Promocje cyfrowe na PC

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

loginnuss pisze: Niestety to błąd w opisie. Na Steamie gra ma trzy wydania: standard, deluxe i obsidian. Tylko wersja obsidian gwarantuje nam dodatki, deluxe niestety nie.

Po użyciu kodu wersja Obsidian jest za 221,22 złote. Taniej niż na Steamie, ale też jakoś nie za specjalnie tanio.
Faktycznie.
25 funtów za pakiet dodatków. No taniej niż na stim u nas bym się nie spodziewał (muve pewnie nawet będzie droższy).
sitek4h pisze:
Publisher:
Versus Evil LLC

Versus Evil nie dawało dotychczas locków na ruskich, ale z drugiej strony ruscy mają niewiele mniejsze ceny od nas ostatnio.

Edit: Chociaż z tego co widzę mają 930 rubli na steamie za tego Pillarsa na steamie więc sporo tanio.
A, to przepraszam za błąd. To chyba przez tego Paradox bandla i pillarsy tam mi się pomyliło.

W każdym razie tylko kwestia, czy to będzie na gamach czy innych yuplay, bo w sumie cena nic nie znaczy, dopóki gra tam nie wyląduje. Original Sin 2 ruscy mają też taniej, tylko co z tego, jak nie ma gdzie kupić :evil:
EdmundBA pisze: I tak nic nie przebija promek na muve na Pillarsy, gdzie czeska wersja ich strony miała za 30zł grę a my za 70.
klasyka :tak:

Ciągle rozważam, czy nie brać, bo taniej o te 5-6 dych niż u nas na stim, a nie wiadomo, czy będą klucze u ruskich, czy może nie pójdą za Larianem i nie będą woleli mieć tego pod kontrolą (bo w sumie temu Versus Evil może się też odwidzieć row). Teraz to w sumie wróżenie z fusów.
Może i 2 będzie w bandlu, ale season pass to pewnie będzie się cenić.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

bolesna prawda pisze: Ale tak w sumie jak popatrzyłem, to jedna rzecz może mieć dobrą, jeśli nie bardzo dobrą cenę i niektórych może to zainteresować.
Pillars of Eternity 2: Deadfire za 26,39GBP
Lepiej brac na GOGu.
Taaaka promocja: 180zł, ale...
"1.00 ZNIŻKA NA PRZYSZŁE ZAKUPY. W ramach gwarancji uczciwej ceny otrzymujesz zwrot do portfela GOG dla wyrównania ceny regionalnej."

nie wiem czemu, ale ta "uczciwa cena" zawsze mnie rozwala...
:E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0

Ktoś coś gdzie mogę znaleźć najtaniej modern warfare remastered ?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Marcin89 pisze: Ktoś coś gdzie mogę znaleźć najtaniej modern warfare remastered ?
Chwilę pogooglałem i chyba najtaniej jest na Gamivo: https://www.gamivo.com/product/call-of- ... edition-eu Oczywiście klucz jest taniej kupić w pakiecie z Infinite Warfare niż osobno...
Awatar użytkownika
Robin Hood

Czyli wszędzie podobne ceny... Kurde mogłem poczekać a nie kupować wcześniej samo Infinite Warfare, ale dużo nie wydałem bo chyba coś koło 30 zł...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Bethesda ogłosiła też, że od 1 do 4 lutego Fallout 4 w wydaniu Game of the Year oraz wszystkie DLC będzie można kupić z upustem 40%. Przepustka sezonowa będzie natomiast przeceniona o 50%. - info z PPE
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Total War Warhammer ze wszystkimi dodatkami za 57,99 euro, ale lepsza cena w dolarach (60 dolarów)
https://www.fanatical.com/en/bundle/tot ... plete-pack

W promo same dodatki łącznie wychodziły 42 euro, więc w sumie jak ktoś nie ma TW: Warhammera z bandla albo z promocji po 7 dych, to nie jest to najgorsza oferta. Klucze wszystkie pewnie i tak oddzielnie, więc w sumie nawet jak kogoś chce się obdarować warhammerem a sobie dodatki zagarnąć to takie niezgorsze.

A w stardealu Bayonetta za 7,99 euro (7,99 usd)
https://www.fanatical.com/en/game/bayonetta
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Hardkor pisze: Bethesda ogłosiła też, że od 1 do 4 lutego Fallout 4 w wydaniu Game of the Year oraz wszystkie DLC będzie można kupić z upustem 40%. Przepustka sezonowa będzie natomiast przeceniona o 50%. - info z PPE
na Fanaticalu już promo ruszyło :) choć cena GotY jakoś nie powala (było taniej)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze:
Hardkor pisze: Bethesda ogłosiła też, że od 1 do 4 lutego Fallout 4 w wydaniu Game of the Year oraz wszystkie DLC będzie można kupić z upustem 40%. Przepustka sezonowa będzie natomiast przeceniona o 50%. - info z PPE
na Fanaticalu już promo ruszyło :) choć cena GotY jakoś nie powala (było taniej)
nooo teraz cena goty do season passa wyglada rozsadnie bo z 15 zł roznicy an winter sale zrobilo sie 40 % szkoda ze kosztem ze goty bedzie drozsze o 25 zł . Nigdy wiecej nie kupie juz podstawki gierki wydawanej przez bethesde bo to jest zlodziejstwo jakich malo .
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Wczoraj Bayonetta, dzisiaj Vanquish za 7,99eur/usd
https://www.fanatical.com/en/game/vanquish
Awatar użytkownika
Wiedźmin

@up: o! i to jest post! Aż się chce czytac ;)
A jutro - HB. A nie, sorry, w piątek.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

a 14.02 Make War Not Love 5 ... czas na SEGA sale ... tylko, czy przebiją cenę Bayonetty? Vanquish na razie "nieco" droższy
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Podobno kodzik do każdej gry -23% na GMG "JUSTFORYOU". Z GTA V działa i daje cenę 72 zł ;) https://www.greenmangaming.com/games/gr ... ampaign=cj
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Last Day of June za 8,79EUR/USD w star dealu
https://www.fanatical.com/en/game/last-day-of-june

Przeczuwam unlocka w bandlu.

Na GMG z kodem justforyou, Final Fantasy XV Windows Edition kosztuje 30,8GBP (146zł), z tym że cena 40 funtów w koszyku to ponoć błąd. Jeśli by to naprawili (pewnie do jutra to zrobią), to jest szansa na FFXV za 26,95GBP (128zł). Ale ta niższa cena to tylko teoria.
Pozostaje czekać na rozwój wydarzeń.

EDIT:
Już naprawione. I do tego jest kod - 25OFFFFXV. Z tym kodem Final Fantasy XV kosztuje 26,24GBP (niecałe 125zł)
https://www.greenmangaming.com/games/fi ... asy-xv-pc/

Zawsze to taniej niż na sztim.
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
remike
Awatar użytkownika
Wiedźmin

no to już lepiej na konsoli. Po 124 za grę z SP w promocji. A zdrapki trafiają się poniżej nominału.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Ogarniacie skąd wysyp gier z serii Ankh i Vampyre Story na steamgifts? Gdzieś u Ruskich bez locka?
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

szczypiorofix pisze: Tak z innej beczki: czemu komentowanie w niusie dotyczącym bananków zostało wyłączone? Komuś puściły nerwy czy co?
To nie jest temat na takie pytania.

Znalazłem przy okazji Sacred Gold za niecałe 6zł
https://www.gamersgate.com/DD-SACRED-GOLD/sacred-gold
Awatar użytkownika
Łowca

ktoś widział gdzie było na promocji painters guild? bo widziałem sporo na steamgifts a szukając po salenauts itp nie było żadnych wielkich promocji
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Menixus pisze: ktoś widział gdzie było na promocji painters guild? bo widziałem sporo na steamgifts a szukając po salenauts itp nie było żadnych wielkich promocji
Było w bundlu adwentowym od Humble Bundle. Na Bazarku masz za 2-3 zł.
ODPOWIEDZ