Souvenir Package wypadaly juz w 2013 a ja ogladam juz z 2014 jak zaczeli dawac za ogladanie w twich , wczesniej nie bylo widac w ekwipunku ,ze dostales jak patrzysz z programu steam lub z przegladarki .
[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Ja jedyne co wygrałem to kodzik na -15 zł na pyszne.pl i dzisiejsze mecze oglądałem wcinając 45cm pizze za 15 zł 

- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
To gratulacje chłopaki, trochę meczy zostało, więc może każdemu coś skapnie.
Co do meczy - zaskoczyło mnie i nie zaskoczyło Faze. Nigdy na turniejach najwyższej rangi grać nie potrafili, ale teraz wydawało się, że są w formie i grają z graczami, którzy nie dorastają im do pięt. A tu taka niespodzianka...
Co do meczy - zaskoczyło mnie i nie zaskoczyło Faze. Nigdy na turniejach najwyższej rangi grać nie potrafili, ale teraz wydawało się, że są w formie i grają z graczami, którzy nie dorastają im do pięt. A tu taka niespodzianka...
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
I jak wrażenia? Ja akurat wyjechałem na weekend do dziewczyny (inne miasto), więc praktycznie nie oglądałem meczy (tylko 2x po 30 min jak się myła XD), ale info śledziłem. Już wiem, że nie siadły 3 naklejki i 1 bet za realna kase. Póki co ciekawie jest. Dropa oczywiście brak.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Ja od pierwszego majora miałem max 1 skrzynkę na całego majora. Chyba 2 bez żadnego dropa. Na tym mam już 3 skrzynie. Tym razem mirage, inferno i wpadł w końcu cobble. Ja już jestem zadowolony a najlepsze mecze przed nami. Ogólnie to mój pierwszy cobbelstone który dostałem. Teraz już wierzę ludziom co pisali, że wpadły im po 3 skrzynki na majora. Pamiętajmy, że tym razem już wpadają skrzynki podczas kwalifikacji czego wcześniej nie było.
- Kontakt:
No ja dostałem drop 3/4 skrzynek przez wszystkie majory i wszystkie były po 1/2 euro :/ Cbble, nuke czy overpassa nigdy nie dostałem.. No z jednej strony się ciesze, że tak dużo tego majora, ale z drugiej mam też swoje obowiązki oraz momentami ogladanie 2/3 meczy pod rząd już nuży xD
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Przecież nikt Ci nie każe siedzieć przed monitorem i patrzeć
Chyba, że oni mają jakieś dojścia i wiedza, kto ogląda, a kto włączył tylko. Bo z całych dotychczasowych kwalifikacji widziałem może ze 4 mecze i dlatego nie mam paczuszki

- Kontakt:
No ja też tak robiłem, ale jak gram online to preferuje mieć czyste łącze+ chrome lubi pamięć. Ale dziś raczej odpalę ciągle w przeglądarce majora. Póki co miałem się uczyć, a zamiast tego lekko liznalem ksiazki i tak to meczyk Vega vs Liquid. Miło się oglądało 

Ja dziś dostałem skrzynkę z mirage w środku p90 z autografem XANTARESA warte 49 groszy