Promocje na gry konsolowe

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Widzę że dodają ją teraz w promocjach do konsol też i zastanawiałem się jak to wszystko (bo myślę że to że gra nie będzie żyła w multi, raczej też wpłynie na szybsze obniżanie ceny) się przełoży na ceny w niedalekiej przyszłości.
A zapytałem dlatego że zakupiłem ją za 189zł (D1, nie wiem czy to była promocja czy jakis pricebug X-Kom) i ciekawi mnie ile straci zanim ją przejdę :) (a jeszcze Horizona nie ograłem więc chwilę to zajmie)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Horizon kompletne wydanie juz na stracie nie byl drogi, bo oficjalna cena to chyba 160zl wiec liczac owe 130 to chyba nie tak bardzo stanial. Druga sprawa, ze God of War ma ponoc nie miec przepustki sezonowej, to chyba tez przemawia za tym, ze wersja premierowa utrzyma cene dosyc dlugo. Kolejna rzecz, to normalne, ze gry z czasem tanieja, a czas to pieniadz - chcesz zagrac w gre teraz i byc na czasie, a nie po czasie to plac :D
Albo inna dosyc popularna i glosna gra Nier Automata, z poczatku bylo jej wszedzie pelno, ale jest tak dobra, ze raczej nikt sie jej nie pozbywa i cena nie spada - moze, ze dwa razy widzialem jak ktos odsprzedawal uzywke. Albo jeszcze inny przyklad - Last Guardian - rowniez bardzo popularna gra, byl okres, ze bylo jej sporo, nawet na Alle bez problemu mozna bylo kupic za piec dyszek. A teraz, prawie nalezy do rzadkosci, przynajmniej jesli chodzi o rynek wtorny uzywek i raczej chodzi sporo drozej wiec jak widac gra moze nawet drozec na powrot z czasem.
MaT
Awatar użytkownika
MaT
Łowca
Podziękowania: 0

Z góry przepraszam jeżeli napisałem w złym temacie, ale nie wiedziałem gdzie napisać. Mam pytanie, bo zakupiłem ostatnio ps4 i jak to jest z grami używanymi i gra on-line? Bo w ps3 były kody na grę on-line, a jak to wyglada w ps4? Jak kupie używane np gta V to czy będę mógł grać on-line?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 62 razy
Kontakt:

MaT pisze: Z góry przepraszam jeżeli napisałem w złym temacie, ale nie wiedziałem gdzie napisać. Mam pytanie, bo zakupiłem ostatnio ps4 i jak to jest z grami używanymi i gra on-line? Bo w ps3 były kody na grę on-line, a jak to wyglada w ps4? Jak kupie używane np gta V to czy będę mógł grać on-line?
Tak, jeśli masz aktywną subskrypcje na ps+
MaT
Awatar użytkownika
MaT
Łowca

nikopl pisze:
MaT pisze: Z góry przepraszam jeżeli napisałem w złym temacie, ale nie wiedziałem gdzie napisać. Mam pytanie, bo zakupiłem ostatnio ps4 i jak to jest z grami używanymi i gra on-line? Bo w ps3 były kody na grę on-line, a jak to wyglada w ps4? Jak kupie używane np gta V to czy będę mógł grać on-line?
Tak, jeśli masz aktywną subskrypcje na ps+

Dzięki wielkie
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ale jest masa darmowych gier MMO w ktore do grania nie jest wymagany Plus. Pobierasz na konsole z PSN i grasz :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Czy kupienie takiego używanego Batmana http://www.empik.com/batman-arkham-knig ... ltimedia-p albo takiego np. powiedzmy Horizona Complete Edition (też używanego) da mi dostęp do dodatków, które powinny być razem z tymi grami? Czy też jeżeli ktoś już te dodatki ściągnął/zainstalował to ja jako n-ty posiadacz już nie będę mógł tego zrobić?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

W przypadku Batmana AK DLC do Harley Quinn jest w formie kodu, więc jak ktoś go zużył to już ty go nie użyjesz. Ale z doświadczenia wiem, że ludzie bardzo często nie wykorzystują tych kodów, więc może ci się trafić egzemplarz z niewykorzystanym.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Info ze strony produktu Batman Arkham Knight: GRA UŻYWANA nie zawiera ulotek informacyjnych w środku opakowania, a kody internetowe do pobrania dodatkowej zawartości do GRY UŻYWANEJ ( o ile są załączone) mogą być wykorzystane.
W przypadku tej zawartości dodatkowej, to był chyba czasowy exclusive, taka popierdółka w sumie, na ps4 i na 100% był w formie kodu na ulotce w opakowaniu.
Co do Horizona Complete Edition, to płyta zawiera wszystko (oczywiście trzeba dościągać aktualizacje), a na ulotce dołączonej do pudełka jest tylko kod na art book i ps4 theme.
Awatar użytkownika
Łowca

Super, dzięki wielkie za pomoc :) czekam właśnie na Horizona :D A Batman dobry? Bo nie wiem czy za te pieniądze warto brać. Grałem w poprzednie części i mi się w sumie podobały.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Na PS4 to chyba nie ma się co zastanawiać - ja dałem podobną cenę na PC pół roku po premierze i bawiłem się świetnie, chyba nawet lepiej niż przy poprzednich częściach.
Ogólnie to empik pojechał nieźle z tymi cenami używek - jeszcze niedawno byli pod tym względem jednym z najdroższych sklepów (jak nie najdroższym), a teraz spokojnie konkurują z allegro. W każdym razie mi się wydaje, że ceny mają dobre - dla przykładu, FF XIII-2 na x360 za 4.99 zł to chyba dobra oferta.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Kupiłem Mad Maxa na Xboxa One, ale muszę jechać oddać bo płyta pociachana i zawiesza instalację przy 8-9%. Wiem, że mogę pobrać grę jak mam wersję fizyczną ale nie po to kupuje płytkę. A, i gra niby po polsku, wydanie po angielsku bez żadnej papierowej wkładki w środku.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Chwila, jak to pobrać grę przy posiadaniu wersji fizycznej? Wytłumacz mi ten fenomen, chętnie skorzystam :D. Miałem przedwczoraj w ręku Halo 5 porysowane i gdybym mógł pobrać to z neta, to płytkę na półkę za te 10 zł przyjąłbym z pocałowaniem ręki :P
EDIT. Właśnie sam to ogarnąłem. No to w poniedziałek wybiorę się po Halo i Wiedźmina 3 :macha:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Podzielcie się tą tajemną wiedzą dla potomnych :p
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Trzeba zacząć instalować grę z płyty, po czym anulować z poziomu sklepu - wtedy obok przycisku "Kup" pojawia się "Zainstaluj" i gra w całości pobiera się wtedy ze sklepu. Tylko wygląda na to, że nie działa ze wszystkimi grami - działa mi z Just Dance 2018, ale z Dark Souls 2 już nie. Spróbuję w poniedziałek z tym Wiedźminem, a nuż zadziała ^^. Dotychczas brałem po taniości tylko porysowane gry na 360, bo one się i tak całe pobierają z internetu, nie miałem pojęcia że z XONE też jest taki myk :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ciekawe, a to dziala na Xbox 360, czy tylko na One ?
Awatar użytkownika
Łowca

Jakby co, to w Euro jest wyprzedaż Batmana Arkham Knight nówka za 49 zł na PS4 :D Po co kupować używkę za 40 zeta, jeśli za dyszkę więcej jest nowa sztuka :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Wiosenna promocja 3DS na muve.pl
https://muve.pl/promocje/wiosenna-promocja-3ds
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

jak ktos sie bawi w zagraniczne PP i ps story: https://twitter.com/paypal_jp promki z okazji GW + kupon jesli sie zrobi RT tweeta (wymagany pp.jp, nie wiem jak z ps store)
Awatar użytkownika
Łowca

Właśnie kupiłem Dance Central Spotlight na Xbox One na G2A:
https://www.g2a.com/dance-central-spotl ... 0048540001

Całkowita cena z błyskawiczną dostawą od użytkownika Teleporter, przy płatności blik to 4,20 zł.
Gra się już pobiera na konsolę :)
Ci użytkownicy podziękowali ulman za ten post:
remike
ODPOWIEDZ