The Crew : Wild Run Edition za 16zł w Empiku

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

haskii pisze: A wiadomo do kiedy ta wyprzedaż jest? Było gdzieś napisane w sklepie jak ktoś był? :D
Nic nie wiadomo. W jednym empiku są promocje, w drugim nie ma :( Z tego co wyczytałem u konkurencji dostępność gier można sobie sprawdzić na stronie empiku (dostępność w salonie empik/wpisz adres salonu), ale cenę promocyjną wbijają dopiero na kasie. Ja się jutro przejadę i sprawdzę z ciekawości cenę Mirror's Edge Catalyst, bo widzę że jest dostępny w pobliskim empiku.

PS. Z tego co tam wyczytałem w komentarzach oprócz Overwatcha w promocji jest również Wiedźmin 3 i Anno 2070.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

kmpt pisze: tego co wyczytałem u konkurencji
Co to za konkurencja, o której już drugi raz piszesz a ja pierwsze słyszę?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

^ to samo co u góry, z chęcią się dowiem :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Zahaczyłem dziś o empik i ku mojemu zdziwieniu zastałem to promo. Z nowszych gier dobrą cenę miał jedynie SpellForce 3 - niecałe 65 zł. Niestety nie znalazłem ani Wiedźmina 3, ani Overwatcha, było za to sporo gier z serii Dobra Gra, a poza tym Anna Quest, Serial Cleaner i parę innych indyków, które albo były albo będą w bundlach.
Miałem nadzieję, że uda mi się wyrwać Mirror's Edge Catalyst za dyszkę, ale przecenili go zaledwie o 30%.

PS. Jakby kogoś to interesowało to na wyprzedaży były również książki, muzyka i filmy, niestety maksymalnie -50%.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Revan pisze:
kmpt pisze: tego co wyczytałem u konkurencji
Co to za konkurencja, o której już drugi raz piszesz a ja pierwsze słyszę?
Mi już usunęli komentarz w niusach za wpisanie nazwy skąd się dowiedziałem o promocji. Z powodu dobrze działającej cenzury pewnie niektórzy nie znają innych stron.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Czy the division też jest na wyprzedaży?? Ktoś wie ile kosztuje??
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

pergado07 pisze: Czy the division też jest na wyprzedaży?? Ktoś wie ile kosztuje??
U mnie nie było. Na stronie empik możesz sobie sprawdzić dostępność - karta produktu/dostępność w salonie empik lub zarezerwuj w salonie empik/wpisz adres salonu. Czasem podają również cenę, ale nie zawsze.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Orientuje się ktoś czy wyprzedaż nadal trwa? Bo mam okazje dzisiaj się przejechać wieczorem do najbliższego empiku ( ok 60 km ode mnie ) i nie wiem czy jechać sprawdzić, czy strata czasu? :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Byłem u siebie w mieście i posucha, niby nic nie mieli ciekawego. Byłem też w Bonarce w Krakowie to kupiłem SpellForce 3 za 65 zł. Pogram albo sprzedam na allegro :D Tak to nie było zbyt dobrych cen
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Czyli raczej nie ma co sobie zawracać 4 liter i tracić czasu? Tym bardziej, że mam do przejścia ok 15 gier :D No i o ten Neonet może bym zahaczył, bo jak czytałem wczoraj to ktoś stacjonarnie kupił i też mu wliczyło rabat nie rezerwując przez neta.... Sam nie wiem co robić :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Nie no przejsc sie warto.A nóż trafisz Overwatcha za 20 zł xD
ODPOWIEDZ