Saliens - 2018 Summer Sale Event

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 29 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

next___ pisze: Cyberpunkowa planeta się pojawiła, m.in. nowy Deus Ex do wygrania. I tak chciałem kupić, więc chyba zostawię komputer na noc, aby zwiększyć swoje szanse... a potem się rozczarować :E
Wie ktoś, w jaki sposób uzyskać dostęp do list ludzi, którzy wygrali? Ktoś wcześniej wrzucał listę, a ja się zastanawiam, jak w ogóle do niej dotrzeć.
Wchodzisz na stronę eventu na dole wybierz pokaż wszystkie nagrody i wchodzisz w zakończone planety tam masz szczegóły zwycięzców jeśli lista jest już podana ;) W jednej planecie jest w drugiej nie wieć się nie zdziw jak otworzysz i nie od razu znajdziesz
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Trochę LOL ze 2 cwaniaków z 0 lev podbiło prawie wszystko. Małe szanse coś zgarnąć nie używając skryptów na kilku przeglądarkach.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2018, o 18:42 przez warhameron, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

ja od jakis 3h mam "Wystąpił błąd podczas wczytywania wymaganej zawartości gry. Twoja gra zostanie uruchomiona ponownie." i tak za kazdym razem :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

ja mam już nabite 224 tys. expa ale wolno leci nawet ze skryptem a i dziad czasami się zawiesza i trzeba restartować

tu rożne skrypty do wypróbowania https://www.reddit.com/r/salien/
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Wbiłem 9 lvl i tu pytanie, czy jest sens expić dalej czy też nie ma z tego już żadnych profitów w postaci kolejnych odznak itp ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Dobre pytanie. Niektórzy mają już level 10 i odznaka ma taki sam poziom, wygląd i PD jak przy lvl 9. Ja juz sobie daruje. Przeskok do lvl 10 jest kosmiczny. Dalej pewnie jeszcze gorzej. Szkoda czasu nawet z botem,
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Zauważyliście, że jak przejrzemy kolejkę odkryć to na miniaturce są karty ze Steam Awards a nie obecnej wyprzedaży. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Jest 6 poziomów odznaki. Każda co 3 lvl w grze.
Lvl 1.
Lvl 2.
Lvl 3.
Lvl 4.
Lvl 5.
Lvl 6.

jest również https://www.reddit.com/r/saliens/
Ci użytkownicy podziękowali Farax za ten post:
MadHunter
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Można przejrzeć wszystkie planety, jakie będą w przyszłości.

Przy okazji - są tam też wyniki i szczegóły co do nagród. Jest po 100 kopii każdej gierki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Monek22 pisze: A wiecie czy jest jakis sposób na cos w stylu sklonowania przegladarki , zebym mogl tez jednoczesnie na altach grac w te gierki bez koneicnzosci odpalania virtualnej maszyny ?
fox ma taką możliwość, ale zdaje się, że skrypt nie działa (tak coś pisali powyżej, ale nie nadążam, może już jest ok), nie pamiętam tylko jak się tą funkcjonalność odpala - ja ją po prostu mam i używam :D
Ostatnio zmieniony 22 cze 2018, o 20:38 przez Soul Reaver, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Farax pisze: Jest 6 poziomów odznaki. Każda co 3 lvl w grze.
Lvl 1.
Lvl 2.
Lvl 3.
Lvl 4.
Lvl 5.
Lvl 6.

jest również https://www.reddit.com/r/saliens/
Dzięki za info. Używających tych botów odsyłam też do tego wątku. Sam o tym nie pomyślałem nawet, że przez ten skrypt mógłby ktoś spróbować atak na konto zrobić.

Kod: Zaznacz cały

https://www.reddit.com/r/Saliens/comments/8t0g6h/psa_security_warning_for_userscripts/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 29 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Tak po prawdzie starczy minimum wiedzy na poziomie szkolny żeby wiedzieć że skrypt zaczyna się od zdefiniowania "if" więc wklejanie całości z opisem autora to głupota - sam to pominąłem w obawie czy te pierdułkowate opisy skrypty czasem czegoś nie utrudnią XDD Ale mimo wszystko jeśli ktoś tego nie zrobił warto zadbać o zabezpieczenie skrytpu ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

aRo pisze: Można przejrzeć wszystkie planety, jakie będą w przyszłości.
Doom, Prey, FighterZ :shock:
Niby tylko po 100, ale i tak niezła rozdawka dla tego, co wygra.

Ja dobiłem do 9 poziomu - jak zobaczyłem wymogi 10 to podziękowałem, nawet nie warto aż tak sprzętu katować :trollface:
To chyba tylko botowie dojdą do maksymalnego.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1293 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

bogowie* :P Ktoś pisał, że jest 6 leveli odznak - co 3 poziomy. Czyli co, trzeba mieć 18, żeby mieć wymaksowaną odznakę :O?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Quoyque pisze: bogowie* :P Ktoś pisał, że jest 6 leveli odznak - co 3 poziomy. Czyli co, trzeba mieć 18, żeby mieć wymaksowaną odznakę :O?
Na to wygląda, że tak tylko nie mogę namierzyć nikogo co by miał 4lvl.
Wbicie z 9 na 10 to już 1,2 mln exp. Obecnie mam 618tys więc ledwo w połowie drogi jestem :gwizdany:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

To jest fizycznie niemożliwe aby osiągnąć 18 poziom bez bota (a nawet z botem może być ciężko). Dobiłem lvl 7 sam. I licząc bota od około 17 nadal nie osiągnąłem lvl 9 (mignęło mi że mam jakieś 320k na 400k coś) który uważałem za ostatni.
Coś mi się wydaje że ktoś gdzieś się pomylił albo poszedł na łatwiznę z programistów Valve stąd takie chore liczby wyższych poziomów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ewentualnie wraz z rozwojem eventu pojawi się coś, co w założeniach miałoby umożliwić łatwiejsze wbicie kolejnych poziomów, np. zwielokrotnienie PD na pozostałych planetach.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

MerlinPL pisze: Coś mi się wydaje że ktoś gdzieś się pomylił albo poszedł na łatwiznę z programistów Valve stąd takie chore liczby wyższych poziomów.
Albo sprawdzają, ile będzie botów i kto boci, aby użyć potem starego, dobrego i sprawdzonego banhammera :trollface:
next___ pisze: Ewentualnie wraz z rozwojem eventu pojawi się coś, co w założeniach miałoby umożliwić łatwiejsze wbicie kolejnych poziomów, np. zwielokrotnienie PD na pozostałych planetach.
No niestety, na to się nie zapowiada i szmaty nie wyglądają na nic więcej, jak kosmetykę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Z ciekawości, ktoś może mi powiedzieć co te boty robią? klikają i zabijają mobsy aktywnie? czy tylko czekają na zakończenie gry i wznawiają ją?
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Soul Reaver pisze: Z ciekawości, ktoś może mi powiedzieć co te boty robią? klikają i zabijają mobsy aktywnie? czy tylko czekają na zakończenie gry i wznawiają ją?
Z tego, co ludzieje tu pisali to wygląda, że działa to tak, że wybierają hard (najwięcej punktów), killują ufoki, a po zakończeniu gry wznawiają kolejną serię i tak do wyczerpania zapasów.
ODPOWIEDZ