Nie liczyłbym na ten rok, może w przyszłym roku za mirage.
[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 1292 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Jeżeli wejście na bombsite = 95% win, to dla profesjonalnych graczy taka mapa to o kant tyłka potłuc. Posłuchaj wypowiedzi profesjonalistów na temat cobblestone'a to zrozumiesz o co chodzi. Też jestem zdania, że D2 to porażka. Zobaczyłbym jakiegoś Tuscana, albo nawet Subzero... To by było coś.

Niektórzy to chyba na innej mapie grali cobblestone daję masę możliwości zarówno po stronie CT i TT na B widziałem masę ciekawych taktyk i smokeów do tego na mapie jest mnóstwo miejsc gdzie można zagrać dwójkowo, zrobić jakąś pułapkę albo się podsadzić.
- Podziękował: 1292 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Może trochę przesadziłem z tym pewnym winem, ale fakt długich rotacji, przebiegu rund pod względem ekonomicznym - to tylko kilka przykładów, dla których prosi nie lubią tej mapy. Mi się akurat ona podoba, ale dustem wymiotuję, także tego.
- Podziękował: 323 razy
- Podziękowania: 338 razy
- Kontakt:
Od dzisiaj można na Steamie sprawdzić wszystkie statystyki z CS-a jakie zbiera Steam, nawet kto nas zgłosił i za co, podobno jest też historia wszystkich meczów turniejowych jakie kiedykolwiek zagraliśmy, ale nie sprawdzałem tego bo nie chce mi się tyle przeklikiwać
W profilu
Gry
CS:GO
Statystyki
Statystyki gracza *NICK*

W profilu

- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Tylko kogo my zgłosiliśmy, i za co.Takelot pisze: Od dzisiaj można na Steamie sprawdzić wszystkie statystyki z CS-a jakie zbiera Steam, nawet kto nas zgłosił i za co, podobno jest też historia wszystkich meczów turniejowych jakie kiedykolwiek zagraliśmy, ale nie sprawdzałem tego bo nie chce mi się tyle przeklikiwać![]()
W profiluGry
CS:GO
Statystyki
Statystyki gracza *NICK*

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
https://blog.opskins.com/official-state ... -accounts/
Please be advised that Valve has notified us that they will disable OPSkins Steam accounts associated with trade on Steam by June 21, 2018.
OPSkins customers should withdraw their Steam-based items from OPSkins prior to June 21st to avoid any trading restrictions.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 11 razy
Handel skórkami zakazany w Holandii
https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=109888
https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=109888
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Ehh oby w PL do tego nie doszło, bo mam dość pokaźny ekwipunek xD Swoją drogą ciekawe czy jadac do Holandi (a majac konto polskie np) tez masz zakaz na terenie kraju. Pewnie tak. Co do panoramy-poczekamy na oficjalna wersje