Smartfon do 1500zł

Okazyjne ceny gier na urządzenia przenośne z systemem iOS, Android lub Windows Phone.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Siemanko, na dzień dobry powiem że nic a nic nie znam się na telefonach... najbardziej zależało by mi na aparacie. Jestem fanem Sony, ale tym razem mogę sobie darować po poprzednim słabej xperii. Najlepiej jakby miał 4+ ramu jak i 64GB wbudowanej pamięci
Przeglądałem różne wątki ale trochę się już pozmieniało od tamtego czasu.
Będę niezmierne wdzięczny za odpowiedzi ;)
Peace & Love ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Jak nie masz problemu z powystawowym telefonem to za 1500zł możesz kupić Samsung Galaxy S6 Edge: http://www.outlet.gsm.pl/pl_PL/p/POWYST ... aign=ceneo

Z tańszych nowych to Asus Zenfone 3, ma lepszy aparat niż Xiaomi Mi6.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Ja mogę polecić telefony od ASUS'a, miałem niecałe 3 lata ZenFone 2 i działał dobrze, mało kiedy zdarzało się przycięcie (pojawiały się zazwyczaj podczas instalacji nowych aplikacji), Nakładka ASUS'a też zła nie jest, dużo możliwości konfiguracji i często aktualizacje dostaje, nie wiem jak nowsze modele ale w zenfone 2 dużej ilości aplikacji nie było w sklepie google play, co jest wielkim minusem.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Raffael pisze: Jak nie masz problemu z powystawowym telefonem to za 1500zł możesz kupić Samsung Galaxy S6 Edge: http://www.outlet.gsm.pl/pl_PL/p/POWYST ... aign=ceneo

Nie, nie nie.
1500 zł i pchanie się w S6E, który kręci słąby SoT gdy mozesz za te pieniądze mieć np. generacje wyzej i S7E, a dokladajac niewiele S8...I to nie powystawowe.

Do tego mozna sie rozejrzec np. za G6, czy Mi6. W tym budzecie wybór jest bardzo duzy, i napewno duzo lepszy anizeli S6E.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Ja miałem nokia lumia 625 i 640. Tanie dość telefony oparte na windowsie. Używałem je w pracy,w podróży i nigdy mnie nie zawiodły. Dobra synchronizacja z kontem windowsa. Nie ma sklepu google ani apek od google typu google maps,ale sa zamienniki. Ostatnio się słyszy ,że windows phone obumiera i może w tej chwili nie warto się w to pakować-> to taka moja już dygresja ;p Obecnie posiadam Samsung A5 2017 na Androidzie i dobrze się spisuje,próbowałem stawiac czystego Androida,ale kilkukrotnie zabezpieczenia zadziałały. Podobno dobre telefony mają Xiamoi,Honor i MyPhone. Pewnie kolejnym zakupem bedzie Honor P9 Lite. W appla nie wchodź,bo na kosztach serwisu,wymian itp nie zaoszczędzisz. To samo kabelki i inne *klikklak*,tylko ściągać z Aliexpress.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy

Raffael pisze: Jak nie masz problemu z powystawowym telefonem to za 1500zł możesz kupić Samsung Galaxy S6 Edge: http://www.outlet.gsm.pl/pl_PL/p/POWYST ... aign=ceneo

Nie znam się zbytnio na telefonach ale skoro nowy Samsung Galaxy S7 kosztuje 1519 zł to po co się pchać w podstawowy S6 Edge w tej samej cenie?

https://m.euro.com.pl/telefony-komorkow ... arny.bhtml

Z kodem rabatowym: USMIECHNIJSIE wychodzi 1519.05 zł. Wysyłka darmowa.

"W związku z trwającą w dniach 25.05-3.06.2018 r. promocją "Dzień dziecka - graj w rabaty", do Twojego zamówienia został naliczony specjalny rabat. Zobacz Regulamin
Rabat: -79,95 zł
Suma: 1 519,05 zł"
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Jeśli zależy na aparacie to nie ma sensu pchać się w naprawdę już stare flagowce. S7E jest spoko, ale i tak moim zdaniem lepiej dopłacić do S8. Nówkę można wyrwać za ~1700 zł tylko uważać na fakture Vat marża. Na amazonie bywał w takich cenach, a tak to używka od operatora bądź olx. Znajomy jakis czas temu sprzedawał właśnie miesięcznego S8 za 1600 zł. Także albo S7E albo polowanie na S8. Nie ma sensu pchać się w telefony z niższych półek, skoro taki S8 niewiele różni się od obecnego flagowego S9. Żadne lajty od huaweia czy średnia półka. Jeśli chodzi o foto to na pewno odpadają wszelkie chinczyki, siaomi itp. Problem z S8 jest taki, że trzeba trochę uwagi poświęcić co by nie bylo niskiego SOTa. Taczwiza nie ma, jest Samsung Experience, które nie muli. Jak nie chce się polować to tak jak mówiłem, S7 Edge, które chyba już dostało Samsung Experience więc powinien być bardziej płynny... Jeszcze w sumie jest LG G6, chociaż posiadałem 2 różne modele (pierwszy miał problem z ekranem, wymiana na nowy, nowy sprzedałem po krótkim czasie przez jednak dosyć częste ścinki, których być nie powinno no ale nie chcialo mi się bawić z wymianą na kolejny więc wybór padł na S8).

I pamiętaj, posiadasz taki budżet, że spokojnie starczy Ci na zeszłorocznego flagowca jeśli jesteś wytrwaly albo chcesz niewiele dopłacić. To zawsze jest zdecydowanie lepszy wybór aniżeli pchać się w np tegoroczą średnią półkę.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: używka od operatora .
Tutaj musi pamiętać, że operatorzy blokują smartfony za niesplacanie rat od jakiegoś czasu, więc takich zakupów nalezy raczej unikać, z tego co pamiętam, blokowały Plus i T-Mobile.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Jeżeli nowy, na teraz bez czekania na okazję to głoś na LG G6 http://www.electro.pl/smartfony/smartfo ... o_spo=true
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

Ja polecam stronę mgsm. Na tej stronie można bardzo dużo się dowiedzieć o wadach i zaletach danego modelu, a także porównać z innymi telefonami.

Np mój model (to tylko przykład):
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/g ... xy-A5.html
posiada:
Ocenę 8,50 z 3151 ocen.

Porównywarka modeli:
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/

Dodam, że dostałem od operatora za kilkanaście złotych - wytargowałem. Jak? Poprosiłem, na stronie operatora, o kontakt w sprawie jakiejś tam oferty na stronie. Pogadałem, czy da się zejść z ceny. Poinformowano mnie, że ta osoba nie może wpływać na ceny ale może mnie skontaktować z osobą do (jak mnie pamięć nie myli) podtrzymywani klientów (czy jakoś tak), u którą udało mi się zbić cenę telefonów, a także zmodyfikować abonament.

Dodam, że mój model niestety nie ma stabilizacji przy nagrywaniu filmów. Widziałem, jak stabilizacja pięknie niweluje alzhejmera.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Kuwejt pisze: stabilizacja pięknie niweluje alzhejmera.
???
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

taquito pisze:
Kuwejt pisze: stabilizacja pięknie niweluje alzhejmera.
???
Pewnie zapomniał, że to chodzi o Parkinsona...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

<Offtop Mode>You made my night :D </Offtop Mode>
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Kuwejt pisze: Ja polecam stronę mgsm. Na tej stronie można bardzo dużo się dowiedzieć o wadach i zaletach danego modelu, a także porównać z innymi telefonami.

Np mój model (to tylko przykład):
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/g ... xy-A5.html
posiada:
Ocenę 8,50 z 3151 ocen.

Porównywarka modeli:
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/

Dodam, że dostałem od operatora za kilkanaście złotych - wytargowałem. Jak? Poprosiłem, na stronie operatora, o kontakt w sprawie jakiejś tam oferty na stronie. Pogadałem, czy da się zejść z ceny. Poinformowano mnie, że ta osoba nie może wpływać na ceny ale może mnie skontaktować z osobą do (jak mnie pamięć nie myli) podtrzymywani klientów (czy jakoś tak), u którą udało mi się zbić cenę telefonów, a także zmodyfikować abonament.

Dodam, że mój model niestety nie ma stabilizacji przy nagrywaniu filmów. Widziałem, jak stabilizacja pięknie niweluje alzhejmera.
Polecam raczej kimovil.com tam można porównywać telefony i sprawdzić nie tylko podzespoły, ale też jak się to sprawuje w antutu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Ja tęż +1 do kimovil(choć tam głównie chińczyki na tapecie), ze stron gdzie co jakiś czas pojawią się jakieś wyprzedaże to https://www.orange.pl/akcesoria?process ... E_OF_GOODS (choć oni tak naprawdę mieli jedną dobrą wyprzedaż na black friday w zeszłym roku no i tel budżetowe raczej niż z takimi zasobami).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Polecam Meizu, może być Pro7 jak za taką cenę, czyli bardzo w porządku to dobry telefon. Włąsciwie wszystko w nim na poziomie, design, aparat, procesor, bateria. Używam i nie żałuję.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 85 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Niedługo Xiaomi Mi Mix 2s 6/64 powinien zejść do tej granicy lub Xiaomi Black Shark, ale tutaj nie wiem jak z aparatem.
ODPOWIEDZ