czy ten Hitman ma Locka ?
https://yuplay.ru/product/14767475/
Yuplay.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Klucz na email czy co? Zapłaciłem, status zakonczone, klucz niby ma byc w "moje zakupy" a nie moge go znaleźć
EDIT: dobra jest
EDIT: dobra jest

Ostatnio zmieniony 10 sie 2018, o 15:39 przez Hardkor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
grzeczniej troche bo za bardzo sapiesz, nie jesteś u siebie w domu tylko na najlepszym forum o promocjach gier
Zapewne co druga albo trzecia gra AAA kupiona u Ruskich ma locka na granie, lock mija po 3 miesiącach co jest faktem, ale nie ma co się denerwować, że coś takiego w ogóle nie istnieje.
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Devs zawsze może nałożyć blokadę na daną partię kluczy już po premierze. Wystarczy jeden klik.stach122 pisze: To się okaże po premierze, najwyżej się poczeka te 3 miesiące.
EDIT: poczytałem i play lock jest wtedy gdy kupujesz/aktywujesz gre w rosji i potem próbujesz ją odpalić powiedzmy w Niemczech (po powrocie od rodziny powiedzmy), wtedy trzeba czekać te nieoficjalne 90dni. Tutaj mamy klucz bez locka który możemy aktywować tu w Polsce, więc wątpię żeby tutaj ten lock występował.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
A jakieś info potwierdzone? Czyjeś przeżycia?RoyKeane pisze:Devs zawsze może nałożyć blokadę na daną partię kluczy już po premierze. Wystarczy jeden klik.stach122 pisze: To się okaże po premierze, najwyżej się poczeka te 3 miesiące.
EDIT: poczytałem i play lock jest wtedy gdy kupujesz/aktywujesz gre w rosji i potem próbujesz ją odpalić powiedzmy w Niemczech (po powrocie od rodziny powiedzmy), wtedy trzeba czekać te nieoficjalne 90dni. Tutaj mamy klucz bez locka który możemy aktywować tu w Polsce, więc wątpię żeby tutaj ten lock występował.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Ja już kupiłem, więc nie straszcie xD Swoją drogą czym niby różniłby się ten klucz od tego z yuplay? Niczym wg mnie, a przypomne, że ostatnia okazja czyli Pillarsy ładnie działają