Jakich gier wam brakuje w ofercie sklepu Steam?

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

A z TASM 2 nie było tak, że rosyjski klucz ma po prostu zablokowany język angielski i trzeba dodawać zangielszczenie? Chyba, że mi się pomyliło z jedynką.
Ja na szczęście problemu z grami Marvela nie mam - TASMy kupowałem niedługo po premierze, a te starsze części mam drmfree, deadpoola z CDA i kilka innych gier też w pudełkach. Brakuje mi Marvel Ultimate Alliance 1 i 2, ale one akurat są na steamie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Właśnie jakiś czas temu kupiłem TASM pierwszą cześć za 20pln od któregoś bazarowicza i przeszukałem trochę internet i keyshopy, nawet allkeyshop i nic nie znalazłem, wszędzie out of stock, jedynie na kinguin ktoś sprzedawał za te ~700pln
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 65 razy
Kontakt:

Btw bedzie summer sale to jak jest gra niedostempna v PL to na 99% jest v CZ sklepie za eura. To jak cos chciete to napiszte mi i ja vam kupie.Juz kupowalem pare razy dla lowcow. Mam ve walet 45 euro :) Cena taka sama jako ve store - zobaczyt na steamdb. Kupie wysylka na vas acc i kasa v eurech dla mnie na paypal :)

Jak cos to zprave na foru bo niacceptuje random invite na steamu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 170 razy
Podziękowania: 125 razy
Kontakt:

@Esaroth,

TASM2 jak wspomniałem wyżej jest w sklepie Steam, ale już tylko w ofercie w Nowej Zelandii i w bundlu. Na Steam Sale może mieć promo -50% lub -75% (tak wykres historii cen promocyjnych na steam.db pokazuje), co oznacza, że cenowo w bundlu będzie od 50 do 100 zł. Wtedy tylko znaleźć sposób na kupienie tego... :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

loginnuss pisze: @Esaroth,

TASM2 jak wspomniałem wyżej jest w sklepie Steam, ale już tylko w ofercie w Nowej Zelandii i w bundlu. Na Steam Sale może mieć promo -50% lub -75% (tak wykres historii cen promocyjnych na steam.db pokazuje), co oznacza, że cenowo w bundlu będzie od 50 do 100 zł. Wtedy tylko znaleźć sposób na kupienie tego... :)
W bundlu z czym jeszcze?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Esaroth pisze: Właśnie jakiś czas temu kupiłem TASM pierwszą cześć za 20pln od któregoś bazarowicza i przeszukałem trochę internet i keyshopy, nawet allkeyshop i nic nie znalazłem, wszędzie out of stock, jedynie na kinguin ktoś sprzedawał za te ~700pln
TASM 2 masz RU bez locka na aktywację i granie, musisz tylko zainstalować zangielszczenie, ale to jest kwestia jednego wpisu w konsoli steama. ~ 2 dychy w keyshopach. Lepsze to niż kombinowanie z Nową Zelandią albo płacenie kafla za Globala.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

No dobra, ale jak aktywuje RU to mam gwarancje, że nie będą mi blokować konta steam? Nigdy przez VPN niczego nie aktywowałem dlatego wolę zapytać
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Nic nie zablokują, bo to klucz ROW, normalny bez żadnego locka. Niejedna gra kupiona w Polsce, wydana przez Cenegę ma dopisek (RU) przy aktywacji, więc nie masz czym się martwić.
Najlepiej chyba, żebyś kupił na gama-gama, tam jest za 179 rubli, czyli ~ 10 zł.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jesteście wielcy, naprawdę aktywowało :D
Niech jakiś mod nagrodzi was repami
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Christoph pisze: Przecież na GOG-u są.
https://www.gog.com/game/empire_earth_gold_edition
https://www.gog.com/game/empire_earth_2_gold
https://www.gog.com/game/empire_earth_3

Co do brakujących gier na Steamie, czy ogólnie w cyfrze - chciałbym zobaczyć kiedyś w cyfrowej dystrybucji serię Tony Hawk's. Marzenie raczej nierealne, pewnie szereg problemów licencyjnych powoduje, że nigdy się ich nie doczekamy, choćby ze względu na piosenki (a ich wycięcie to byłoby nieporozumienie, bo jak to tak?). Niemniej - szkoda.

Jeśli chodzi o sam soundtrack to playlistę można znaleźć choćby na Spotify https://open.spotify.com/user/steqheu/p ... 09lyBmYZCQ :D
ODPOWIEDZ