Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
przed chwilą widziałem 1h a teraz:
Kathy Rain
Flat Kingdom Paper's Cut Edition
i tak, SUPERHOT w najwyższym progu wymiata
Kathy Rain
Flat Kingdom Paper's Cut Edition
i tak, SUPERHOT w najwyższym progu wymiata

Ostatnio zmieniony 27 mar 2018, o 20:03 przez Soul Reaver, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy drugi próg tego Indie jest cały z gier z monthly czy mi się wydaje?
za to 1 próg lepszy od 2 i 3 

- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Wszystkie gry z drugiego progu to odrzuty z monthly. Do tego Superhot i Mini Metro (chociaż to było chyba w normalnym bundlu, bardzo fajne btw).
Masakra ile powtórek. Jak ktoś nie miał to się ucieszy, jak miał to tylko wkurzy że jeszcze nie przeszedł a tu taniej
Masakra ile powtórek. Jak ktoś nie miał to się ucieszy, jak miał to tylko wkurzy że jeszcze nie przeszedł a tu taniej

Pierwszy próg <3 Rauken i Halcyon to świetna sprawa, drugim progiem uzupełnię końcu tanio brakującą Somę.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
dzięki, chyba już sięgnęliśmy dna z ceną, to można brać

drugi próg nie jest zły, ale wszystko w ten czy inny sposób już nabyte, więc unlocki musiały by być zacne, by warto było dopłacać, unlocki w poprzednim bundlu jakoś mnie nie porwały (Kathy to też już nie nowość)
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
A teraz przenieśmy się do czasów w których nie było Monthly i wystawiają takiego bundla - przecież miód jaki lałby się z ekranów można by było sprzedawać na targu i tym samym wspierać wolny rynek
Pierwszy próg zabrany i poczekam na unlocki

grr kupiłem gifta monthly i zamiast mafii dostałem civilization czyżby coś pozmieniali, co za gówno.Ktoś doradzi gdzie należy redemować gifta żeby dostać mafię ? Na jakimś nowy mailu czy na koncie z VPN czy jak ?
Ostatnio zmieniony 27 mar 2018, o 20:54 przez aves, łącznie zmieniany 1 raz.