O kurde, dzięki, miałem się wstrzymać ale jadę zobaczyć czy jest FC w takim raziezbyszko pisze: http://www.biedronka.pl/pl/piatek-sobota-bez-vat
13-14 Kwietnia gry są bez Vatu.
Kupiłem Far Cry 4 za 31,79
Wyprzedaże gier w Biedronce
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
A ja właśnie wróciłem z biedronki i o dziwo udało mi się wypatrzyć jeszcze BATMAN: ARKHAM KNIGHT, więc wziąłem. Przy kasie jeszcze okazało się że cena to nie 19.90zł, ale jakoś 15 z hakiem:)
Nie wiem tylko co z tym seasons passem, bo ulotka niby jest ale kodu nigdzie nie widzę. Mógłby mnie ktoś w tej kwestii oświecić? Kod na jakieś DLC z Harley jest, ale na SP nie ma, bo na odwrocie tej ulotki jest czysta biała kartka.
Nie wiem tylko co z tym seasons passem, bo ulotka niby jest ale kodu nigdzie nie widzę. Mógłby mnie ktoś w tej kwestii oświecić? Kod na jakieś DLC z Harley jest, ale na SP nie ma, bo na odwrocie tej ulotki jest czysta biała kartka.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Jak znajdziecie w biedrze gierki (u mnie na 6 biedronek gry były w 2) to jak koledzy pisali jest promocja bez vatu dziś i jutro. Mafia 3 na XO wyszła za 46 zł. W środku jest kod na jakiś family pack (3 pojazdy+broń), instrukcja i mapa z przewodnikiem po New Bordeaux. Także nie biedaedyszyn.
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Wczoraj byłem w biedrze, i jestem zaskoczony.
Gier jest jeszcze dość dużo, Lego Marvel, World i bodajze Batmany, a takze pare mniej znanych tytułów (mniej znanych dla mnie). Takze książki, wyhaczylem jedną Stephena King'a za 24 zlocisze bodajze - Christine. A to tylko jedna biedronka na 3, na nie tak duże miasto.
Jakby ktos mieszkal w okolicy- Wągrowiec, do biedry!
Gier jest jeszcze dość dużo, Lego Marvel, World i bodajze Batmany, a takze pare mniej znanych tytułów (mniej znanych dla mnie). Takze książki, wyhaczylem jedną Stephena King'a za 24 zlocisze bodajze - Christine. A to tylko jedna biedronka na 3, na nie tak duże miasto.
Jakby ktos mieszkal w okolicy- Wągrowiec, do biedry!

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
W jednej z Biedronek znalazłem bardzo ciekawie ukryte gry nieopodal stoiska z alkoholem. Chyba niewiele zainteresowanych przede mną wyczaiło gdzie są, bo było całe pudło pełne to też przeglądnąłem i znalazłem 3 interesujące mnie tytuły czyli Arkham Knight (niestety bez season passa, ale za to z DLC z Harley i kilkoma innymi dodatkami do pobrania jak np. prototypowy batmobil), NBA2K13 i Scooby Doo Nawiedzone Bagno. Wszystkie po jednej sztuce. Wziąłem pierwsze dwa bo dychy mi brakowało a nie wziąłem z domu forsy. Cieszą mnie te zdobycze, bo mam wszystko to, co najbardziej z tej wyprzedaży chciałem 

- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 44 razy
Niejako przy okazji, że większość tych gier pojawiła się na ostatniej biedrapromo, chciałbym zapytać czy wśród tych gier są jakieś, które nie wymagają aktywacji online lub są obecnie w sprzedaży ich wersje bez takiej aktywacji i po czym je poznać:
Risen (wszystkie części, wszystkie wersje - wydaje mi się, że wymagają steam, ale może jest jakaś drm free)
Agatha Christie: The ABC Murders
Batman: Arkham Knight
Bound By Flame Extra Klasyka
Murdered: Soul Suspect - Śledztwo zza grobu
The Way
Wolfenstein: The Old Blood
LEGO Marvel Super Heroes
The Pillars of the Earth
Krai Mira - Edycja rozszerzona
dwupak Władca Pierścieni: Wojna na Północy / LEGO Władca Pierścieni ?
Kilka razy naciąłem się na brak/błędne informacje na pudełku lub info, że tylko do multi, a okazywało się, że gra wymaga aktywacji online lub przypisania do jakiejś serwisu, żeby ją uruchomić w single player lub kanapowym co-opie.
Risen (wszystkie części, wszystkie wersje - wydaje mi się, że wymagają steam, ale może jest jakaś drm free)
Agatha Christie: The ABC Murders
Batman: Arkham Knight
Bound By Flame Extra Klasyka
Murdered: Soul Suspect - Śledztwo zza grobu
The Way
Wolfenstein: The Old Blood
LEGO Marvel Super Heroes
The Pillars of the Earth
Krai Mira - Edycja rozszerzona
dwupak Władca Pierścieni: Wojna na Północy / LEGO Władca Pierścieni ?
Kilka razy naciąłem się na brak/błędne informacje na pudełku lub info, że tylko do multi, a okazywało się, że gra wymaga aktywacji online lub przypisania do jakiejś serwisu, żeby ją uruchomić w single player lub kanapowym co-opie.
- Podziękował: 170 razy
- Podziękowania: 125 razy
- Kontakt:
Risen 1 jak dobrze pamiętam był non-steam. Od Risen 2 wprowadzono do serii klucz steam w pudełku.
Z dwupaka Władcy Pierścieni, niestety Lego LOTR nie posiada steama. Cenega miała dać klucz steam do pudełek, ale chyba w ostatniej chwili wycofali się i dopiero Lego Marvel Super Heroes został pierwszą grą Lego od Cenegi zawierającą w pudełku klucz Steam.
Pozostałe mają w pudełku klucz Steam (choć chyba tylko The Way ma kod na nobox czy coś, gdzie dostajesz klucz Steam, a tak to w pudle przy innych od razu masz).
Z dwupaka Władcy Pierścieni, niestety Lego LOTR nie posiada steama. Cenega miała dać klucz steam do pudełek, ale chyba w ostatniej chwili wycofali się i dopiero Lego Marvel Super Heroes został pierwszą grą Lego od Cenegi zawierającą w pudełku klucz Steam.
Pozostałe mają w pudełku klucz Steam (choć chyba tylko The Way ma kod na nobox czy coś, gdzie dostajesz klucz Steam, a tak to w pudle przy innych od razu masz).
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Risen wymagał płyty, ale tylko do czasu, bo Cenega wypuściła patch, który usuwał zabezpieczenie, dzięki czemu gra była DRM-free. Można se pobrać ze strony cenegi.
Ale sztim nie miała ani premierowa, ani PKK.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Miałem oryginał miesiąc niecały po premierze, stąd mówię to co pamiętam. Ale jak tak, to fajnie.
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 44 razy
Pudełkowe gry ubisoftu wszystkie przypisuje się tylko do konta ubi, czy są wydania, które trzeba przypisać do steam i ubi?
Nie chciałbym trafić na coś, co wymaga ode mnie przypisania gry do steam, a poprzez steam do ubi.
ps.
Np. ten assassin creed rogue, przypisuję do konta uplay i uruchamiam przez ich klienta, nic więcej? Raczej z samej płyty się nie uruchamia.
Nie chciałbym trafić na coś, co wymaga ode mnie przypisania gry do steam, a poprzez steam do ubi.
ps.
Np. ten assassin creed rogue, przypisuję do konta uplay i uruchamiam przez ich klienta, nic więcej? Raczej z samej płyty się nie uruchamia.