Pochwal się nowym zakupem

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 42 razy
Kontakt:

Dzisiejsza przesyłka od majfriendów :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

HelDoRe pisze: Dzisiejsza przesyłka od majfriendów :)
Obrazek
Zrób filmik z testów. Chętnie obejrzymy jak podglądasz atrakcyjną sąsiadkę przez okienko ;D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 42 razy
Kontakt:

Kamell pisze: Zrób filmik z testów. Chętnie obejrzymy jak podglądasz atrakcyjną sąsiadkę przez okienko ;D
Eeee to chyba lepiej poczekać aż pogoda będzie ładna, upalna i robić filmiki jak się ładne sąsiadki opalają topless na balkonach ;)))
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Zakup z ostatniego tygodnia - głośnik przenośny ZoeeTree S1. Kupione za pięć dyszek na allegro. Jak na tę cenę gra bardzo dobrze i stosunkowo głośno, choć ma parę wad - niewygodna regulacja głośności, "średni" zasięg BT, brak wodoszczelności.

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Obrazek

A taką zabawkę sobie sprawiłem, mój pierwszy "telefon" (z dex to mini komputer) z topki, genialny ekran i obłędne zdjęcia robi jak na smartfon :D
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Obrazek
Niby Muve wysyła przed premierą, ale Ruch skopał sprawę i jest dopiero dzisiaj.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

aRo pisze: Obrazek
Ile dałeś?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

WileTheBest pisze:
aRo pisze: Obrazek
Ile dałeś?
Na Muve niby aż 150 zł, pewnie wykorzystał coś z programu lojalnościowego, ale jak dla mnie to wciąż ~ 100 zł więcej niż podstawka, którą można było kupić na wyprzedażach za ~ 40 zł.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Revan pisze: ... ale jak dla mnie to wciąż ~ 100 zł więcej niż podstawka, którą można było kupić na wyprzedażach za ~ 40 zł.
Mówisz o kluczykach czy pudełkowej edycji limitowanej? Tą drugą chyba nie tak łatwo dostać i nie w takiej cenie, chyba że coś przegapiłem.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

kamil_999666 pisze:
Revan pisze: ... ale jak dla mnie to wciąż ~ 100 zł więcej niż podstawka, którą można było kupić na wyprzedażach za ~ 40 zł.
Mówisz o kluczykach czy pudełkowej edycji limitowanej? Tą drugą chyba nie tak łatwo dostać i nie w takiej cenie, chyba że coś przegapiłem.
Mówię o kluczach do podstawki, bez epizodu bonusowego, ale na +100 zł chyba jednego dodatkowego epizodu nikt nie wycenia.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Epizod bonusowy to +20zł (można była dostać upgrade do Deluxe Edition na ostatniej wyprzedaży za około 23zł). Gra absolutnie warta swojej ceny - jak ktoś lubił LiS to powinien polubić LiS:BtS jeszcze bardziej - przynajmniej mi Chloe jako główna bohaterka bardziej się podobała niż Max która nie miała za grosz charakteru i co chwilę brzmiała jakby miała się rozpłakać.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Spoiler:pokaż
Takie oto skarby znalazłem w Media Markt, w którym od dawien dawna nie było już ciekawych promocji na gry i powoli traciłem ochotę na odwiedziny w tym miejscu. Szczególnie cieszy mnie Devastation za tak skromną cenę, było ostatnie opakowanie a gra obecnie jest trudno dostępna odkąd ją wycofano ze Steama. Ktoś kto wrzucał to w promocje pewnie nie wiedział za bardzo co robi, bo nawet na stronie głównej MM jest informacja o cenie ponad 50 złoty :P

No i cieszy mnie COD Deluxe Edition bo od dawna chciałem tę grę kupić i odświeżyć wspomnienia z dzieciństwa, ale zawsze jakoś tak szkoda mi było tych 25 złoty a tu proszę, tylko 15 :)
Do tego były jeszcze jakieś odpady, kilka całkiem znośnych premierówek innych gier (np. ME Andromeda za 50), Kolekcjonerka Tormenta ze steelbokiem za 188 (za drogo, swoją za 79 kupiłem), Fifa 2017 za 50 i PES 2016 za około 39 złoty. Nad tym drugim szczególnie się zastanawiam, bo 2014 wypróbowałem i gra się znośnie gdy AI i optymalizacja działa. Z drugiej strony ponoć wersja z 2016 roku na PC jest słaba a multiplayer na pewno już zamknięty, więc nie wiem czy jest sens przesiadki.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Revan pisze: Mówię o kluczach do podstawki, bez epizodu bonusowego, ale na +100 zł chyba jednego dodatkowego epizodu nikt nie wycenia.
Czyli o kluczykach a nie edycji limitowanej? Bo porównujesz ceny kluczyków do pudełkowej edycji limitowanej i wydaje Ci się że to 100 to tylko za epizod. Jeszcze raz, porównujesz cenę kluczków.... do pudełkowej wersji limitowanej, jest tam coś więcej niż epizod więcej. Już myślałem że po 40 zł pudełka do podstawki sprzedawali a ja przegapiłem, ale bym sobie w brodę pluł.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Devastation calkiem przyjemny H&S, swego czasu dorwalem na X360. Gra sie bardzo przyjemnie, grafika cieszy pociagnieta cell shadingiem. Masa uzbrojenia, umiejetnosci do odblokowania, a roboty prezentuja sie zacnie. Dobry zakup.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Troche z ostatniego czasu

RWBY: Grimm Eclipse
RWBY: Grimm Eclipse - JNPR

Andarilho - Zombies
Andarilho
Andarilho - Vehicles
Andarilho - Aliens
Battletank L.O.B.A.
Airi's World
Dimensity
Westboro
Morendar: Goblin Slayer
Manipulated
Empire of the Fallen Steel
Dyadic
Sherlock Holmes Consulting Detective: The Case of the Tin Soldier
Schatte ~The Witch and the Fake Shadow~
Save Your Mother
Adventures of Dragon
Border of her Heart
Fox Hime Cosplay Album
Truth: Disorder - Character editor
Celestian Tales: Old North - Original Soundtrack
Celestian Tales: Old North - Howl of the Ravager
Celestian Tales: Old North - Alternate Costume Pack
ShineG In The Bullethell
ShineG In The SeaFight
ShineG In The Zombies - Character Pack2

I'm Lost
OutBreak: The Escape
The Darkness

Valentino Rossi The Game - Special Edition
Tapocalypse
Citadel
Mafia

A Bloody Night
Beyond Earth - Exoplanets Map Pack
Endless Combat
Jim Power -The Lost Dimension
Legend
Prevent The Fall
Until None Remain VR
Aporia: Beyond The Valley
The Surge: Complete Edition
NieR:Automata™
The Evil Within 2
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

kamil_999666 pisze:
Revan pisze: Mówię o kluczach do podstawki, bez epizodu bonusowego, ale na +100 zł chyba jednego dodatkowego epizodu nikt nie wycenia.
Czyli o kluczykach a nie edycji limitowanej? Bo porównujesz ceny kluczyków do pudełkowej edycji limitowanej i wydaje Ci się że to 100 to tylko za epizod. Jeszcze raz, porównujesz cenę kluczków.... do pudełkowej wersji limitowanej, jest tam coś więcej niż epizod więcej. Już myślałem że po 40 zł pudełka do podstawki sprzedawali a ja przegapiłem, ale bym sobie w brodę pluł.
Z tego co pisano powyżej to dodatkowy epizod był w promo za ~ 20 zł. Czyli mamy ~60 zł vervus 150 zł. Każdy musi sobie sam odpowiedzieć czy da te ~ 90 zł więcej za wersję pudełkową z kilkoma dodatkami, ja bym nie dał.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Nad zakupem myślałem od przynajmniej 1roku. Decyzja została podjęta ze względu na to ,że stacji potrzebowałbym w domu i trochę tak "będe grać w gre". Niestety komputer przenośny do pracy w te i wewte to nie moja bajka,potrzebowałem trochę komfortu ;P
Dziś będę go składać. Jak ktoś będzie potrzebował informacje na temat wybranych podzespołów,to je udzielę
nowy zestaw: Obrazek
buda:Obrazek

Bios prawdopodobnie bedzie do aktualizacji i windowsa mam ;)
Po złożeniu dam foto jak wygląda całość. Będzie kolorowo ;)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ale zdajesz sobie sprawę że ten zasilacz golda nie osiągnie ( może na brąz się załapie) przy takim sprzęcie poniosło cię z tym 750W.

To jest i5 bez K ? do Z370 ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Skąd wiesz ,że zasilacz nie osiągnie golda? Podaj wiarygodne źródła,bo tak to sobie możemy gdybać.
Procek to Intel i5-8600K 3.60GHz 9MB
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

A sacrusowi przypadkiem nie chodzi o to, że aż taki mocny ten zasilacz wziąłeś? ;)
ODPOWIEDZ