Promocje na Playstation 4 Pro
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
no w moim wypadku sie oplacalo skoro dostałem do tego pada i gry które i tak miałem zamiar kupic, a starego pada sprzedalem bo do me oddaje sie tylko konsole. plusem na pewno jest wymiana od reki, szybko i wygodnie. dzisiaj ostatni dzien tej promki xd
no, ale to też zależy od lokalizacji, bo jak mieszkasz na wsi czy w miasteczku to ze świecą szukać kogoś kto by chciał się zamienić... chyba, że mówimy o dużych miastach jak np. Warszawa, Kraków czy Wrocław
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Tak, oczywiscie masz racje.
Ciekaw te jestem czy do tej promocji konsola musiala byc sprawna. Ze dwa razy widzialem sprzedawali na OLX jakies zlomy niesprawne w cenie do 400zl, to na takiej transakcji mozna bylo wyjsc calkiem niezle
Ogolnie rzecz biorac calkiem fajna byla ta promka, szczegolnie jak ktos mial najstarszy model konsoli - mogl go bez trudu pchnac za tysiaka i w dodatku bez pada, gdzie przy normalnej sprzedazy wiecej niz 700 nie byloby szans i to z grami w dodatku! A przeceiz wszyscy od poczatku o taka promocje wlasnie krzyczeli - tak by moc wymienic stare modele na Pro. Moze jeszcze ja powtorza.
Ciekaw te jestem czy do tej promocji konsola musiala byc sprawna. Ze dwa razy widzialem sprzedawali na OLX jakies zlomy niesprawne w cenie do 400zl, to na takiej transakcji mozna bylo wyjsc calkiem niezle

Ogolnie rzecz biorac calkiem fajna byla ta promka, szczegolnie jak ktos mial najstarszy model konsoli - mogl go bez trudu pchnac za tysiaka i w dodatku bez pada, gdzie przy normalnej sprzedazy wiecej niz 700 nie byloby szans i to z grami w dodatku! A przeceiz wszyscy od poczatku o taka promocje wlasnie krzyczeli - tak by moc wymienic stare modele na Pro. Moze jeszcze ja powtorza.
@up: coś nie doczytałeś. Konsola musi być sprawna. A do tego 500+500 jest za ps4slim 1GB. Za najstarszy model 500GB jest tylko 275+275. Swoją sprzedałem za 600zł. Do wykorzystania na dowolny cel, a nie tylko gry po paskarskich cenach - i to w ciągu 7.dni.
Tak, że atrakcja tylko dla desperatów, co koniecznie chcą wymienić prawie nowe ps4slim 1GB na prosiaka.
edit:
oczywiście chodzi o wersje 1TB
Tak, że atrakcja tylko dla desperatów, co koniecznie chcą wymienić prawie nowe ps4slim 1GB na prosiaka.
edit:
oczywiście chodzi o wersje 1TB

Ostatnio zmieniony 30 kwie 2018, o 12:25 przez buck, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Oooorany, aha, dziekuje za info, to straszna lipa
Po co kto by mial oddawac znakomitego Slima :O Ja bym sie na pewno nie skusil.
Slim ma tez swoje spore zalety - sporo nizsze zuzycie pradu, mozna zaoszczedzic na rachunkach za prad, jest tez mniejszy wiec zajmuje mniej miejsca. Rozumiem jeszcze jakby ten oferowany Prosiak byl 4tb, ale tak, kompletny bezsens. Poza tym wogole PS4, to PS4, co za roznica jaki model, najwazniejsze sa gry, a te roznice i tak sa kosmetyczne co najwyzej. God of War pozostaje God of Warem na kazdej PS4, tak samo Horizon, albo Wiedzmin 3

Slim ma tez swoje spore zalety - sporo nizsze zuzycie pradu, mozna zaoszczedzic na rachunkach za prad, jest tez mniejszy wiec zajmuje mniej miejsca. Rozumiem jeszcze jakby ten oferowany Prosiak byl 4tb, ale tak, kompletny bezsens. Poza tym wogole PS4, to PS4, co za roznica jaki model, najwazniejsze sa gry, a te roznice i tak sa kosmetyczne co najwyzej. God of War pozostaje God of Warem na kazdej PS4, tak samo Horizon, albo Wiedzmin 3

PS4 Pro białe i czarne w RTV Euro AGD za 1499zł same bez gier i promocja trwa do 27 maja
https://m.euro.com.pl/konsole-playstati ... ialy.bhtml
https://m.euro.com.pl/konsole-playstati ... -1tb.bhtml
Edit: w Media Expert też jest promocja

To nie promocja, tylko zwykła cena. Gdyby było za tyle z grą lub drugim padem opłacałoby się kupić.Clados pisze: PS4 Pro białe i czarne w RTV Euro AGD za 1499zł same bez gier i promocja trwa do 27 maja
Gdzie miałeś za tyle poza Allegro?flashback pisze:To nie promocja, tylko zwykła cena. Gdyby było za tyle z grą lub drugim padem opłacałoby się kupić.Clados pisze: PS4 Pro białe i czarne w RTV Euro AGD za 1499zł same bez gier i promocja trwa do 27 maja
W Media Expert masz za 1599zł z Far Cry 5. Gra cię nie interere? Sprzedaj nówkę tak oscylując za 200zł i konsola wychodzi taniej ;pp
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jakiej ceny byscie sie spodziewali na "dobrej" wyprzedazy za te PS4 Pro? Nie wiem, na dzien dziecka, e3 czy black friday ale to troche za dlugo czekania, duzo by przyoszczedzil czy to kwestia 10-20-50zl?
Bo nie wiem czy jest sens czekac czy wziasc kupic teraz, jak mam czekac pol roku zeby 20zl zaoszczedzic to troche bez sensu, za duze cebulactwo
Bo nie wiem czy jest sens czekac czy wziasc kupic teraz, jak mam czekac pol roku zeby 20zl zaoszczedzic to troche bez sensu, za duze cebulactwo

Ja cichaczem czekam na extra promocje z X-Komu na dzień dziecka, bo patrząc na to jaka była randomowa promocja na Xbox One X z 6 grami i Goldem na 6 miesięcy za 2099zł czy ileś gdzie normalnie kosztowało u nich 2799zł to wszystkiego można się po nich spodziewaćGarrus pisze: Jakiej ceny byscie sie spodziewali na "dobrej" wyprzedazy za te PS4 Pro? Nie wiem, na dzien dziecka, e3 czy black friday ale to troche za dlugo czekania, duzo by przyoszczedzil czy to kwestia 10-20-50zl?
Różnice kosmetyczne, ale w przypadku takiego God of War performance mode daje zauważalny wzrost płynności rozgrywki. W 30 fps gra się oczywiście normalnie i bez problemów, ale mi osobiście przy starciu z większą grupą przeciwników znacznie przyjemniej grało się w większej liczbie klatek. Nie jest to co prawda jakaś wielka zaleta, która każdemu uzasadnia wydanie większej kasy na pro, ale w dobie wielbicieli 60 klatek na piecach takie pro sprawia, że przesiadka na konsolę jest przyjemniejsza.Atton29 pisze: Oooorany, aha, dziekuje za info, to straszna lipaPo co kto by mial oddawac znakomitego Slima :O Ja bym sie na pewno nie skusil.
- Kontakt:
Zgadzam sie z Toba oczywiscie, ale wszystko ma swoja cene. W tym przypadku wieksze rachunki za prad
Roznica w pradozerstwie Pro i Slima jest ogromna mimo wszystko.
Ale ludzie potrafia wydawac nawet po parenascie kafli na podzespoly PC i tam to dopiero liczniki pradu zaiwaniaja jak szalone

Ale ludzie potrafia wydawac nawet po parenascie kafli na podzespoly PC i tam to dopiero liczniki pradu zaiwaniaja jak szalone

- Kontakt:
https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kon ... lus-14-dni
Promocja ... ciekawa, zwrot całego hajsu jeśli Polska dojdzie do półfinału MŚ
Na pierwszy rzut oka szanse na to są iluzoryczne (w porywach do minimalnych
), ale ale ale, jak by się tak dobrze ułożyło to jednak SĄ!
Już na ME powinniśmy dojść do finału gdyby nie ten fart Portugalców.
Tutaj jedyna szansa jaką widzę to zajęcie 1 miejsca w grupie (bardzo ciężki mecz z Kolumbią), następnie można założyć że zagramy z Belgią w 1/8, a następnie z Niemcami (z którymi ostatnio nieźle nam szło
), ogólnie szanse na drugi cud w granicach promila, no ale jakieś są.
W innym wariancie 2 miejsce w grupie i gramy z Anglią lub Belgią(jeśli ci pokonają Anglię) a następnie prawie na pewno z Brazylią, szanse na półfinał zerowe
A, no i potaniała konsola o 50 zł
Promocja ... ciekawa, zwrot całego hajsu jeśli Polska dojdzie do półfinału MŚ

Na pierwszy rzut oka szanse na to są iluzoryczne (w porywach do minimalnych

Tutaj jedyna szansa jaką widzę to zajęcie 1 miejsca w grupie (bardzo ciężki mecz z Kolumbią), następnie można założyć że zagramy z Belgią w 1/8, a następnie z Niemcami (z którymi ostatnio nieźle nam szło

W innym wariancie 2 miejsce w grupie i gramy z Anglią lub Belgią(jeśli ci pokonają Anglię) a następnie prawie na pewno z Brazylią, szanse na półfinał zerowe

A, no i potaniała konsola o 50 zł

- Kontakt:
Wariant drugi to raczej Anglia a potem Brazylia, no powiedzmy szczerze jeszcze w jeden cud to można wierzyć, ale w dwa jeden po drugim to już chyba trzeba mieć nieskończone pokłady optymizmu, żeby te promocję traktować wtedy poważnie 
Edit: O dobra, Glik ma po mundialu, można się rozejść, szanse na półfinał są nawet na minusie

Edit: O dobra, Glik ma po mundialu, można się rozejść, szanse na półfinał są nawet na minusie

- Kontakt:
Koledzy skoro okazalo sie ze z okazji e3 moge pocalowac sklepy w pompke a nie cieszyc sie z promocji i nowej konsoli, chcialbym zadac pytanie jaki teraz bylby najblizszy termin/okazja gdzie mozna by sie spodziewac PS4 pro w rozsadnej cenie tj. ~1500 zl.?
Tak wiem ze prosze o wrozenie z fusow, chodzi mi czy na ps i sony istnieja jakies eventy i wyprzedaze letnie/wakacyjne/z okazji zbiorow ziemniaka? Co by mozna oczekiwac obnizki czy dopiero najpewniej az na Black Friday, i mooooze jakis sklep wyskoczy w tym czasie z tym ze nie napewno?
Tak wiem ze prosze o wrozenie z fusow, chodzi mi czy na ps i sony istnieja jakies eventy i wyprzedaze letnie/wakacyjne/z okazji zbiorow ziemniaka? Co by mozna oczekiwac obnizki czy dopiero najpewniej az na Black Friday, i mooooze jakis sklep wyskoczy w tym czasie z tym ze nie napewno?
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Eczy to od poniedziałka będzie, to pilnuj przyszłego tygodnia, to może coś wpadnie.
Ewentualnie jakieś wakacyjne okazje albo i pod koniec.
Jak nic nie będzie, to czasami coś we wrześniu wpada, a tak to posucha do czarnego piątku.
Ale czekaj - jak chcesz RDR2, to jest w sumie szansa, że będzie bandel z tą grą, więc źle nie powinieneś na tym wyjść
Jest też opcja z tymi całymi darmowymi ratami albo pilnowania promocji z kartami kredytowymi jak citi dawało te 400 zł na zakupy z morele albo alledrogo.
Ewentualnie jakieś wakacyjne okazje albo i pod koniec.
Jak nic nie będzie, to czasami coś we wrześniu wpada, a tak to posucha do czarnego piątku.
Ale czekaj - jak chcesz RDR2, to jest w sumie szansa, że będzie bandel z tą grą, więc źle nie powinieneś na tym wyjść

Jest też opcja z tymi całymi darmowymi ratami albo pilnowania promocji z kartami kredytowymi jak citi dawało te 400 zł na zakupy z morele albo alledrogo.
- Kontakt:
Nie no RDR2 to końcówka Października a BF to Listopad, uschne do tego czasu z braku gier do pogrania
To jak tak się sprawa ma, i nie ma pewnej wyprzedaży z okazji wykopków ziemniora ani innej letniej, to poczekam jeszcze ten tydzień i wuj, najwyżej moja cebula będzie cierpieć latami ale szarpnę się za pełną cenę, bo te exy do mnie przemawiają, a na PC totalnie nie mam w co grać
Z tymi darmowymi ratami to w kulki lecą z tego co słyszałem, niby dają dwie raty za darmo, ale wymuszają wykup ubezpieczenia kredytu, tak że wychodzi drożej niż kupno konsoli bez tej "promocji"

To jak tak się sprawa ma, i nie ma pewnej wyprzedaży z okazji wykopków ziemniora ani innej letniej, to poczekam jeszcze ten tydzień i wuj, najwyżej moja cebula będzie cierpieć latami ale szarpnę się za pełną cenę, bo te exy do mnie przemawiają, a na PC totalnie nie mam w co grać

Z tymi darmowymi ratami to w kulki lecą z tego co słyszałem, niby dają dwie raty za darmo, ale wymuszają wykup ubezpieczenia kredytu, tak że wychodzi drożej niż kupno konsoli bez tej "promocji"