Takie proste rzeczy, prościej się nie dało, a ludzie i tak się gubią...
1. Pobierasz plik ZIP z githuba. Rozpakowywujesz.
2. Wchodzi na https://steamcommunity.com/saliengame/gettoken i dajesz 'zapisz' Zapisz plik jako token.txt i przenieś go do rozpakowanego w 1 punkcie folderu. Odpal plik cheat.bat - sam pobierze Ci php i uruchomi skrypt. Od teraz wystarczy uruchamiać skrypt plikiem cheat.bat.
Aktualizacji dokonujesz poprzez pobranie z GitHuba pliku cheat.bat i podmianie z istniejącym w folderze (pkt 1). Ja pobieram cały folder i podmieniam wszystkie 14 plików. Bangla. Prościej się nie da, naprawdę...
Saliens - 2018 Summer Sale Event
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Ja ledwo wbiłem 16 poziom, to trafił się boss-level i po bossie miałem ok 2M expa więcej i 17 poziom z 75% na 18 
Te 2M wynikają z różnicy w expie po i przed. Nie bardzo rozumiem co pokazują te liczniki w trakcie walki, bo ten exp rośnie rośnie, a potem nagle się zeruje. Tak jakby ekipa wymarła i trzeba zaczynać expić od nowa (od 0), ale to co się już zebrało jest normalnie dodane do konta.
@Iksor233
nie wiem co jest na filmiku, opis wcześniej (trochę nazbyt bogaty) zrobił Merlin
Twoim problemem jest brak konfiguracji php (albo zbyt uboga konfiguracja)
w katalogu c:\php powinieneś mieć 2 pliki php.ini (z dopiskami, wybierz ten z napisem production)
w nim znajdź słowo "curl" (powinno być coś w stylu extension=curl) i odkomentuj tą linię (dla laika, usuń średnik w tej linii)
zapisz plik pod nazwą php.ini (już bez dopisku)
teraz po uruchomieniu skryptu powinno być ok

Te 2M wynikają z różnicy w expie po i przed. Nie bardzo rozumiem co pokazują te liczniki w trakcie walki, bo ten exp rośnie rośnie, a potem nagle się zeruje. Tak jakby ekipa wymarła i trzeba zaczynać expić od nowa (od 0), ale to co się już zebrało jest normalnie dodane do konta.
@Iksor233
nie wiem co jest na filmiku, opis wcześniej (trochę nazbyt bogaty) zrobił Merlin
Twoim problemem jest brak konfiguracji php (albo zbyt uboga konfiguracja)
w katalogu c:\php powinieneś mieć 2 pliki php.ini (z dopiskami, wybierz ten z napisem production)
w nim znajdź słowo "curl" (powinno być coś w stylu extension=curl) i odkomentuj tą linię (dla laika, usuń średnik w tej linii)
zapisz plik pod nazwą php.ini (już bez dopisku)
teraz po uruchomieniu skryptu powinno być ok
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Kurczę, zrobiłem tak jak napisałeś i wydaje mi się, że coś nie hula. Niby proste, ale...
Wcześniej jak pierwszy raz odpaliłem to wszystko było ok, miałem walkę z bosem i program poinformował mnie o updacie skryptu. Więc ściągnąłem cały folder z plikami. Odpaliłem i od dłuższego czasu mam wrażenie, że nie działa. Żadne nowe linijki z informacjami nie pojawiają się, tak jakby utknęło...
Wklejam screena, robię coś nie tak?

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Ode mnie plik wsadowy do update plików skryptu SalienCheat jednym kliknięciem
Instrukcja:
1. wrzuć plik SalienUpdate.bat do katalogu ze skryptem
2. jeżeli masz włączony skrypt to go zamknij
3. Odpal Salienupdate.bat, po update skrypt php sam się włączy
3. ?????
4. Profit!
Instrukcja:
1. wrzuć plik SalienUpdate.bat do katalogu ze skryptem
2. jeżeli masz włączony skrypt to go zamknij
3. Odpal Salienupdate.bat, po update skrypt php sam się włączy
3. ?????
4. Profit!
- Załączniki
-
- SalienUpdate.zip
- (672 Bajtów) Pobrany 207 razy
- Ci użytkownicy podziękowali kokodzambo za ten post:
- GhostHound
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 114 razy
nowy boss
A boss appeared in Cyberpunk II on tile 22!
https://twitter.com/SteamSaleEvents
- Podziękował: 1293 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
@kokodzambo
Dzięki wielkie za skrypcik do aktualizacji - na pewno się przyda!
Choć teraz pewnie i tak większość ma już 21 lub 22 poziom. Pojechali z bossami w nocy
P.S. (16:58) Jakoś mało teraz tych pkt się na tych bossach robi skryptem... 250, 300 tys. ?
Dzięki wielkie za skrypcik do aktualizacji - na pewno się przyda!
Choć teraz pewnie i tak większość ma już 21 lub 22 poziom. Pojechali z bossami w nocy

P.S. (16:58) Jakoś mało teraz tych pkt się na tych bossach robi skryptem... 250, 300 tys. ?