Kącik Nintendo
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Są tu jacyś posiadacze DOOMa w wersji na Nintendo Switch? Jeśli tak zapraszam na nowy cotygodniowy event związany z tym tytułem.

Spotykamy w każdą niedzielę o 20:00 na największym polskim Discordzie dla graczy Nintendo. Tych którzy jeszcze wahają się z zakupem DOOMa zachęcam do zapoznania się z tym filmikiem prezentującym jak wygląda sterowanie i sama gra.

Spotykamy w każdą niedzielę o 20:00 na największym polskim Discordzie dla graczy Nintendo. Tych którzy jeszcze wahają się z zakupem DOOMa zachęcam do zapoznania się z tym filmikiem prezentującym jak wygląda sterowanie i sama gra.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jest tutaj trochę Nintendowców więc prawilnie przypominam, że co poniedziałek spotykamy się na Leniwych Poniedziałkach z Mario Kart 8: Deluxe.

Nowicjuszy zachęcamy do zapoznania się z FAQ oraz odwiedzenia naszego Discorda, a dla tych którzy nie mogą zjawić się w grze prowadzić będziemy jak zawsze stream z komentarzem uczestników.

Nowicjuszy zachęcamy do zapoznania się z FAQ oraz odwiedzenia naszego Discorda, a dla tych którzy nie mogą zjawić się w grze prowadzić będziemy jak zawsze stream z komentarzem uczestników.
A nie ma przypadkiem aktualnie w Merlinie wersji pomarańczowej, co prawda bez gier w pakiecie, ale z dodatkowym rabatem -20% za jakieś 530zł?
W takim razie pozostaje mi sprzedać mojego 3ds'a XL i kupić za te niecałe 1600zł. Czy są jakieś akcesoria, które są must have?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Mam taką sytuacje , mam zapis z gry którego niechciałbym stracic , ale kolega prosi mnie o pożyczenie gry , jest jakas opcja zeby zgrac zapis na karte pamieci albo cos takiego ? Bo z tego co widze to zapis jest w gierce zapisany .