Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no to pierwszy raz wziąłem 3 próg głownie dla gta4 dodatki + la noire a po odsprzedaniu max payne 3 z tymi dodatkami do martwego multi i bully nie wyszlo aż tak drogo
teraz mam pytanie o te dodatki do gta4 - rozumiem że to osobna pozycja w bibbliotece i gra się w to osobno bez podstawki - czy są jakieś problemy z uruchomieniem tej gry patrzac na to że ma chyba 3 rozne drm? bo coś mi sie obiło o uszy że trzeba kombinować
teraz mam pytanie o te dodatki do gta4 - rozumiem że to osobna pozycja w bibbliotece i gra się w to osobno bez podstawki - czy są jakieś problemy z uruchomieniem tej gry patrzac na to że ma chyba 3 rozne drm? bo coś mi sie obiło o uszy że trzeba kombinować
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Tak, dodaje się jako osobna pozycja w bibliotece "Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City". Grałem w to ze dwa lata temu i o ile dobrze pamiętam nie było większych problemów poza niedziałającym GFWL.
2 lata temu+Vista=sejwy zapisywały się lokalnie na dysku. Za to może achievementy nie wpadały?
stare wieści?
2 lata temu+Win10+nowa płyta pod Skylake=przez ponad miesiąc walczyłem z Rockstarem na ich forum o poprawki do uruchomienia gry. A potem ASUS wydał nowy bios i już poszło
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
GfWL, z tego co ostatnio sprawdzałem, działa, tylko trzeba ściągnąć najnowszą wersję ze strony (nie poprzez klienta w grze), inaczej za cholerę nie mogłem się zalogować. No i konto trza założyć na stronie Xboxa.
IGN wycięło brzydki numer subskrybentom Prime. Nie dośc, że dali tę samą darmówkę, którą bez łaski dostawał każdy na HB, to jeszcze teraz trzeba ją pobierac jako gift z HB.
Dla przypomnienia: subskrybcja IGN Prime dawała jedną "darmową" grę w miesiącu. (chociaż dla mnie w zasadzie to bez cudzysłowu)
Dla przypomnienia: subskrybcja IGN Prime dawała jedną "darmową" grę w miesiącu. (chociaż dla mnie w zasadzie to bez cudzysłowu)
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Nowy monthly dzisiaj co nie? Bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć licznika co zawsze odlicza do premiery 
edit.
Dobra nie było pytania...opera mi sie coś popsuła

edit.
Dobra nie było pytania...opera mi sie coś popsuła

Ostatnio zmieniony 2 lut 2018, o 15:24 przez Greg, łącznie zmieniany 1 raz.
Woo Dark Souls 3
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Dobrze czułem, że będzie DS3 i dobrze, że cebula wygrała
Ale pozamiatali. Teraz tylko ringed city czy jak to się zwie gdzieś tanio wyrwać.
Ale unlocki - z jednej strony meh, bo Life is Strange, który był nawet z czipsami już (i znów ten square - sprawnie unikają square bundle
), snake pass ponoć też taki se (chyba był w IG zresztą?), a z drugiej Tacoma jest ponoć spoko a nie gruz jak gone home.
Ogólnie w sumie całkiem spoko ten monthly.

Ale unlocki - z jednej strony meh, bo Life is Strange, który był nawet z czipsami już (i znów ten square - sprawnie unikają square bundle

Ogólnie w sumie całkiem spoko ten monthly.
Ostatnio zmieniony 2 lut 2018, o 19:08 przez bolesna prawda, łącznie zmieniany 1 raz.