Sklep z ubraniami...

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Siemka, tak wiem... Jest to forum o grach, ale ten dział mydło i powidło myślę, że nada się do zadania tego pytania... Znalazłem dzisiaj sklep internetowy z ciuchami, mają mega atrakcyjne ceny za dość znane marki - Pierre Cardin, Lee Cooper w mega niskich cenach..

Tutaj pojawia się pytanie zamawiał ktoś w tym sklepie coś? Ubrania są oryginalne czy raczej nie ma sensu tutaj wydawać złotówek?

PS: Szukałem opinii o tym sklepie w necie, ale jest ich garstka, a może ktoś z łowców tam coś zamawiał. Pozdro.

https://pl.factcool.com/ ---> o tym mowa.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

scam
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Nie znam się, ale siedziba firmy w recepcji DPD w Czechowicach-Dz. brzmi dumnie. No i "za możliwość płatności przy odbiorze naliczana jest opłata w wysokości 3,88 zł brutto" też :D I "NIE ŁĄCZYMY RÓŻNYCH ZAMÓWIEŃ W JEDNĄ PACZKĘ. KAŻDE ZAMÓWIENIE WYSYŁANE JEST ODDZIELNĄ PACZKĄ KURIERSKĄ" - wydawało by się logiczne, wszędzie tak jest, tylko czemu tutaj o tym piszą? Czy wiele rzeczy w jednym koszyku to są już różne zamówienia? :D

Ale sklep może być legitny, może wiedzą gdzie kartony z TIRów lecą, albo ściepy z outletów z UK mają ;]
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Obczaj opinie na ich FB, jest ich naprawdę sporo :)

https://www.facebook.com/pg/factcoolpl/ ... e_internal
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Chyba sobie daruje.. Jak oglądałem kiedyś jakiś filmik w necie to osoba, która go nagrywała mówił o tym, że strony, które na początku dają .pl a na końcu .com zazwyczaj " śmierdzą ". Nie wiem czy to prawda, czy nie, jeżeli ktoś się orientuje to może to potwierdzić lub obalić? :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Operatorem jest czeska spółka, w której 100% udziałów ma inna spółka zarejestrowana na Cyprze. Nie ma nawet magazynu czy siedziby w Polsce. Brzmi legitnie :E No bo przecież przeceny 80% ma markowe ubrania to norma :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

0% legit
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dzięki za wszystkie odpowiedzi, zrezygnowałem! :=) W sumie jeśli znacie jakieś fajne sklepy internetowe z ciekawymi outletami to chętnie przyjmę link :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

haskii pisze: Dzięki za wszystkie odpowiedzi, zrezygnowałem! :=) W sumie jeśli znacie jakieś fajne sklepy internetowe z ciekawymi outletami to chętnie przyjmę link :D
Jeżeli znacie jakieś outlety to też przyjmę informacje o nich. Tak, że podpinam się :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

designer factory w piasecznie k.warszawy., factory annopol outlet. Polecam chodzić w ciągu tygodnia,bo w weekendy więcej ludzi niż w chinach. Kupiłem sobie w designerze buty skeechersa. Myślę nad kolejnymi ;p
Ostatnio zmieniony 30 maja 2018, o 08:38 przez Kamell, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Brzmi nieźle:
https://pl.factcool.com/about_us

FACTCOOL w liczbach
Powstanie firmy – 2015
Asortyment produktów – ponad 30000
Liczba pracowników – 90
Ilość zamówień – ponad 2 mln./rok
Liczba państw w których działamy: 18
Ilość sprzedawanych marek: +300
Sklepy internetowe – Factcool, Aliatic
Roczny wzrost sprzedaży: ponad 300%
Liczba odwiedzaących nasze e-skepy – 300.000 / dziennie
Wizja
Naszym celem do 2020 roku jest zbudowanie liczącego się na rynku sklepu online z odzieża i obuwiem, oraz obrotem 500 mln. EUR, działającego w 25-30 państwach i z milionami zadowolonych klientów.

HAHA tekst niezły, papier wszystko przyjmie, a tak swoją drogą to gdzie jest adres? Na ich stronie nie mogę znaleźć adresu. Ktoś pisał, że w Czechowicach-Dziedzicach, akurat mam blisko to mógłbym w wolnej chwili podjechać i prze szpiegować co to za "firma" i popytać czy np na miejscu mogę obejrzeć ubrania i kupić
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ekskluzywnie to wygląda: https://www.google.com/maps/@49.8702021 ... 312!8i6656
:trollface:

@Denionet:
W FAQ a propos reklamacji podają adres ;)
ODPOWIEDZ