Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Ten Fortune-499 jest fajniejszy niż myślałem, zamierzam nagrać całą serię, bo uważam że warto dać mu szansę. Nawet jak nie będę miał oglądalności, to wciąż jest godny uwagi tytuł. Takie jest moje zdanie jak coś.
Dostałem trochę kasy z refów ostatnimi dniami. Są jakieś ograniczenia w tym hajsie? Limit czasowy, cokolwiek? Czy mogą sobie leżeć do następnej humblebundlowej promocji?
No właśnie, i skoro teraz skończyła się bundlowa wyprzedaż, to kiedy można spodziewać się kolejnej?
Z refów hajsy mogą leżeć i gnić, ograniczenie jest tylko takie, że 30 refów na konto.
A wyprz chyba marzec/kwiecień (wiosenna), a raczej na pewno po sztimowej w lipcu.
Revoluta nie przyjmie HB do opłaty za Monthly co ciekawe, bo traktuje ją - zresztą zgodnie z prawdą - jako przedpłaconą. Do zakupów w sklepie i do doładowania portfela w HB Store siorbią z niej kasę, że aż kipi. Zwykłych bundli z HB też Revolutem nie kupi się. Acz już podpiętą pod PP łykają do bundli. Idiotyzm HB;).
Mam taką sprawe jako iż nie mam karty jakiejkolwiek mógłby ktoś wbić na moje konto i kupić tego miesięcznego i anulować oczywiście pięniądze z paypala prześle (na koncie jest jeszcze 10% na pierwszego) pls ;x
/edit: deal zrobiony przy pomocy @Devilkan, polecam allegrowicza
kurono pisze: Ja cały czas płacę paypalem we HB bez podpiętej karty.
Bo to chyba dotyczy nowych (w miarę) kont HB chyba ten wymóg podpiętej karty
Nie wiem, może też jak się anuluje subskrypcję i potem na nowo rozpoczyna, po przerwie, to też już wymagają karty pod PP .... ktoś się doktoryzował w zagadnieniu może?
Mój kolega jako pierwszą paczkę kupował tą ze stellarisem. Potem anulował i kupił teraz paczkę z civką dopiero. Przeszło bez podpinania karty, więc chyba można anulować.