Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Cóż, ja wciąż nie dołączyłem do grona ankietowanych wybrańców a do newslettera jestem zapisany od początków Humbla 

Ref nie działa z giftem, bo wtedy nie deklarujesz subskrypcji, którą musisz ręcznie przerwać w ustawieniach w przypadku takiej chęci, ale dostajesz po prostu gifta z danego miesiąca, miesięcy, gdzie Ty - kupujący gifta za to płacisz a nie osoba obdarowana.
Przed chwilą zauważyłem, że monthly mam aktywne i opłata zostanie pobrana... dzisiaj. A zaznaczyłem pauzę 20 Marca. Zrobiłem nową pauzę, kasy nie pobrało - na szczęście, bo tego bundla nie potrzebuję. Możliwe, że coś się rozstroiło w pauzach...
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Robił ktoś z was pauze monthly na ten miesiąc?
Zrobiłem ją 18 marca, a dziś nagle mam monthly znów aktywne z informacją, że obciążą mnie 30 marca (czyli już dawno powinni) i nie mogę zrobić pauzy ponownie.
Ktoś ma podobny problem?
Zrobiłem ją 18 marca, a dziś nagle mam monthly znów aktywne z informacją, że obciążą mnie 30 marca (czyli już dawno powinni) i nie mogę zrobić pauzy ponownie.
Ktoś ma podobny problem?
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Ale dodali dzisiaj symbol błyskawicy przy mejlu/loginie, aby widzieć, czy ma się aktywnego monthly
Przynajmniej dzisiaj dopiero to zauważyłem.
Ciekawe, co będzie dzisiaj we bandlu. Ostatnio sporo rebundle było, może tym razem dadzą coś nowego. Bo jak na razie to są 3 książkowe bandle - ten warhammerowy ma zniżki na gry, ale raczej średni dil.

Ciekawe, co będzie dzisiaj we bandlu. Ostatnio sporo rebundle było, może tym razem dadzą coś nowego. Bo jak na razie to są 3 książkowe bandle - ten warhammerowy ma zniżki na gry, ale raczej średni dil.