ja dobilem prawie 21 lvl na tym bosie na skrypcie okolo 5kk expaNiriles pisze: No drugi boss padł i 2,102k xp wpadło. Nieźle ten skrypt działa, wczoraj ręcznie nastukałem przy bossie tylko 600k (fakt, że zacząłem przy 50% hp). Dobrze, że ktoś tu o bossach wspomniał, bo do dzisiaj jechałbym na pierwszej wersji skryptu w błogiej nieświadomościA tak może będzie 6 lvl odznaki.
Saliens - 2018 Summer Sale Event
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Możecie wrzucić linka, który to skrypt?Monek22 pisze:ja dobilem prawie 21 lvl na tym bosie na skrypcie okolo 5kk expaNiriles pisze: No drugi boss padł i 2,102k xp wpadło. Nieźle ten skrypt działa, wczoraj ręcznie nastukałem przy bossie tylko 600k (fakt, że zacząłem przy 50% hp). Dobrze, że ktoś tu o bossach wspomniał, bo do dzisiaj jechałbym na pierwszej wersji skryptu w błogiej nieświadomościA tak może będzie 6 lvl odznaki.
Dzięki!Koshara pisze: https://github.com/SteamDatabase/SalienCheat
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
A robiłeś coś poza zwykłym włączeniem skryptu? Bo u mnie tylko ~2kk.Monek22 pisze:ja dobilem prawie 21 lvl na tym bosie na skrypcie okolo 5kk expaNiriles pisze: No drugi boss padł i 2,102k xp wpadło. Nieźle ten skrypt działa, wczoraj ręcznie nastukałem przy bossie tylko 600k (fakt, że zacząłem przy 50% hp). Dobrze, że ktoś tu o bossach wspomniał, bo do dzisiaj jechałbym na pierwszej wersji skryptu w błogiej nieświadomościA tak może będzie 6 lvl odznaki.
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
@up
tylko odpalałem ... ale patrząc na alty , to rożnie ten boss leci . I tam w historii walki z bosem na 1 alcie widzę xp earned 600 tyś po jakiejś fazie gdzie an głównym prawie 3 razy tyle
tylko odpalałem ... ale patrząc na alty , to rożnie ten boss leci . I tam w historii walki z bosem na 1 alcie widzę xp earned 600 tyś po jakiejś fazie gdzie an głównym prawie 3 razy tyle
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
@Ibin, kolejny, który wielkość plików w kkB mierzy
w razie czego, zrób restart skryptu i tyle, albo czekaj na update (ja właśnie zaktualizowałem, działa)
to "normalne" - cały czas sypie błędami, jak ma problem z połączeniem się z serwerem, ale raczej niezależne od samego skryptu (chyba, że akurat w commicie coś spierdzielili)
w razie czego, zrób restart skryptu i tyle, albo czekaj na update (ja właśnie zaktualizowałem, działa)
Pobrałem pliczek PHP dla Windows, wypakowałem winrarem, odpaliłem i program po jakimś czasie kazał mi podać token Steam. Podałem ten token i zaczął pracować, nie mam nawet strony Steama otwartej w tle i dlatego mnie to trochę dziwi, powinno tak to działać?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Może to jest zależne od poziomu? Miałem 16, wbiło mi na 18. Coś koło 1.8 mln doświadczenia wpadło.Shalespine pisze:A robiłeś coś poza zwykłym włączeniem skryptu? Bo u mnie tylko ~2kk.Monek22 pisze:ja dobilem prawie 21 lvl na tym bosie na skrypcie okolo 5kk expaNiriles pisze: No drugi boss padł i 2,102k xp wpadło. Nieźle ten skrypt działa, wczoraj ręcznie nastukałem przy bossie tylko 600k (fakt, że zacząłem przy 50% hp). Dobrze, że ktoś tu o bossach wspomniał, bo do dzisiaj jechałbym na pierwszej wersji skryptu w błogiej nieświadomościA tak może będzie 6 lvl odznaki.
Na szczęście, tak własnie ma to działać. Spokojnie

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
@Iksor233 zainstaluj skrypt w wersji PHP, ze screenów wyżej wygląda, że masz w Python a on nie obsługuję bossów. Wtedy zostawiasz skrypt odpalony i nic więcej już nie musisz robić (tylko aktualizować skrypt do nowej wersji).
Jeśli nie działa ci instalacja przez "cheat.bat", to TU masz instrukcje jak to zrobić ręcznie.
Jeśli nie działa ci instalacja przez "cheat.bat", to TU masz instrukcje jak to zrobić ręcznie.