Steam Summer Sale 2018 - pochwal się zakupem
- Podziękował: 63 razy
- Podziękowania: 36 razy
- Kontakt:
Miałem nic nie brać ale kupiłem Microsoft RTS Collection za 65.84zl 
Age of Mythology: Extended Edition
Age of Mythology EX: Tale of the Dragon
Rise of Nations: Extended Edition
Halo Wars: Definitive Edition

Age of Mythology: Extended Edition
Age of Mythology EX: Tale of the Dragon
Rise of Nations: Extended Edition
Halo Wars: Definitive Edition
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
wypowiem sie krotko na temat tych starawych rts-ow kiedys tez na nie bylem napalony nabylem wiec nawet aoe2 + dodatek i rise of nations w to 1 gralem nawet na multi ze znajomymi jak i sam i w zadna z tych 2 gier nie wciagnalem sie nawet w czesci tak jak te x lat temu za dzieciaka
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
No i po dylemacie, kupilem Train Valley za kase z kart z wyprzedazy - ta, jest w Bundlu na fanatical, ale - nie musialem placic swoimi pieniedzmi.
Mam nadzieje ze gra jest prostsza niz Transport Giant, w ktorym swego czasu kumpel mnie osmieszal jak chcial swoja ekonomią
Mam nadzieje ze gra jest prostsza niz Transport Giant, w ktorym swego czasu kumpel mnie osmieszal jak chcial swoja ekonomią

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Największy problem to zarządzanie składami i przestawianie zwrotnic tak, żeby wszystkie pociągi dojechały tam gdzie trzeba. Rzadko miałem tam typowo problemy ekonomiczne żeby pieniędzy na stawianie nowych torów nie starczyło

Oj kusicie tym RTS Collection
Niech tylko przyjdzie lipiec...
Pograłem trochę w Subnauticę. Gdyby ktoś się wahał, to nie ma dlaczego. Gra jest świetnym survivalem. Pięknym, z dobrą mechaniką, wspaniałym środowiskiem i zaskakującymi wydarzeniami (np. spotkania z podwodnymi drapieżnikami przyprawiają o ciarki). Sympatyczna jest opcja zgłaszania błędów - jest specjalna opcja w menu do kontaktu z twórcami
Wciąż wydają patche, więc raczej biorą zgłoszenia pod uwagę.

Pograłem trochę w Subnauticę. Gdyby ktoś się wahał, to nie ma dlaczego. Gra jest świetnym survivalem. Pięknym, z dobrą mechaniką, wspaniałym środowiskiem i zaskakującymi wydarzeniami (np. spotkania z podwodnymi drapieżnikami przyprawiają o ciarki). Sympatyczna jest opcja zgłaszania błędów - jest specjalna opcja w menu do kontaktu z twórcami

- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Wziłem Dying Light Enhanced Edition.
Zapłaciłem kartami lol.
Edit:
Dziś wziąłem DARK SOULS™ II: Bundle.
Też zapłaciłem kartami.
Zapłaciłem kartami lol.
Edit:
Dziś wziąłem DARK SOULS™ II: Bundle.
Też zapłaciłem kartami.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2018, o 10:13 przez Kuwejt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 170 razy
- Podziękowania: 125 razy
- Kontakt:
I na koniec za 60 zł pakiet 
Rusty Lake Paradise
Rusty Lake Hotel
Fox Hime
Fox Hime Zero
Fable of the Sword
Gazing from beyond
Grobda Remix
Tricolour Lovestory
Orwell: Keeping an Eye On You
Under Leaves
RECYCLE
Reus
Życzę wszystkim udanych łowów i wakacji

Rusty Lake Paradise
Rusty Lake Hotel
Fox Hime
Fox Hime Zero
Fable of the Sword
Gazing from beyond
Grobda Remix
Tricolour Lovestory
Orwell: Keeping an Eye On You
Under Leaves
RECYCLE
Reus
Życzę wszystkim udanych łowów i wakacji

- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Kurcze, super ze wrocilem do malych indie produkcji.
Train Valley jest swietne i bardzo wciagajace- niezle trenuje nasze logiczne myslenie, spryt i przede wszystkim refleks i spostrzegawczość. O kreatywnosci nie wspominajac.

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Tak, przechodziłem ze dwa lata temu i nadal bardzo grywalne

- Kontakt:
Dokładnie. W Early Accessie tworzy się już dwójeczka, a w międzyczasie poczekam sobie na dobrą obniżkę DLC do jedynki (niby nie jest droga, ale moja wewnętrzna cebula się buntuje widząc 10 złotych za 5 poziomów). Łowcy uczą żeby nie przepłacaćNatan pisze:Kurcze, super ze wrocilem do malych indie produkcji.
Train Valley jest swietne i bardzo wciagajace- niezle trenuje nasze logiczne myslenie, spryt i przede wszystkim refleks i spostrzegawczość. O kreatywnosci nie wspominajac.

- Kontakt:
Czytałem trochę komentarze to największe zarzuty lecą w stronę multi - podobno lubi desynchronizować i wywalać graczy z rozgrywki (aczkolwiek może to już połatali, nie wgryzałem się szczegółowo).
Aczkolwiek ja bardziej póki co celuję w singlową kampanię, bo te kilkanaście lat temu przeszedłem tylko chyba kilka. Do multi może podejdę. A może nawet znajdzie się kilku łowców chętnych popróbować sieciowych rozgrywek

- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
Przecież właśnie jest - 7,5 zł za 5 poziomów

Eh, i pomyśleć że człowiek kupił kiedyś te DLC za ciężkie 2 eurogabbeny a ci przesmradzają

A tak w ogóle to się dołączam - gierka jest super, z wypiekami na twarzy rzeźbiłem kiedyś wszystkie levele, oczywiście z dodatkowymi zadaniami i komplet achiwków. Fajnie było, szkoda że się skończyło. Choć trzeba przyznać, że jeden level z tego DLC (przejściowo) spowodował solidny wykwit piany na mych ustach oraz przekleństw lądujących z soczystym plaśnięciem na podłodze

- Kontakt:
Pewnie gdyby nie multum gier w kolejce to nie zwracałbym na to uwagi, tym bardziej, że przez następny rok cena na wyprzach zleci do piątaka maxlewriczin pisze:Przecież właśnie jest - 7,5 zł za 5 poziomów
Eh, i pomyśleć że człowiek kupił kiedyś te DLC za ciężkie 2 eurogabbeny a ci przesmradzają
A tak w ogóle to się dołączam - gierka jest super, z wypiekami na twarzy rzeźbiłem kiedyś wszystkie levele, oczywiście z dodatkowymi zadaniami i komplet achiwków. Fajnie było, szkoda że się skończyło. Choć trzeba przyznać, że jeden level z tego DLC (przejściowo) spowodował solidny wykwit piany na mych ustach oraz przekleństw lądujących z soczystym plaśnięciem na podłodze

Aczkolwiek po podstawce jestem dość syty, chociaż nie rzeźbiłem wszystkich levelów jak Ty. Po prostu pewnie musi nadejść czas na Niemcy