Spintires vs Spintires Mudrunner

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Hej, pytanko kieruje do osób, które spędziły dłuższy okres czasu w którejś z tych gier, a mianowicie Mam spintiresa jedynkę pograłem chwilę nawet przyjemnie się gra, kupiłem tego nowego na wyprzy steam za 35 zł i odczuwam, że to jest praktycznie to samo co jedynka, jeszcze nie wybiły mi 2 godziny, także mogę oddać...

Jakby jakaś osoba, która ma przegrane sporo w tę gierkę mogła się wypowiedzieć na ten temat, bo też kilka osób mi piszę, że jedynka jest lepsza, bo ma więcej modów, nowego się nie opłaca brać itd.. Oddawać, czy trzymać? :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Przecież było głośno o tym że to skok na kasę i próba sprzedaży tego samego jeszcze raz.
Spintires: MudRunner to takie coś jak Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut czy Sleeping Dogs: Definitive Edition.
Reasumując to podpicowana podstawka + kilka mało znaczących dodatków które można spokojnie sprzedawać jako dlc. Ale po co sprzedawać dlc skoro można klientom wmówić że to "całkowicie nowy otwarty świat, całkowicie nowa grafika, nowy tryb Wyzwania z 9 dedykowanymi mapami, 13 nowych pojazdów i inne ulepszenia". (?)

Przypomnę też że autor ukrył w Spintires kod który zablokował granie wszystkim kupującym gdy producent pokłócił się z wydawcą. Odpowiedz sobie sam czy należy wspierać takiego kogoś.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Okej, dzięki merlin za info, oddaje! :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

MerlinPL pisze: Przypomnę też że autor ukrył w Spintires kod który zablokował granie wszystkim kupującym gdy producent pokłócił się z wydawcą. Odpowiedz sobie sam czy należy wspierać takiego kogoś.
Na pewno bardziej warty wsparcia niż wydawca który go chciał oszukać.
Awatar użytkownika
Łowca

MerlinPL pisze: Przypomnę też że autor ukrył w Spintires kod który zablokował granie wszystkim kupującym gdy producent pokłócił się z wydawcą. Odpowiedz sobie sam czy należy wspierać takiego kogoś.
Jestem trochę nie w temacie i nie do końca zrozumiałem co napisałeś. Możesz to zgrabnie wyjaśnić?
A swoją drogą kupiłem właśnie MudRunner i w sumie jakoś gorzej mi się prowadzi pojazd niż w oryginale, a pozatym błotko na kołach wygląda paskudnie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Mergan pisze: Jestem trochę nie w temacie i nie do końca zrozumiałem co napisałeś. Możesz to zgrabnie wyjaśnić?
A swoją drogą kupiłem właśnie MudRunner i w sumie jakoś gorzej mi się prowadzi pojazd niż w oryginale, a pozatym błotko na kołach wygląda paskudnie.

Od tego się zaczęło a tutaj o sabotażu.Później autor wspominał, że nie sabotował swego dzieła. Doszło, do tego, że grę wstrzymali ze sprzedażą na steamie. Następnie się pogodzili. Takie trudne sprawy w temacie gier :D
Awatar użytkownika
Łowca

Oh, dzięki wielkie kolego! :macha:
Swoją drogą straszna lipa z tym wyszła, bo w oryginał grało się jednak przyjemniej niż w MudRunner. Fajnie, że gra tak jakby gra ostatecznie stanęła na nogi, chociaż szczerze to mogli bardziej ją rozbudować, niż przebudować usuwając przy tym sporo fajnych drobnostek. Pogram więcej to może mi siądzie, ale tak jak mówię, już prowadząc auto nie czuję się tak pewnie jak wcześniej.

A ogólnie wiadomo, czy Zagrebelnyj(twórca) współpracuje przy MudRunner, albo czym teraz się zajmuje? Chętnie bym zobaczył jego inne dzieło. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wie ktoś może, czy w Spintires Mudrunner można grać CO-OP?
Download https://pobierajgry.pl/gry/spintires-mu ... -download/
Ostatnio zmieniony 26 cze 2020, o 07:30 przez NatKi97, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Można a nawet trzeba.
ODPOWIEDZ