Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Rozne perypetie juz mial ten dolar, juz nie raz lecial na pysk i zawsze odzyskiwal rownowage, a nawet zarabial na siebie. Predzej juz ojro przepadnie w mrokach dziejow. Takze tego Humble moze dawac gry spokojnie lepsze.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Mam pewien problem z humble store. Dziś kupiłem Turoka za środki zgromadzone w ich portfelu. Kasę pobrało a gry ani widu ani słychu. Nie dostałem maila. Kompletnie nic. To było gdzieś przed 16. Pisać do nich już czy jeszcze czekać? I ma się rozumieć po angielsku do nich się zwracać?
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
No najlepiej po angielskiemu.gamingman pisze: Mam pewien problem z humble store. Dziś kupiłem Turoka za środki zgromadzone w ich portfelu. Kasę pobrało a gry ani widu ani słychu. Nie dostałem maila. Kompletnie nic. To było gdzieś przed 16. Pisać do nich już czy jeszcze czekać? I ma się rozumieć po angielsku do nich się zwracać?
Ale spróbuj jeszcze wejść w zakładkę purchases i przełącz ze 2-3 razy pomiędzy alfabetycznym a datą. Sprawdź też w zakładce keys.
Czasami tak bywa, że mail dojdzie z opóźnieniem, ale go nie potrzebujesz, aby odebrać grę.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Już tego próbowałem. Niestety nic nie ma.bolesna prawda pisze:No najlepiej po angielskiemu.gamingman pisze: Mam pewien problem z humble store. Dziś kupiłem Turoka za środki zgromadzone w ich portfelu. Kasę pobrało a gry ani widu ani słychu. Nie dostałem maila. Kompletnie nic. To było gdzieś przed 16. Pisać do nich już czy jeszcze czekać? I ma się rozumieć po angielsku do nich się zwracać?
Ale spróbuj jeszcze wejść w zakładkę purchases i przełącz ze 2-3 razy pomiędzy alfabetycznym a datą. Sprawdź też w zakładce keys.
Czasami tak bywa, że mail dojdzie z opóźnieniem, ale go nie potrzebujesz, aby odebrać grę.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 15 razy
- Kontakt:
2 sprawy (wrozenie z fusow)
1)Jak sadzicie - fakt ze w rockstar sale na HB jest tylko gtaV oznacza ze we wtorek reszta laduje w bandlu?
2)jak oceniacie szanse na zbundlowanie planet coastera -jest w fajnej cenie ale jak ze miesiac trafi do bundla to bedzie bol d..
1)Jak sadzicie - fakt ze w rockstar sale na HB jest tylko gtaV oznacza ze we wtorek reszta laduje w bandlu?
2)jak oceniacie szanse na zbundlowanie planet coastera -jest w fajnej cenie ale jak ze miesiac trafi do bundla to bedzie bol d..
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
GTA pewnie w bundlu się pojawi, nawet piątka, ale jako kupon promocyjny do humble store.
Po ostatnim Codemasterze już mnie nic nie zdziwi
(dawali kupon na F1 z DLC, które było też osobno w bundlu)
Po ostatnim Codemasterze już mnie nic nie zdziwi

- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
Podziwiajcie jaki to mam aktualnie portfel kuponów na HB

A teraz otwieram konkurs - który z kuponów zostanie zrealizowany gdybym się zdecydował na kupno rocznego pakietu monthly i ile w rezultacie bym za to wszystko w końcu zapłacił?
Jako podpowiedź dodam, że wszystkie trzy kupony mają w "terms & conditions" napisane że się realizują automatycznie przy checkoucie i że nie można tego typu kuponów łączyć razem

A teraz otwieram konkurs - który z kuponów zostanie zrealizowany gdybym się zdecydował na kupno rocznego pakietu monthly i ile w rezultacie bym za to wszystko w końcu zapłacił?
Jako podpowiedź dodam, że wszystkie trzy kupony mają w "terms & conditions" napisane że się realizują automatycznie przy checkoucie i że nie można tego typu kuponów łączyć razem

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
118.8$?lewriczin pisze: Podziwiajcie jaki to mam aktualnie portfel kuponów na HB

132$, skorzystałbyś z tego, który daje jeden miesiąc darmowy, bo jeśli kupony się nie sumują to przy zakupie rocznym to jedyny kupon, który się jako tako opłaca. Co wygrałem?lewriczin pisze: Podziwiajcie jaki to mam aktualnie portfel kuponów na HB
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
1. A nie jest to tak że 132$ to jest standardowa cena za roczniaka? Czyli dla każdego kto tylko zamówi po 11$/mc?
2. Ten za 12$ oczywiście brzmi najlepiej ale... zakładając oczywiście, że koniec końców to ja będę miał wybór z którego kuponiku skorzystam
I właśnie dlatego że zasady są mętne jak woda w klozecie pewnie skończy się tym że nie zamówię nic.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ale możesz podejrzeć cenę zanim klikniesz guzik "Subskrybuj"lewriczin pisze:1. A nie jest to tak że 132$ to jest standardowa cena za roczniaka? Czyli dla każdego kto tylko zamówi po 11$/mc?
2. Ten za 12$ oczywiście brzmi najlepiej ale... zakładając oczywiście, że koniec końców to ja będę miał wybór z którego kuponiku skorzystam
I właśnie dlatego że zasady są mętne jak woda w klozecie pewnie skończy się tym że nie zamówię nic.
W teorii mógłbyś mieć rację, ale wątpię by były faktycznie dodatkowe kupony, które dają w sumie aż 2 darmowe miesiące w roku

Humble chętniej by rozdawało 20$ na Humble Store i 1 darmowy miesiąc niż 2 darmowe miesiące.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Ciezko tak wejsc i sprawdzic ? kupon obniza cene rocznego ze 132 usd na 120 . A to co ty piszesz revan to jakies glupoty , kupon daje 1 darmowy miesiac i 1 darmowy miesiac za to ze decydujesz na rok suba . A ty revan jakies glupoty piszesz które w teori sensu nie mają juz .
Nie wiem po co taka agresja w moją stronę i czemu piszesz mój nick z małej litery, mógłbyś też przy okazji używać polskich znaków. Ale do rzeczy - ja sprawdzić promo nie mogłem, bo nie mam takiego kuponu

- Kontakt:
Ale twoja teoria jest bezsensu bo standardowa cena jest 132 , a ty mowisz ze kupon to poprostu przyklepuje ^^Revan pisze:Nie wiem po co taka agresja w moją stronę i czemu piszesz mój nick z małej litery, mógłbyś też przy okazji używać polskich znaków. Ale do rzeczy - ja sprawdzić promo nie mogłem, bo nie mam takiego kuponurozważam jednak zakup rocznej subskrypcji od dłuższego czasu, ale szkoda mi było wydawania odgórnie 500 zł z hakiem, więc śledziłem dotychczasowe promocje. I pierwszy raz słyszę o promo, które daje aż 2 darmowe miesiące. A co do hajsu na wallet to akurat takich promocji mieliśmy już kilka, że dawali po 8-12 $ i raz chyba nawet 20$ do walleta na Humble Store przy rocznej subkrypcji.
Wedlug googla 120 USD to nie całe 400 zł w tym momencie , wiec te 500 zł z hakiem to grupo przesadziles biora pod uwage 132 USD
Przecież nie takie rzeczy się już zdarzały - wcale by mnie to nie zdziwiło jakby nie obejmowało to darmowego miesiąca. Jeśli obejmuje to faktycznie super promo, najlepsze z dotychczasowych. Jesteś po prostu pierwszą osobą, która to potwierdza. Jak zdobyć taki kupon? Bo nigdzie nie widziałem info.Monek22 pisze:Ale twoja teoria jest bezsensu bo standardowa cena jest 132 , a ty mowisz ze kupon to poprostu przyklepuje ^^Revan pisze:Nie wiem po co taka agresja w moją stronę i czemu piszesz mój nick z małej litery, mógłbyś też przy okazji używać polskich znaków. Ale do rzeczy - ja sprawdzić promo nie mogłem, bo nie mam takiego kuponurozważam jednak zakup rocznej subskrypcji od dłuższego czasu, ale szkoda mi było wydawania odgórnie 500 zł z hakiem, więc śledziłem dotychczasowe promocje. I pierwszy raz słyszę o promo, które daje aż 2 darmowe miesiące. A co do hajsu na wallet to akurat takich promocji mieliśmy już kilka, że dawali po 8-12 $ i raz chyba nawet 20$ do walleta na Humble Store przy rocznej subkrypcji.
Wedlug googla 120 USD to nie całe 400 zł w tym momencie , wiec te 500 zł z hakiem to grupo przesadziles biora pod uwage 132 USD
Co do kursu - no spoko, tej chwili dolar jest naprawdę tani, ale nie zawsze taki był przecież

- Kontakt:
Nie no o takiej akcji jeszcze nie slyszalem zeby kupon potwierdzał standardową cene jakiegos itemu/zestawu . A kupon chyba na takiej samej zasadzie jak ten 10% na pierwsze monthly . Czyli np teraz przy zgarnieciu darmowej kolekcji amnesi