Miejsce na wspominki

Dyskusja o branży
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 12 razy

Uprzejmie zwracam uwagę, że to miejsce na wspominki o czasopismach!

Przy okazji reaktywowanego Top Secret, wrzucam konferencję z Pixel Heaven 2017 - https://www.youtube.com/watch?v=oFfItyGBQ6A
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Stare magazyny o grach komputerowych - https://www.youtube.com/watch?v=RYxYKt7AkFE

Przyjemnie się ogląda :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Cybermycha/Click/Play. Oczywiście także Gambler ;)
Najczęściej chyba był cd-action. Rozdział kaszanka zone był zacny ;D Pełne wersje gier najlepsze na rynku.Obecny CD-Action to nie to, zmieniła się redakcja odszedł Smuggler,Ghost i inni naprawdę fajni ludzie i nie ma starego jak dla mnie cda.

Pamięta ktoś taką właściwie jednostronicową gazetkę z 16 cdkami,gdzie były wyłącznie gry?Do ilości Cd moge się mylić,ale naprawdę było tego dużo.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Kamell pisze: Pamięta ktoś taką właściwie jednostronicową gazetkę z 16 cdkami,gdzie były wyłącznie gry?Do ilości Cd moge się mylić,ale naprawdę było tego dużo.

ale same dema
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Kamell pisze: Cybermycha/Click/Play. Oczywiście także Gambler ;)
Najczęściej chyba był cd-action. Rozdział kaszanka zone był zacny ;D Pełne wersje gier najlepsze na rynku.Obecny CD-Action to nie to, zmieniła się redakcja odszedł Smuggler,Ghost i inni naprawdę fajni ludzie i nie ma starego jak dla mnie cda.

Pamięta ktoś taką właściwie jednostronicową gazetkę z 16 cdkami,gdzie były wyłącznie gry?Do ilości Cd moge się mylić,ale naprawdę było tego dużo.
Przecież smuggler dalej jest xD. Co do ghosta to nie wiem
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Hardkor pisze:
Kamell pisze: Cybermycha/Click/Play. Oczywiście także Gambler ;)

Przecież smuggler dalej jest xD. Co do ghosta to nie wiem
No tak tylko forma czasopisma nie jest taka jak kiedyś,brakuje klimatu. Mówię o starej gwardii Młody jesteś nie pamiętasz :dziadek:
ODPOWIEDZ