Spotify Premium na dwa miesiące za darmo.

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Obrazek

Zyskaj 2 darmowe miesiące Premium, rejestrując konto w serwisie PayPal. Po tym okresie możesz słuchać muzyki bez reklam i w trybie offline za jedyne 19,99 PLN miesięcznie.

Po upływie okresu próbnego będą naliczane opłaty za posiadanie konta. Możesz w dowolnym momencie zrezygnować z subskrypcji.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

Zapomniałeś chyba o najważniejszym:
https://www.spotify.com/pl/paypal/

Zakładam że o tę promocję chodziło. No i oczywiście tylko dla nowych łebków. Tymczasem dla dotychczasowych użytkowników złe wieści - koniec z wyborem dowolnego utworu nawet w wersji desktopowej. Tym samym dla mnie Spotify praktycznie się skończyło - nie mam czasu słuchać streamingu by uzasadnione było płacenie, do tej pory używałem głównie do przesłuchania płyty przed podjęciem decyzji o kupnie normalnej CD Audio nie częściej niż raz w miesiącu, a to nie uzasadnia płacenia za premium nawet tych 20 zł. No i się zesrało. Czyli co - teraz trzeba będzie pobierać mp3 do przesłuchania przed kupnem CD Audio z filelockerów? Wraca nowe ;>
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Skapiradlo pisze: Zapomniałeś chyba o najważniejszym:

Zakładam że o tę promocję chodziło. No i oczywiście tylko dla nowych łebków. Tymczasem dla dotychczasowych użytkowników złe wieści - koniec z wyborem dowolnego utworu nawet w wersji desktopowej. Tym samym dla mnie Spotify praktycznie się skończyło - nie mam czasu słuchać streamingu by uzasadnione było płacenie, do tej pory używałem głównie do przesłuchania płyty przed podjęciem decyzji o kupnie normalnej CD Audio nie częściej niż raz w miesiącu, a to nie uzasadnia płacenia za premium nawet tych 20 zł. No i się zesrało. Czyli co - teraz trzeba będzie pobierać mp3 do przesłuchania przed kupnem CD Audio z filelockerów? Wraca nowe ;>
Zdaje się w Deezerze wciąż jest ta opcja, który dość cześto ma promocje 3 miesiące za 0.99 zł i to dla wszystkich użytkowników, nie tylko nowych. Korzystam i mogę z czystym sumieniem polecić. No chyba, że nie ma tam Twojej muzyki, wtedy faktycznie kicha.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Skapiradlo pisze: Czyli co - teraz trzeba będzie pobierać mp3 do przesłuchania przed kupnem CD Audio z filelockerów?
A po co? Wystarczy http://music.163.com/
Za darmo i mają nawet rzeczy których na Spotify nie znajdziesz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

To ciekawe Raffael ale język utrudnia. Mozna wybrać angielski, czy pozostaje tylko translate page? Ja używałem Grooveshark, dopóki nie zamknięto go z powodu uchybień w prawach autorskich.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 25 razy
Kontakt:

Tak z ciekawości, to skąd ta informacja o braku wyboru dowolnego utworu nawet w wersji desktopowej? Jeśli tak ma być to Spotify darmowe traci dla mnie zastosowanie. Losowego utworu to ja mogę sobie w radiu posłuchać.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Można skorzystać z pakietu rodzinnego. Wtedy jest 20 + 10 * od 1 do 3 ludzi. We 4 wychodzi 12,5. Nie majątek - mniej niż pół biletu do kina w sieciówce.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Koshara pisze: To ciekawe Raffael ale język utrudnia. Mozna wybrać angielski, czy pozostaje tylko translate page? Ja używałem Grooveshark, dopóki nie zamknięto go z powodu uchybień w prawach autorskich.
Grooveshark wrócił:
http://www.grooveshark.im
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Kontakt:

boskiapollo pisze:
Skapiradlo pisze: Zapomniałeś chyba o najważniejszym:

Zdaje się w Deezerze wciąż jest ta opcja, który dość cześto ma promocje 3 miesiące za 0.99 zł i to dla wszystkich użytkowników, nie tylko nowych. Korzystam i mogę z czystym sumieniem polecić. No chyba, że nie ma tam Twojej muzyki, wtedy faktycznie kicha.
Też używam i polecam. Niestety obawiam się, że już się uzależniłem i po upływie promocji będę płacił te 20zł/mies. Trochę dużo... Ew poczekać na tą promocje abonament za 10zł/mies
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

Koshara pisze: To ciekawe Raffael ale język utrudnia. Mozna wybrać angielski, czy pozostaje tylko translate page? Ja używałem Grooveshark, dopóki nie zamknięto go z powodu uchybień w prawach autorskich.
jest wersja eng z xda na androida
http://forum.xda-developers.com/android ... st60928327
Grooveshark powrócił
ooooo trzeba będzie sprawdzić czy powrót legendy to rzeczywisty powrót
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Zacząłem szukać alternatywy do spotify i deezer wydał mi się najrozsądniejszym wyborem. Znalazłem tam swoją muzykę w większości, interfejs jest intuicyjny..
Dlaczego tylko zbiera takie ilości danych ? Średnio po przesłuchaniu jednego albumu ląduje na telefonie 100 mb śmieci i to wszystko w domyślnej pamięci. Czy można w jakiś sposób to ograniczyć ?
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

@up To pewnie wina Smart Cache, które przechowuje najczęściej słuchane piosenki i pozwala na szybsze ich ładowanie. Wejdź w ustawienia, ustawienia zaawansowane, przechowywanie i zarządzanie smart cache i tam ogranicz ile może MB zajmować ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 55 razy
Podziękowania: 126 razy
Kontakt:

Jest spotify family, można dzielić premium za 30zł miesięcznie na 6 osób, kwestia znalezienia tych paru osób.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Sam z takiej opcji korzystam :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Promka na premium 3 miechy za zeta dla nowych
https://www.spotify.com/pl/intro/?utm_s ... 9Ok7X_GXUs
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2416 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Hmm, a da radę tam wpisać polską szkołę? Bo ostatnio trzeba było wpisać nazwę szkoły i podobno to weryfikowali przed zakupem.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

nic o żadnych szkołach nie słyszałem, trzeba mieć kartę płatniczą, jak wszędzie teraz w "darmowch" subskypcjach

EDIT: Jest opcja znizki dla studentów i uczniów, pewnie o to Ci chodziło? Trzeba im jakoś potwierdzać, nie wiem jak, nie łapię się na to i tak.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 245 razy
Kontakt:

Jeśli będziesz się łapał pod zniżkę studencką to musisz przejść pewien proces weryfikacji. Ogólnie polega to na tym, że po wybraniu odpowiedniej opcji na stronie z premium (nie pamiętam dokładnie gdzie) Spotify sam będzie sprawdzał czy twoja szkoła kwalifikuje cię do tej zniżki. Prócz wybrania szkoły (raczej tylko szkoły wyższe), do której uczęszczasz będziesz musiał wysłać zdjęcie legitymacji co pozwoli zweryfikować czy na pewno się tam uczysz.
Nie wiem jak to inaczej opisać, może Ci to pomoże.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

TheLastJedi pisze: Promka na premium 3 miechy za zeta dla nowych
https://www.spotify.com/pl/intro/?utm_s ... 9Ok7X_GXUs
Kurka, juz po akcji?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

no niestety chyba już po. Ja spróbowałem za tego zeta z czym to się jje.
ODPOWIEDZ