Karty Steam - wątek ogólny

Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 0
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Ciekawa opcja, szczególnie dla topki levelujących co nabywa setki/tysiące kompletów na wyprzedaży. Dla drobnych kolekcjonerów również. Jeszcze niedawno trzeba było sprawdzać każdą kartę osobno na rynku...

Z innej beczki... i zarazem ogłoszenie parafialne...
Głównie z uwagi na problemy finansowe, z dniem ~22.03. /ważność wykupionego serwera/ jestem zmuszony zawiesić działanie swojej strony - STC o karcioszkach. Pewnie płaczu nie będzie. Wielu odwiedzających nie było. I jak miałbym się równać z STE? ;) Może jakimś cudem znajdę fundusze... ewentualnie uda się odpalić na swoim NASie...
Cena serwera podskoczyła ok. 50% w porównaniu z rokiem poprzednim. Wprawdzie to tylko 115zł za rok, ale... człowiekowi bez pracy ciężko wydębić parę groszy.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 287 razy
Kontakt:

Ktoś jeszcze ma problemy z caftowaniem boosterów?

Obrazek
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

250 ziko w gemach, jesteście nieźli ;-) U mnie dziś normalnie można wymieniać kryształki na pakiety, nie wiem jak wczoraj.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

klasycznie, sztim czasem ma zadyszke, wczoraj sytuacja j/w, dzisiaj smiga, trzeba znowu przemielic conieco
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Colortone - 3(5)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Mam pytanie do osób które sprzedają karty na rynku steam. Czy od czasu wprowadzenia blokady na itemy z CSGO coś się zmieniło? Mniej kart się sprzedaje lub ceny się zmieniły?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Hrabia Black pisze: Mam pytanie do osób które sprzedają karty na rynku steam. Czy od czasu wprowadzenia blokady na itemy z CSGO coś się zmieniło? Mniej kart się sprzedaje lub ceny się zmieniły?
Karty mają w zasadzie niewiele wspólnego z CS - ceny kart, na przestrzeni ostatniego (powiedzmy) roku zmieniły się dwukrotnie, raz, gdy Gejb przyciął drastycznie możliwość dodawania kart do gunwogierek i z Rynku szybko zniknęły najtańsze karty z ruskich crapów, dwa, gdy przeszliśmy na złotówki i za tym drugim razem część cen spadła :)
Biorąc pod uwagę ilość kart wyprzedażowych w ostatnim sejlu, można dojść do wniosku, że od czasu, gdy zmniejszyła się ilość nowych gier z kartami, to mniej ludzi wyrobiło odznaki w półroczu pomiędzy sejlami, jakby nie patrzeć zniknęła spora część najtańszych kart z Rynku :)

Aha, dziś doszły karty do Bridge Constructor Portal - jako, że nieco w to grałem, to dostałem dziś 3 karcioszki z automatu :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

sety kart za klucze CS sprzedawane przez boty (byznes Hrabiego, pewnie podupadl i dlatego pytanie? :E)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Trochę tak ale nie narzekam dalej ludzie kupują. Mam przewagę nad konkurencją bo nie działam tylko na profilu steam.

Bardziej byłem ciekaw czy konkurencja nie sprzedaje swoich kart na rynku bo duża część botów jest wyłączona.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 65 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Mount & Blade: With Fire & Sword dostało karty 3/5
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 40 razy
Podziękowania: 98 razy
Kontakt:

Zup 8 także i to dość sporo warte.
Awatar użytkownika
Hitman
Discord: Ejdrien.#8595
Podziękował: 2416 razy
Podziękowania: 330 razy
Kontakt:

Znalazłem ostatnio w Sklepie Play o nazwie Idle Daddy, który rzekomo pozwala na dropienie/farmienie kart za pomocą swojego telefonu. Może korzystał ktoś już z tego?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Ejdrien. pisze: Znalazłem ostatnio w Sklepie Play o nazwie Idle Daddy, który rzekomo pozwala na dropienie/farmienie kart za pomocą swojego telefonu. Może korzystał ktoś już z tego?
Miałam zainstalowane - działało bez problemu i do dnia dzisiejszego nic mi z konta nie zniknęło w tajemniczych okolicznościach;)
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Żeby zaczęło znikać musi być odpowiednio duża baza, poczekajmy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Idle master już nie działa? Na obojętnie którym komputerze włączę to jest napisane "idlowanie" ale żadna gra się nie włącza, odznak też nie widać.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

KrzysztoV pisze: Idle master już nie działa? Na obojętnie którym komputerze włączę to jest napisane "idlowanie" ale żadna gra się nie włącza, odznak też nie widać.
Pobierałeś nową wersję?
Awatar użytkownika
Łowca

Idle master rzadko dropi karty (mam już 2h wbite na nich)
Przewijam je
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

aRo pisze:
KrzysztoV pisze: Idle master już nie działa? Na obojętnie którym komputerze włączę to jest napisane "idlowanie" ale żadna gra się nie włącza, odznak też nie widać.
Pobierałeś nową wersję?
Pobierałem, na różnych komputerach. No nic, skusiłem się do użycia Idle Daddy na smartfony.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

O której wersji mówisz? Najnowsza to już 1.4.4
Ostatnia oficjalna była 1.4.1 i to z nią były dokładnie takie problemy jak mówisz. Po przejściu na 1.4.2 jak ręką odjął
ODPOWIEDZ