Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
O, całkiem spoko bundel, szkoda tylko, że Far Cry 5 mnie nie interesuje, może odsprzeda się na Bazarku za dyszke czy coś
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Fajne unlocki na kolejny miesiąc - w zasadzie wszystko chciałem sprawdzić lub ograć 
Ten też nie jest zły, AER wygląda przyzwoicie, Outlast II dość głośny, Lara ponoć spoko i nawet niebundlowana (choć z komórek).

Ten też nie jest zły, AER wygląda przyzwoicie, Outlast II dość głośny, Lara ponoć spoko i nawet niebundlowana (choć z komórek).
Outlast 2 to sztos, AER wishlista, Subterrain też, szkoda, że z 3 tygodnie temu się skusiłem na Larę Go