Steam Summer Sale 2018 - pochwal się zakupem
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 43 razy
Duke Nukem 3d Anniversary Edition
Wiedźmin 3 GOTY
Miałem dylemat między W3GOTY a DyingLight TheF.
Gabeny poszły, jestem MEGA zadowolony z Free gier w tym roku, teraz czas na "przepuszczenie skromnej"
gotóweczki
.
Wiedźmin 3 GOTY
Miałem dylemat między W3GOTY a DyingLight TheF.
Gabeny poszły, jestem MEGA zadowolony z Free gier w tym roku, teraz czas na "przepuszczenie skromnej"
gotóweczki

- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:

Trochę crapów, którym nie mogłem się oprzeć (Flashback, Armikrog, Rayman) i przede wszystkim dużo staroci, na które od dawna miałem chęć.
Jakby ktoś się zastanawiał: Sin Episodes dodaje także do biblioteki oryginalnego SIN, więc w tej cenie myślę, że warto. Chyba z tego najbardziej jestem zadowolony (no i z PoPów - wersja Deluxe Forgotten Sands dodaje także Sands of Time)
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Ja bym się pozbył Flatouta, I Am Alive, The Cursed Crusade, Firewatcha (bo bundlowy potencjał) i ewentualnie Castlevanii.
D4 choć przyjemnie dziwaczne, jest zupełnie nieskończone i ma tylko dwa odcinki plus prolog i pozostawia więcej pytań niż odpowiedzi.
Na pewno zostawiłbym Deusa, Tormenta, Rage'a i oczywiście Wiedźmina 3 (bo inaczej zabiorą mi obywatelstwo)
D4 choć przyjemnie dziwaczne, jest zupełnie nieskończone i ma tylko dwa odcinki plus prolog i pozostawia więcej pytań niż odpowiedzi.
Na pewno zostawiłbym Deusa, Tormenta, Rage'a i oczywiście Wiedźmina 3 (bo inaczej zabiorą mi obywatelstwo)
Ostatnio zmieniony 22 cze 2018, o 00:20 przez Bożygrzmot, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Armikrog straszny syf, nic nie stracisz, jak wywalisz.
Castlevania 2 to będzie tylko tanieć, zresztą już chyba nawet była taniej.
Rage tylko niedawno był na Voidu za 9 zł, pewnie zaraz się powtórzy gdzie indziej
Firewatch niby wskazuje potencjał bandlowy, ale coś ciągle go unika.
Wiedźmin 3 - ciągle w tej samej cenie i raz na kwartał na sztim w takiej też leży. Jak cię nie ciśnie, to lepiej odłożyć na później wtedy.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Zgadzam się z przedmówcami - I am alive to słaba gra i spokojnie można ją odrzucić. Ja pozbyłbym się jeszcze Titan Questa, bo w moim mniemaniu jest nudny na dłuższą metę.
Ja chyba znowu nic kupię na steam sale, bo ceny czterech liter nie urywają... niby taki Eador Imperium dostał fajną zniżkę, ale zanim ja w to zagram to pewnie będzie w bundlu... może kupiłbym Bulletstorm: Full Clip Edition, ale szkoda mi ponownie wydawać pieniądze na "prawie" tę samą grę...
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
No to kupiłem sobie dwie gierki na razie za 8 zł.

I pierwsza karta jaka mi wypadła rano z przygodówki okazała się być folią którą sprzedałem za 85zł od ręki (74 do portfela). Nie wiem nie znam się, nigdy nie obracałem na rynku sztima większymi kwotami niż parędziesiąt groszy, więc nie wiem czy to fuks czy kartę można było wystawić nawet drożej. Puki co jestem zadowolony, starczy może nawet do następnej wyprzedaży jak nie będę szalał zbytnio
https://www.youtube.com/watch?v=-qp5LJp ... e=youtu.be

I pierwsza karta jaka mi wypadła rano z przygodówki okazała się być folią którą sprzedałem za 85zł od ręki (74 do portfela). Nie wiem nie znam się, nigdy nie obracałem na rynku sztima większymi kwotami niż parędziesiąt groszy, więc nie wiem czy to fuks czy kartę można było wystawić nawet drożej. Puki co jestem zadowolony, starczy może nawet do następnej wyprzedaży jak nie będę szalał zbytnio

https://www.youtube.com/watch?v=-qp5LJp ... e=youtu.be