Yuplay.ru - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Ok, kupilem tego Unreala i nie ma paska z kodem, pisac do supportu czy czekac?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Dejw pisze: Ok, kupilem tego Unreala i nie ma paska z kodem, pisac do supportu czy czekac?
W kilku przypadkach kody potrafiły pojawić się u mnie nawet dzień po zakupie. Szczególnie przy promocjach, gdzie nie wymagane były żadne VPN i wieść o tanich grach rozniosła się po Internecie;)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

potwierdzam, nie ma co się spinać - dzień, może dwa i się pojawią. Miałem tak np. z Homeworldem
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ok, czekam, dzieki
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Hahaha, ja np. nie mogę się zalogować... Resetowałem hasło, wpisywałem i niepoprawne hasło albo email... Różne przeglądarki, tryb incognito, nic to nie zmieniło ;/
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

Lui pisze: Hahaha, ja np. nie mogę się zalogować... Resetowałem hasło, wpisywałem i niepoprawne hasło albo email... Różne przeglądarki, tryb incognito, nic to nie zmieniło ;/
Bo Ci usunęli konto ;) Też tak miałem jak i wielu innych Łowców ;) Musisz zrobić nowe na inny adres e-mail :macha:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

...i włączyc tryb "i co, gnido" ;)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Xanthi pisze:
Lui pisze: Hahaha, ja np. nie mogę się zalogować... Resetowałem hasło, wpisywałem i niepoprawne hasło albo email... Różne przeglądarki, tryb incognito, nic to nie zmieniło ;/
Bo Ci usunęli konto ;) Też tak miałem jak i wielu innych Łowców ;) Musisz zrobić nowe na inny adres e-mail :macha:
Ja to samo , zrobilem nowe konto
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0
Kontakt:

Retalion pisze: A mam pytanie, bo gdy chce kupić grę(dead cells) z yuplay.ru to na email przychodzi mi wiadomość zwrotna ze transakcja została przerwana, miał ktoś z podobny problem i wie jak się go pozbyć?
Używam holi, po przejściu do płatności wybieram płatność kartą (RBK), wypełniam 'kartę', przenosi mnie na stronę banku (PKO) aby potwierdzić płatność, potwierdzam ją po czym przenosi mnie na stronę duo wypełnienia karty a na email przychodzi wiadomość że transakcja zastała przerwana
Standardowo ma się limit na płatności internetowe 0 - czyli w ustawieniach karty musisz to zmienić :macha:
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Hofur pisze:
Retalion pisze: A mam pytanie, bo gdy chce kupić grę(dead cells) z yuplay.ru to na email przychodzi mi wiadomość zwrotna ze transakcja została przerwana, miał ktoś z podobny problem i wie jak się go pozbyć?
Używam holi, po przejściu do płatności wybieram płatność kartą (RBK), wypełniam 'kartę', przenosi mnie na stronę banku (PKO) aby potwierdzić płatność, potwierdzam ją po czym przenosi mnie na stronę duo wypełnienia karty a na email przychodzi wiadomość że transakcja zastała przerwana
Standardowo ma się limit na płatności internetowe 0 - czyli w ustawieniach karty musisz to zmienić :macha:
Nic nie musi, bo gra ma blokadę regionalną na Federację Rosyjską.
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Xanthi pisze:
To jakim cudem przesyłają nowe hasło, to tak nie powinno działać ;P
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

Lui pisze:
Xanthi pisze:
To jakim cudem przesyłają nowe hasło, to tak nie powinno działać ;P

No dobra nie usunęli, tylko zablokowali :E Co nie zmienia faktu że się na to konto już nie zalogujesz :macha:
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

MDA pisze: Nic nie musi, bo gra ma blokadę regionalną na Federację Rosyjską.
Wczoraj przyszedł kluczyk, aktywowałem bez problemu. Czyżby dowalili już blokadę?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Xanthi pisze:
To teraz wszystko jasne, dlaczego mimo kilkukrotnego wysłania nowego hasła na maila dalej nie mogłem się zalogować. Oczywiście o blokadzie nic nie wspomnieli. Drugiego konta nie zakładałem, nowego maila nie będę specjalnie zakładał, a innymi adresami nie będę szastał byle gdzie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy

Czy nowego dragon balla można normalnie aktywować przez VPN i grać, bo wychodzi za stówkę i się zastanawiam
https://yuplay.ru/product/14767359/
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Dejw pisze:
Wczoraj przyszedł kluczyk, aktywowałem bez problemu. Czyżby dowalili już blokadę?
Gdzie niby aktywowałeś Dead Cells? Na koncie nie masz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Dejw pisze:
Blokada na aktywację Dead Cells jest obecna od niemal roku.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

MDA pisze:
Dejw pisze:
Gdzie niby aktywowałeś Dead Cells? Na koncie nie masz.
Nie zwróciłem uwagi że chodzi o Dead Cells, sorki.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Witam wszystkich forumowiczów. Mam pytanie odnośnie tej gry:

https://yuplay.ru/product/14760899/
Disciples III Renaissance

Czy mogę bez problemów aktywować ją bez kombinowania na STEAM ? Bez obaw o jakiekolwiek bany? Dużo na ten temat czytałem i nie widzę w steamdb żadnych blokad. Chciałbym się tylko upewnić.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 65 razy
Kontakt:

Tak.
ODPOWIEDZ