Origin/EA Desktop/EA app - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
To mówisz że 2 lata subskrybujesz ale nie wiesz jakie są gry dostępne?

Lista:
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/ ... ault-games
Jade Empire w Origin Access:
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/ ... al-edition
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
8 nowych gier zmierza do Origin access:
Mad Max
Prison Architect
Brothers: A Tale of Two Sons
Pillars of Eternity: Hero Edition
Virginia
Ember
Torment: Tides of Numenora
Spore
Zostaną dodane 26 kwietnia
Natomiast do ea access została dodana gra nhl 2018
Mad Max
Prison Architect
Brothers: A Tale of Two Sons
Pillars of Eternity: Hero Edition
Virginia
Ember
Torment: Tides of Numenora
Spore
Zostaną dodane 26 kwietnia
Natomiast do ea access została dodana gra nhl 2018
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Mad Max, PoE i Torment? Wow D:
PoE ostatnio wygrałam na SG i ciągle czeka na przejście. Ale Torment miałam w planach. Więc jak mi się skończy abonament w maju, to na pewno wykupię na kolejny rok
Oferta Origin Access wygląda coraz ciekawiej. Ciekawa jestem co dodadzą w ciągu kolejnego roku.
PoE ostatnio wygrałam na SG i ciągle czeka na przejście. Ale Torment miałam w planach. Więc jak mi się skończy abonament w maju, to na pewno wykupię na kolejny rok

Oferta Origin Access wygląda coraz ciekawiej. Ciekawa jestem co dodadzą w ciągu kolejnego roku.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 377 razy
- Kontakt:
Zna ktoś może sposób by "Origin w grze" wywoływany poprzez kombinację Shift + F1 znów działał, bo od ostatniej aktualizacji po uruchomieniu jakiejkolwiek gry na platformie EA nie pojawia mi się to małe okienko z podpowiedzią jak włączyć "Orgin w grze" i sam skrót klawiszowy tez nie działa... Reinstal Orgina nie pomógł niestety :/
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Firma Electronic Arts ogłosiła usunięcie tytułu z EA Access i wszystkich sklepów cyfrowych. To jest EA Sports Rory Mcllroy PGA Tour.
"Tytuł golfa" zostanie usunięty ze sklepów cyfrowych i nie będzie już dostępny do kupienia, a także opuści EA Access Vault w dniu 22 maja 2018 r. ".
"Tytuł golfa" zostanie usunięty ze sklepów cyfrowych i nie będzie już dostępny do kupienia, a także opuści EA Access Vault w dniu 22 maja 2018 r. ".
- Podziękował: 453 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
Origin Access ponownie za darmo przez 7 dni
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/origin-access
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/origin-access
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Doszły jakieś gry czy mi się wydaje?
Inside
The Surge
Duskers
Sundered
The Guest
Bulletstorm (Lite?)
Sexy Brutale
Alwa's Awakening
Nie kojarzę, żeby były wcześniej
A, no i ma być ten Origin Access Premier (ponoć za 59 miesięcznie lul), który pozwoli grać w nowości od EA (Madden, Fifa, BF, Anthem, może Unravel 2), coś jak w Game Passie.
Inside
The Surge
Duskers
Sundered
The Guest
Bulletstorm (Lite?)
Sexy Brutale
Alwa's Awakening
Nie kojarzę, żeby były wcześniej
A, no i ma być ten Origin Access Premier (ponoć za 59 miesięcznie lul), który pozwoli grać w nowości od EA (Madden, Fifa, BF, Anthem, może Unravel 2), coś jak w Game Passie.
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Nie wydaje ci się, też mam je w ofercie.
Z chęcią obadam Surge, może przypadnie mi do gustu na tyle że będę wyglądał bundla albo może nawet w wyprz Steamowej kupię? Choć przy takiej cenie (-75% a i tak muszę wyłożyć więcej niż 50zł, meh).
co do Bulletstorma Lite - wygląda na to, że Full Clip Edition używa Steamworks do gry po sieci. Origin oczywiście tego nie ma.
GfWL też nie ma więc...
59zł miesięcznie ja mam płacić za bycie testerem?A, no i ma być ten Origin Access Premier (ponoć za 59 miesięcznie lul), który pozwoli grać w nowości od EA (Madden, Fifa, BF, Anthem, może Unravel 2), coś jak w Game Passie.
nie dziękuję, mam lepsze rzeczy do roboty...

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 114 razy
info odnośnie Origin Access Premier za https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/ ... ss/ea_play
zakładając że EA wydaje rocznie 10 gier ?? a płacimy 419,90 zł to może jest to opłacalne, sam BF V w polskich sklepach to koszt ok. 200 złCo to jest abonament Origin Access Premier?
Origin Access Premier to nowy plan abonamentowy dający nieograniczony dostęp do najnowszych i najlepszych gier EA przed innymi. Za niewielką opłatą miesięczną lub roczną możesz grać w nowe gry EA na PC przed premierą. To nie są przedpremierowe wersje próbne – dostajesz dostęp do pełnej gry, w którą możesz grać do woli, dopóki tylko masz aktywny abonament Premier. Żadnych blokad, żadnych barier. To jest właśnie abonament Premier.
Co się stanie z aktualnymi abonamentami?
Abonament Origin Access Basic będzie odpowiadał aktualnej ofercie Origin Access.
Jeśli więc już masz abonament, nic się nie zmieni – chyba że zdecydujesz się przejść na wyższy poziom. Zachowasz wszystkie bieżące korzyści w tej samej cenie.
Jaka jest różnica między abonamentami Basic i Premier?
Abonament Basic daje następujące korzyści:
Możliwość wypróbowania naszych nowych gier przez maksymalnie dziesięć godzin na pięć dni przed premierą w ramach przedpremierowych wersji próbnych.
Dostęp do skarbnicy The Vault, nieustannie powiększanej biblioteki gier. We wszystkie możesz grać kiedy i ile zechcesz.
10% zniżki w sklepie Origin na pełne gry, zamówienia w przedsprzedaży, dodatki, punkty FIFA Points i inne produkty.
Z kolei abonament Premier oznacza:
Pełny i nieograniczony dostęp do naszych gier na pięć dni przed premierą.
Zgadza się, żadnych ograniczonych czasowo wersji próbnych. Możesz grać w pełną grę na pięć dni przed premierą bez konieczności jej zakupu – aż do rezygnacji z abonamentu Premier.
Dostęp do skarbnicy The Vault, nieustannie powiększanej biblioteki gier.
Tę samą dziesięcioprocentową zniżkę na pełne gry, zamówienia w przedsprzedaży, dodatki, punkty FIFA Points i inne produkty w sklepie Origin.
Ile kosztuje abonament Origin Access Premier?
Gdy abonament Origin Access Premier wystartuje tego lata, będzie dostępny w cenach 59,90 zł miesięcznie i 419,90 zł za cały rok.
Kiedy mogę wykupić abonament Origin Access Premier?
Niezależnie od tego, czy już masz abonament Origin Access i chcesz przejść na wyższy poziom, czy też zamierzasz dołączyć do nas po raz pierwszy, abonament Premier możesz wykupić od razu po jego wprowadzeniu, co nastąpi jeszcze tego lata. Wkrótce przedstawimy więcej informacji!
Grozili, grozili i...proszę! Przerzucili się na abonamenty. Skoro już od jakiegoś czasu potrzebne jest logowanie na serwery EA, to w zasadzie gry na własność tracą rację bytu. Przynajmniej z "ich" punktu widzenia.
Co roku FIFA i inne sportówki, N4S i... tyle? Abonament roczny to chyba dla multi i "nowicjuszy". Battlefielda i Titanfalla co 2-3 lata da się ograć przez miesiąc.
Co roku FIFA i inne sportówki, N4S i... tyle? Abonament roczny to chyba dla multi i "nowicjuszy". Battlefielda i Titanfalla co 2-3 lata da się ograć przez miesiąc.
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Nowe gry w Origin Accessie, i ponownie, całkiem fajny zestaw:
Cities Skylines
RiME
Orwell: Ignorance Is Stregth
Crashlands
Ghost 1.0
Jotun: Edycja Walhalla
Mad Games Tycoon
Darksiders: Warmaster Edition