The Crew : Wild Run Edition za 16zł w Empiku
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Oferta jest dostępna o ile jeszcze stany na to pozwalają na terenie całego kraju

- Ci użytkownicy podziękowali str1_b0g za ten post:
- StayUpForever
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Na necie 159
http://www.empik.com/the-crew-edycja-wi ... ltimedia-p
Więc raczej tylko stacjonarny sklep

Więc raczej tylko stacjonarny sklep
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 25 razy
Przede wszystkim dodaje nowe "klasy" pojazdów: Drift, Drag, Monster truck, chyba też motocykle(?). Kilka testów umiejętności z nimi związanych(to co na mapie w podstawce masz zaznaczone takim niebieskim trójkącikiem z wykrzyknikiem), ale tego jest bardzo mało. Głównym daniem tego DLC jest The Summit czyli takie zawody zmieniające się co miesiąc dla całego serwera, w których masz kilka różnych z góry określonych wyścigów(jedne zawody z driftu, jeden wyścig PVP, zawody Monster trucków na arenie, testy szybkości itd.) z dobranymi do nich samochodami, najczęściej jakoś tematycznie tj. amerykańskie klasyki, supersamochody itp. Każde z tych zawodów można do woli powtarzać, ostatecznie liczy się średni wynik ze wszystkich, i to on decyduje pod koniec miesiąca o procentowej szansie otrzymania nagrody(może to być darmowy pakiet tuningowy do jakiegoś auta, albo x2 do otrzymywanej kasy przez tydzień itp.). Generalnie DLC w 100% skupione na multiplayerze, i PVP. Co do tego co ktoś tam pisze, że bez Wild Run to jak demo/trial bym się nie zgodził, masa ludzi gra w zwykłe PVP, a Summit to, bardzo fajny, ale jednak tylko dodatek.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Wszystko fajnie, 16 zeta to nie majątek... ale skoro ktoś myśli od dodatkach to The Crew, to pewnie będzie też w końcu musiał pomyśleć o drugim dodatku - Calling All Units. A tam Wild Run dostaje się w zestawie.
- Podziękowania: 25 razy
Ja wiem, mam complete edition, i jeśli miałbym odpuścić któryś z dodatków to bez wątpienia byłoby to CAU. Poza rozwinięciem nieco mechaniki pościgów(tj. są takie różne umiejętności jak w NFS HP 2010), dodaje tylko króciutki IMO mega słaby tryb fabularny, i skrzyneczki na mapie(tj. trzeba dojechać z nimi w konkretne miejsce uciekając przed policją) z których możemy wylosować samochody(na każdy trzeba 10 "kawałków"), tudzież ekstra kasę(raczej mało), plus możliwość brania udziału w pościgu jako policjant. Pod względem nowej zawartości ten dodatek jest IMO strasznie mizerny, i bardzo blado wypada przy Wild Run.
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
W moim empiku był Origins Edition za 60 zł na PC, więc możliwe, że gdzieś jest za 20 na xbo. Do tego y mnie zmienili jeszcze te promocje - całą dobra gra po 2 zł, aliens colonial marines był na -70%, a teraz -90%, tak samo Anna's Quest.
Ja wczoraj w Empiku widziałem tylko Call of Duty 2 za 3 zł z ciekawszych rzeczy, ale wiadomo, że to nie steamówka. Chyba za stary jestem by latać po Empikach w celu szukania promocji.