Takie oto skarby znalazłem w Media Markt, w którym od dawien dawna nie było już ciekawych promocji na gry i powoli traciłem ochotę na odwiedziny w tym miejscu. Szczególnie cieszy mnie Devastation za tak skromną cenę, było ostatnie opakowanie a gra obecnie jest trudno dostępna odkąd ją wycofano ze Steama. Ktoś kto wrzucał to w promocje pewnie nie wiedział za bardzo co robi, bo nawet na stronie głównej MM jest informacja o cenie ponad 50 złoty
No i cieszy mnie COD Deluxe Edition bo od dawna chciałem tę grę kupić i odświeżyć wspomnienia z dzieciństwa, ale zawsze jakoś tak szkoda mi było tych 25 złoty a tu proszę, tylko 15
Do tego były jeszcze jakieś odpady, kilka całkiem znośnych premierówek innych gier (np. ME Andromeda za 50), Kolekcjonerka Tormenta ze steelbokiem za 188 (za drogo, swoją za 79 kupiłem), Fifa 2017 za 50 i PES 2016 za około 39 złoty. Nad tym drugim szczególnie się zastanawiam, bo 2014 wypróbowałem i gra się znośnie gdy AI i optymalizacja działa. Z drugiej strony ponoć wersja z 2016 roku na PC jest słaba a multiplayer na pewno już zamknięty, więc nie wiem czy jest sens przesiadki.