[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Wy macie po kilka kont, które Wam dropią? Bo ja przez wszystkie obejrzane Majory dostałem raptem jedną skrzynkę, i to nie tę z droższych... Zresztą pakietów kart też dostaję jak na lekarstwo.
- Podziękował: 129 razy
- Podziękowania: 287 razy
- Kontakt:
Pod Twitcha akurat mam podpięte tylko jedno (główne) i jedynie na nim dropię fanty z majora. :3
Czasem się zastanawiam nad farmieniem też na drugim, ale kiedy przychodzi co do czego, to nie chce mi się zakładać dodatkowego konta na Twitchu. xD
- Podziękował: 1292 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
No to wyrąbista sprawiedliwość :> Ja ani jednej od samego początku, a Ty cztery podczas eliminacji i fazy grupowej! Yeah!...
Już pomijając fakt, że VP w takiej formie jak jest teraz dawno nie było. Chociaż nikt tego nie chce, to nie wierzę, że osiągną jeszcze coś tym składem.
Już pomijając fakt, że VP w takiej formie jak jest teraz dawno nie było. Chociaż nikt tego nie chce, to nie wierzę, że osiągną jeszcze coś tym składem.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Ojej, ale marudzicie. Mnie nic nie spadło przez ostatnie dwa lata z majorów.
To chyba nauczka za otwarcie majorowego cobbla (w 2014 roku) i otrzymanie wspaniałego MAC-10 zamiast kilkudziesięciu € na walleta
To chyba nauczka za otwarcie majorowego cobbla (w 2014 roku) i otrzymanie wspaniałego MAC-10 zamiast kilkudziesięciu € na walleta

Mam tak samo tylko ja dostałem w 2014 z cobbla scar 20 za 10 centów 

- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
No ja miałem lekkie załamanie. W piątek ominąłem 1 ćwierćfinał, bo do 19 miałem zajęcia. Myślałem czy iść do domu po nich czy na imprezę. Zdecydowałem, że impreza, a rano nadrobię mecze i obejrzę. Wstałem rano, niestety czasu brak i nic nie obejrzałem. Miło się zaskoczyłem, że Faze vs Fnatic gra o 16 w sobotę, bo myślałem, ze graja w piątek, ale no wiedziałem, ze ich nie obejrzę, bo byłem zajęty i specjalnie ugadałem się, że 18.30 jestem wolny i ledze na półfinał do domu oglądać. No to 17 idę na szybkie spotkanie z kolega na godzinkę, wbijam na miejsce spotkanie, a tam zamiast niego moja laska. Ze niespodziankę zrobiła i mamy dla siebie cały wieczór XD No i elo tyle było oglądania, siedziała do 23 xD Na szczęście okazało się, ze ominąłem tylko mecz SK vs Fnatic i potem 1 mapę FaZe vs NaVi, wiec dużej straty nie było xD Nie jest mi dane obejrzeć tego majora na spokojnie.
Kapsułki są po 0,89 w cs na rynku też koło tej cenny się kręci. Jakim cudem? Przecież żeby wyjść na 0 trzeba sprzedać za 1,01 ? Kto sprzedaje ze stratą i po co?