Bęge grał w grę - Eska Tv

Dyskusja o branży
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Program o grach komputerowych. Dzisiaj pokazywali relację z przedpremierowego pokazu God of War, turniej w grę Gwint i kila innych jeszcze krótkich recenzji gier. Całkiem przyjemny, pozytywny,dowcipny program. Co sobotę o 8:30 puszczają program,powtórki w ndz o 10 i w środę o 18. Jak ktoś chcę się oderwać od kompa od kanałów gamingowych i chce obejrzeć luźny program z niewielką garścią informacji ze świata gier to polecam. Zawsze to coś innego ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

A pro po gier w mediach. Ostatnio z ciekawości przeglądałem jakie to kanały mam w TV po zmianach i się okazało że nareszcie (znaczy od dłuższego czasu) mamy w Polsce pierwszy kanał tv o grach o jakże żałosnej nazwie (i formie) czyli eSport.
"A miało być tak pięknie, wywiady, autografy" a co jest? Lol - srol, wot i csgo. Rzygam. Bardziej pasowałaby nazwa eRak.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

:) Niezupełnie,wiem ,że może się program nie podobać,ale w sumie dobra alternatywa :p
MerlinPL pisze: A pro po gier w mediach. Ostatnio z ciekawości przeglądałem jakie to kanały mam w TV po zmianach i się okazało że nareszcie (znaczy od dłuższego czasu) mamy w Polsce pierwszy kanał tv o grach o jakże żałosnej nazwie (i formie) czyli eSport.
"A miało być tak pięknie, wywiady, autografy" a co jest? Lol - srol, wot i csgo. Rzygam. Bardziej pasowałaby nazwa eRak.
Może dlatego tylko o tym gadają ,bo zależy im na kasie,oglądalności i na tym ,że produkt (program) się sprzeda. Nic dziwnego,że są tam tylko te gry,bo są najbardziej popularne. Ludzie ,których interesują inne gry nie chodzą na e-sportowe wydarzenia albo jak chodzą to sam zdecydowanąmniejszością. Ostatnio było jakieś wydarzenie e-sportowe gdzie nie było turnieju w jakąś tam grę (lol czy starcraft ? ) i potem był żal na facebooku,że dlaczego jest cs,wot i coś tam jeszcze a nie ma tej gry :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

MerlinPL pisze: A pro po gier w mediach. Ostatnio z ciekawości przeglądałem jakie to kanały mam w TV po zmianach i się okazało że nareszcie (znaczy od dłuższego czasu) mamy w Polsce pierwszy kanał tv o grach o jakże żałosnej nazwie (i formie) czyli eSport.
To najlepiej jak otworzą program o grach Indie, 2 widzów na dzień, bo przypadkowo skacząć po kanałach zobaczyli, że Esport i tyle? Wyświetlenia muszą się zgadzać
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Hardkor pisze:
To najlepiej jak otworzą program o grach Indie, 2 widzów na dzień, bo przypadkowo skacząć po kanałach zobaczyli, że Esport i tyle? Wyświetlenia muszą się zgadzać
Ta "załosna" nazwa , z tego co piszesz swietne odzwierciedla czego mozna sie spodziewac na tym kanale wiec niewiem o co masz ból *zady* , ze producent nie robi kontentu dla niszy ? Równie dobrze moglbys cisnac to ze w godzinach gdy na ramówce leca *kliklaklok*** jak jakas szkola , dlaczego ja . Nie sa puszczane jakies programy historyczne .
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Monek22 pisze:
Hardkor pisze:
Ta "załosna" nazwa , z tego co piszesz swietne odzwierciedla czego mozna sie spodziewac na tym kanale wiec niewiem o co masz ból *zady* , ze producent nie robi kontentu dla niszy ? Równie dobrze moglbys cisnac to ze w godzinach gdy na ramówce leca *kliklaklok*** jak jakas szkola , dlaczego ja . Nie sa puszczane jakies programy historyczne .
To polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem i dotrze do Ciebie dlaczego nie mam żadnego bólu, a tylko tłumacze Merlinowi.
ODPOWIEDZ