Promocje na gry konsolowe
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Planuję kupić jakieś gry na PS4 przedpremierowo, ktoś coś w jakichś sieciówkach promocje -%? Chodzi o Spider-mana i ew. Fifa 19. Wiem, że jest jakiś zwrocik procentowy na muve.pl ale może coś korzystniejszego?
W komputroniku ostatnio zaoferowali mi -20zł jednorazowo gdy stanę się 'klientem VIP' czyli zainstaluje ich aplikacje i stworzę u nich konto. Fakt faktem zaoferowali to przy kupnie konsoli, ale spodziewam się że nie mają jakiś wymogów co do minimalnego zakupu.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
To jest od dawna...
Na PC, logujesz się na konto w komputroniku, dołączasz do programu VIP (nr. telefonu chyba się podaje),sciagasz apkę i się logujesz.
i masz 20zł na dowolny zakup )powyżej 100zł
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Zwrot u nas polega na tym, że dostajesz w wirtualnym złocie 5% wartości swojego zamówienia. Potem możesz zrobić dwie rzeczy:
1. Wykorzystać te pieniądze na zniżki na kolejne gry.
2. Kupić sobie jakiś fajny gadżet w naszej Kompanii. Myk jest taki, że często mamy przeceny, a i same ceny są niziutkie. Przykładowo, standardowa cena koszulki to niespełna 1000 złota, co jest równoważne 10 zł. A aktualnie mamy przecenę, w której koszulki są za 300 złota (większość), co odpowiada kwocie... 3 zł

Yakuza 0 na PS4 za 69,90 zł w sklepie grymel.pl http://www.grymel.pl/yakuza-0-o_6954.html
Dodatkowo przy dodaniu do koszyka pojawia się kupon na -10%, czyli zamówienie wyniesie 62.91 zł (Pocztą Polską darmowa wysyłka). Chyba nie widziałam nigdy niższej ceny pudła.
Dodatkowo przy dodaniu do koszyka pojawia się kupon na -10%, czyli zamówienie wyniesie 62.91 zł (Pocztą Polską darmowa wysyłka). Chyba nie widziałam nigdy niższej ceny pudła.
Już podrożało (oraz nie ma kodu 10%) i teraz oferta Muve jest atrakcyjniejsza.ajsemprini pisze: Yakuza 0 na PS4 za 69,90 zł w sklepie grymel.pl http://www.grymel.pl/yakuza-0-o_6954.html
- Kontakt:
Na innej stronie gry są w takich samych cenach jak u was a dostać można 10% zniżki.muve.pl pisze:Zwrot u nas polega na tym, że dostajesz w wirtualnym złocie 5% wartości swojego zamówienia. Potem możesz zrobić dwie rzeczy:
1. Wykorzystać te pieniądze na zniżki na kolejne gry.
2. Kupić sobie jakiś fajny gadżet w naszej Kompanii. Myk jest taki, że często mamy przeceny, a i same ceny są niziutkie. Przykładowo, standardowa cena koszulki to niespełna 1000 złota, co jest równoważne 10 zł. A aktualnie mamy przecenę, w której koszulki są za 300 złota (większość), co odpowiada kwocie... 3 złCzyli tyle, ile otrzymasz, jeżeli kupisz u nas grę za raptem 60 zł.
Kupiłem u Was parę gier ale liczę na jakieś bardziej konkurencyjne ceny.
- Kontakt:
Jeżeli mówimy o tym samym sklepie, to tam zniżka jest jednorazowa za zapis do newslettera. U nas z kolei przy każdym zakupie dostajesz 5% zwrotu - pierwszym, piątym, tysięcznym, nieistotne. Oczywiście raz, że staramy się walczyć mimo wszystko o jeszcze niższe ceny, a dwa, że też nie chcemy nikogo na siłę zmuszać - warto jednak zerknąć i porównać. Plus u nas za złoto kupisz gadżety czy ciuchy gamingowe za grosze (koszulka za 3-10 zł = 300-1000 złota Kompanii).
- Kontakt:
Jasne niczego wam nie odmawiam fajne macie te promocje. Sam skorzystałem przy zakupie ps4 pro -80 zł na kolejne zakupy. Super sprawa. Po prostu czasem są lepsze :]muve.pl pisze:Jeżeli mówimy o tym samym sklepie, to tam zniżka jest jednorazowa za zapis do newslettera. U nas z kolei przy każdym zakupie dostajesz 5% zwrotu - pierwszym, piątym, tysięcznym, nieistotne. Oczywiście raz, że staramy się walczyć mimo wszystko o jeszcze niższe ceny, a dwa, że też nie chcemy nikogo na siłę zmuszać - warto jednak zerknąć i porównać. Plus u nas za złoto kupisz gadżety czy ciuchy gamingowe za grosze (koszulka za 3-10 zł = 300-1000 złota Kompanii).
OVERWATCH PS4 na Ceneo pokazuje, że 99 zł najtańsza oferta więc to co znalazłem jest okazją. Neonet za 64 zł + 10 wysyłka.
https://www.neonet.pl/catalog/product/v ... overwatch/
- Kontakt:
Wiadomo, nigdy nie uda się zrobić tak, by być zawsze najtańszym. Staramy się jednak

- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Ale to chyba powystawowe jest z tego co widzę przy składaniu zamówienia?Grenouille pisze: OVERWATCH PS4 na Ceneo pokazuje, że 99 zł najtańsza oferta więc to co znalazłem jest okazją. Neonet za 64 zł + 10 wysyłka.
Powystawowa ale w folii zapewne, osobiście zamawiałem powystawowe PSPlus na 3 miesiące z Neonet i działało i było zapakowane jak trzeba żadnych oznak otwierania itp... Pewnie kurzyło się na półce w Grądzisku Mrowieckim pod Cedynią* gdzie ludzie nie mają konsol i wyrzucili na outlet powystawowy.
Jakby coś nie grało jest 14 dni na zwrot, można zamówić telefonicznie i się też dowiedzieć dokładnie
*moja kreatywność wymyśliła miejscowość... tak wiem nie zabawne.
Jakby coś nie grało jest 14 dni na zwrot, można zamówić telefonicznie i się też dowiedzieć dokładnie

*moja kreatywność wymyśliła miejscowość... tak wiem nie zabawne.
- Kontakt:
muve.pl pisze:Wiadomo, nigdy nie uda się zrobić tak, by być zawsze najtańszym. Staramy się jednakA tak swoją drogą, to mały teaser: niedługo w naszej Kompanii będzie promocja -70% na absolutnie wszystko. Słowem, za wirtualne kilkanaście złociszy będziesz mógł sobie sprawić nawet ze 3-4 koszulki gamingowe. Polecam obserwować
Zaintrygowaliście mnie