Hej, szukam jakichś ciekawych lub dużych lub długich (w sensie fabularnym) gier na czterech graczy przez neta.
Ogólnie grałem już w GHost Recon Wildlands, obie części Payday oraz GTA no i wyczekuje State of Decay 2.
Macie jakieś pomysły? Ktoś coś ciekawego grał? A po za tym coś ciekawego w tym "gatunku" wychodzi?
Zrobię tu także listę na podstawie tego co napiszecie bo takich tematów jak zauważyłem pojawia się na forach o gamingu wiele. Zresztą tu też kilka było
Już są:
Ghost Recon: Wildlands
Payday 1 i 2
Killing Floor 1 i 2
A Way Out
The Division
Dead Space 3
Grand Theft Auto 5 Online
Left 4 Dead 2,
castle crashers,
broforce,
Magicka
Battleblock theater
Stardew valley
Rainbow six siege
Overwatch
Dying Light
Shadow Warrior 2
Diablo 3
Divinity: Original Sin 2
Dead Island
Dead Island Riptide
Portal 2
Borderlands 1, 2 i pre-sequel
Sacred 3
SWAT 4
Vermintide 1 i 2
Minecraft
Będą:
State of Decay 2
W co grać ze znajomymi? - dobre coopy
A Way Out - prosta fabuła ale samo jej prowadzenie daje masę frajdy a zakończenie jest naprawdę genialne. Gameplay to w 70% qte, lecz mi osobiście to jakoś nie przeszkadzało. W dodatku można grę kupić na spółę.
Dead Space 3 - jedna z moich ulubionych coopowych gier (lubię kiedy w coopie drugim graczem jest postać fabularna a nie klon wciśnięty niskim kosztem bez dialogów). Dużo akcji, parę zagadek i ogólnie dobrym gameplayem.
The Division - średniak, który jednak trochę wciągnał bo było to coś nowego polecam przejść fabułę i zapomnieć ;p
Dead Space 3 - jedna z moich ulubionych coopowych gier (lubię kiedy w coopie drugim graczem jest postać fabularna a nie klon wciśnięty niskim kosztem bez dialogów). Dużo akcji, parę zagadek i ogólnie dobrym gameplayem.
The Division - średniak, który jednak trochę wciągnał bo było to coś nowego polecam przejść fabułę i zapomnieć ;p
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
CO-OP:
Left 4 Dead 2,
castle crashers,
broforce,
Magicka
Borderlands 1 i 2
Dead Island
Battleblock theater
Stardew valley (niedawno dostał multiplayer)
PVP:
Rainbow six siege (najlepiej w 5 osób),
Overwatch,
Left 4 Dead 2,
castle crashers,
broforce,
Magicka
Borderlands 1 i 2
Dead Island
Battleblock theater
Stardew valley (niedawno dostał multiplayer)
PVP:
Rainbow six siege (najlepiej w 5 osób),
Overwatch,
- Podziękował: 87 razy
- Podziękowania: 125 razy
Dark Souls 3. W 4 osoby można pograć w coopa (jak dobrze pamiętam), gra z każdą dodatkową osobą jest trudniejsza, więc jest fun. Nie blokuje to inwazji, więc fun większy. Tyle tylko, że trzeba będzie powtarzać każdy etap od bossa do bossa 4 razy, żeby grać z każdym dalej (każdy gracz musi być hostem i ubić bossa, żeby przejść dalej). Można założyć hasło na grę, wtedy łatwiej się połączyć i nikt obcy w grę nie wejdzie.
Na a way out strasznie czekałem a teraz strasznie czekam aż będzie taniej.CzekoladowyNinja pisze: A Way Out - prosta fabuła ale samo jej prowadzenie daje masę frajdy a zakończenie jest naprawdę genialne. Gameplay to w 70% qte, lecz mi osobiście to jakoś nie przeszkadzało. W dodatku można grę kupić na spółę.
Dead space 3 niestety nigdy mi się nie udał.. a żałuje bo jest świetny pod względem klimatu.
The Division się zgadzam średniak, próbowałem ale jakoś grind mnie przeraża.
KF-y uwielbiam ale niestety nie mam nikogo kto by to ze mną podzielał
Broforce jak i Magicka to na prawdę idealne gry imprezowe. Broforce'a tak własnie imprezowo to pewnie już z 20 razy przeszedłem. Wgl wczoraj był update 300mb ale nigdzie nie ma żadnych informacji na temat co w nim.
Stardew Valley zarezerwowane z moją lubą
Diablo 3 szczerze powiedziawszy mi nie podeszło
natomiast Shadow Warrior 2 świetny niestety przeszedłem bez kumpli
Tak! Tak! Tak! Tylko moi koledzy nienawidzą rpgów

O nie wiedziałem o takich cudach w Dark Soulsie, próbowałeś takiego sposobu?JasonTodd pisze: Dark Souls 3. W 4 osoby można pograć w coopa (jak dobrze pamiętam), gra z każdą dodatkową osobą jest trudniejsza, więc jest fun. Nie blokuje to inwazji, więc fun większy. Tyle tylko, że trzeba będzie powtarzać każdy etap od bossa do bossa 4 razy, żeby grać z każdym dalej (każdy gracz musi być hostem i ubić bossa, żeby przejść dalej). Można założyć hasło na grę, wtedy łatwiej się połączyć i nikt obcy w grę nie wejdzie.
Dead Islandy świetne i teraz tanie więc chyba będę napierał na znajomych. Bordera kiedyś przeszedłem
A z sacredem trzecim mam taki problem, że za dzieciaka grałem w części poprzednie i to nijak się nie klei.. I troche humor mnie odstrasza.
dziwne, że tutaj nie padło
Minecraft
Minecraft
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
W nowym bundlu masz gry pod coopa online, proponuję obadać 
Dorzucam listę od siebie, co tam mi się zdarzyło ograć lub ogrywam lub w planach do ogrania. Niektóre coop, niektóre pvp. Nie wszystkie fabularne, ale może coś wpadnie w oko
Sanctum 2
Alien Swarm i Alien Swarm: Reactive Drop (darmowe)
Don't Starve Together (serio, jeszcze nie padło?)
Trine 1 i 2 (na trójkę graczy max, ale polecam z całego serca)
Garry's Mod
Golf with your friends
Zombie Vikings
Speedrunners
Ultimate Chicken Horse
Move or Die
Shellshock Live
Full Mojo Rampage
Final Exam
Rogue Stormers
Mindball Play
Party Panic
Wormsy wszelakie (Armageddon, 3D, WMD)
To tak z głowy

Dorzucam listę od siebie, co tam mi się zdarzyło ograć lub ogrywam lub w planach do ogrania. Niektóre coop, niektóre pvp. Nie wszystkie fabularne, ale może coś wpadnie w oko

Sanctum 2
Alien Swarm i Alien Swarm: Reactive Drop (darmowe)
Don't Starve Together (serio, jeszcze nie padło?)
Trine 1 i 2 (na trójkę graczy max, ale polecam z całego serca)
Garry's Mod
Golf with your friends
Zombie Vikings
Speedrunners
Ultimate Chicken Horse
Move or Die
Shellshock Live
Full Mojo Rampage
Final Exam
Rogue Stormers
Mindball Play
Party Panic