Już są ceny tych gier na stronie Biedronki:
http://www.biedronka.pl/index.php/pl/gry-11-04
Nie powalają, dużo drożyzny. Lego niestety po dwie dychy. Hard West będzie premierowy chyba, więc wezmę. Scooby Doo po dyszce to spróbuję. No i NBA za dwie dychy wezmę. Arkham Knight tylko jeżeli będzie z tym DLC z Harley. I tyle, chyba, że będzie coś ciekawego jeszcze na miejscu.
Wyprzedaże gier w Biedronce
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Mając ponad 3 k gier nie maiłbym wątpliwości w co grać ;pWłaśnie tylko Inner Chains mnie na tej wyprzedaży bierze. Ale znowu nie wiem czy za 20zł jak mam w co jeszcze grać to warto to brać, czy lepiej czekać na niższe
- Podziękował: 170 razy
- Podziękowania: 125 razy
- Kontakt:
Podobno już są gry w biedronkach. Jeśli ktoś widział, to czy może wie, czy są i za ile następujące pozycje:
3PAK ANGRY BIRDS (CLASSIC+SPACE+BAD PIGGIS) - było wspomniane na liście, ale już na stronie sklepu nie ma
ARMORED WARFARE (w tym wypadku czy gra na Steam)
3PAK ANGRY BIRDS (CLASSIC+SPACE+BAD PIGGIS) - było wspomniane na liście, ale już na stronie sklepu nie ma
ARMORED WARFARE (w tym wypadku czy gra na Steam)
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 7 razy
Byłem w dwóch biedronkach, z czego tylko w jednej mieli gry. 3PAK ANGRY BIRDS i ARMORED WARFARE nie zauważyłem. Najwięcej było gier za 9.99, reszta po kilka sztuk albo wcale. Wziąłem tylko Batman: Arkham Knight bo był w premierówce z dlc.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Interesowałby mnie ten Batman: Arkham Knight, bo podobno zawiera Season Passa :> Mógłby mi ktoś jeszcze potwierdzić, że to to samo co Premium Edition na steamie? Orientuje się ktoś może ile GB łatek trzeba dociągnąć po instalacji z płyty?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
A z ciekawości pojechałem i Batmana nie zastałem, Hard West rozerwane folie we wszystkich 5 egzemplarzach a na pudło 19 zeta nie będe wydawał. Riseny też miały rozerwane folie. W sumie mogli by się za to zabrać bo już któryś raz z kolei w tych grach co by mnie interesowały czyjeś łapska grzebały.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
@UP
U mnie w jednej Biedronce też właśnie Hard West był rozerwany u góry. Możliwe, że folia się po prostu odkleiła, ale wolałem nie ryzykować i ostatecznie nie wziąłem. Trafiłem go w innej Biedrze, zafoliowanego, ale... na zgrzewarce (nie była to folia oryginalna). Kupiłem ze strachem, że będę się wykłócał, ale wszystko działa jak należy i nie jest uszkodzone.
W jednej z Biedronek widziałem, że pracownicy wpadli na bardzo fajny pomysł z filmami, które są poustawiane po prostu na kasach w pudełkach. Na pewno ograniczy to jakoś złodziei, bo tu je łatwiej upilnować. Chyba z grami też powinno tak się robić. Gablotka to zło, a pozostawianie w koszach kusi ciekawskich. A te pudła na kasach mają jeszcze jeden dodatkowy atut
Nie trzeba wchodzić do środka, by sprawdzić czy jest interesujący nas produkt (i przeciskania się przez kasy jak nie ma) a w dodatku o wiele łatwiej się to przegląda bo burdelu nie ma.
Ja sam szału zakupów nie dokonałem. Hard West i Scooby Doo Pierwsze Strachy to max co udało mi się odnaleźć a wziąłem ostatnie dwa egzemplarze. Może we wtorek będę miał więcej szczęścia. Masakra jakaś po prostu, nawet tych Scoobych nie ma choć zawsze się walały po koszach za 20 złoty. Koniecznie chcę tego premierowego Batmana wyhaczyć, o NBA2K13 nawet nie marzę
U mnie w jednej Biedronce też właśnie Hard West był rozerwany u góry. Możliwe, że folia się po prostu odkleiła, ale wolałem nie ryzykować i ostatecznie nie wziąłem. Trafiłem go w innej Biedrze, zafoliowanego, ale... na zgrzewarce (nie była to folia oryginalna). Kupiłem ze strachem, że będę się wykłócał, ale wszystko działa jak należy i nie jest uszkodzone.
W jednej z Biedronek widziałem, że pracownicy wpadli na bardzo fajny pomysł z filmami, które są poustawiane po prostu na kasach w pudełkach. Na pewno ograniczy to jakoś złodziei, bo tu je łatwiej upilnować. Chyba z grami też powinno tak się robić. Gablotka to zło, a pozostawianie w koszach kusi ciekawskich. A te pudła na kasach mają jeszcze jeden dodatkowy atut

Ja sam szału zakupów nie dokonałem. Hard West i Scooby Doo Pierwsze Strachy to max co udało mi się odnaleźć a wziąłem ostatnie dwa egzemplarze. Może we wtorek będę miał więcej szczęścia. Masakra jakaś po prostu, nawet tych Scoobych nie ma choć zawsze się walały po koszach za 20 złoty. Koniecznie chcę tego premierowego Batmana wyhaczyć, o NBA2K13 nawet nie marzę

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
https://drive.google.com/file/d/1EnSY2MRGZ-0kZ-e1TBKoUAGFIcx19eBT
https://drive.google.com/file/d/1U3vHAFba9rho7pKB0_0_odks3zWXIYs1
Batman wyjątkowo ciężki, nie wiem co tam upchali.
Naklejki na batmanie zaczynają się od 99 zł chyba i spadała

- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Co do Batmana to wersja premierowa zawierała tylko dodatek z Harley Quinn i 5 płyt instalacyjnych ( tą wersje mam bo kupiłem jeszcze za starych dobrych czasów gdy premierówki na Muve z kodem Kompanii można było kupić poniżej 100 zeta. Ta wersja jest nowsza zawierająca już Season Pass dlatego tyle trzeba pobrać dodatkowo. Najbardziej zdziwił mnie Wiedźmin 2 z tej bardzo limitowanej serii ze Steelbookiem który to miał mieć tylko bardzo ograniczoną ilość egzemplarzy a jeszcze trochę to będą dodawać do płatków. Naciągłem się tylko na pierwszą część tej limitowanej edycji.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
To powiem Ci, że wciąż mamy kody zniżkowe

Tutaj -15% na boksy od Cenegi:
https://muve.pl/kompania/nagrody/nagrod ... pc-box-716
...a tutaj -20% na gry cyfrowe:
https://muve.pl/kompania/nagrody/nagrod ... owe-20-711
Premierówki za 100 zł już raczej nie kupisz (ale też i czasy się zmieniły), natomiast znacznie taniej - jak najbardziej.
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Jak coś, to u nas 2 złocisze taniej + darmowa wysyłka do kiosku Ruchu:
https://muve.pl/sklep/pc/rpg/wiedzmin-2 ... nus,373404
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Żeby oferta byla atrakcyjna cena musiala by być mniejsza o 32 zł a nie 2muve.pl pisze:Jak coś, to u nas 2 złocisze taniej + darmowa wysyłka do kiosku Ruchu:
https://muve.pl/sklep/pc/rpg/wiedzmin-2 ... nus,373404

http://www.biedronka.pl/pl/piatek-sobota-bez-vat
13-14 Kwietnia gry są bez Vatu.
Kupiłem Far Cry 4 za 31,79
13-14 Kwietnia gry są bez Vatu.
Kupiłem Far Cry 4 za 31,79