[CS:GO] Tematyczny Hyde Park

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Monek22 pisze:
Kuba pisze:
Kadaj pisze: Jak dla mnie świetny początek turnieju, paczka Cobblestone już wpadła. :D
W tym roku od razu widac w ekwipunku ,czy jak na poczatku bylo tylko po wlaczeniu csgo i przyjeciu, pakiet pamiatek pojawial sie w ekwipunku ?
ogladam od 2 lat majory i zawsze odrazu byly w equ
Souvenir Package wypadaly juz w 2013 a ja ogladam juz z 2014 jak zaczeli dawac za ogladanie w twich , wczesniej nie bylo widac w ekwipunku ,ze dostales jak patrzysz z programu steam lub z przegladarki .
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Kuba pisze: Souvenir Package wypadaly juz w 2013 a ja ogladam juz z 2014 jak zaczeli dawac za ogladanie w twich , wczesniej nie bylo widac w ekwipunku ,ze dostales jak patrzysz z programu steam lub z przegladarki .
Oglądam od samego początku i paczki od razu pojawiały się w eq bez potrzeby uruchamiania gry.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

RoyKeane pisze:
Kuba pisze: Souvenir Package wypadaly juz w 2013 a ja ogladam juz z 2014 jak zaczeli dawac za ogladanie w twich , wczesniej nie bylo widac w ekwipunku ,ze dostales jak patrzysz z programu steam lub z przegladarki .
Oglądam od samego początku i paczki od razu pojawiały się w eq bez potrzeby uruchamiania gry.
To ciekawe bo mi nie. Bez csa nie mogłem zobaczyć że coś wygrałem. Raz miałem tak że następnego dnia zobaczyłem po odpaleniu csa że jest loot.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ja jedyne co wygrałem to kodzik na -15 zł na pyszne.pl i dzisiejsze mecze oglądałem wcinając 45cm pizze za 15 zł :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Mi udało się wydropić Inferno z podpisem Stewiego :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

To gratulacje chłopaki, trochę meczy zostało, więc może każdemu coś skapnie.
Co do meczy - zaskoczyło mnie i nie zaskoczyło Faze. Nigdy na turniejach najwyższej rangi grać nie potrafili, ale teraz wydawało się, że są w formie i grają z graczami, którzy nie dorastają im do pięt. A tu taka niespodzianka...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Za dużo szczęścia w Krakowie (2 coble), więc nie liczę na teraz... Niestety cobelki jeszcze leżą, a w dodatku sporo potaniały. No cóź, wychodzą nowe...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Mi na poprzednim turnieju tylko mirage , a za to na tym inferno i cooble juz polecialy takze juz zadowolony jestem ;D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Nie no bez przesady, akurat Vega jest bardzo mocna od pewnego czasu, więc nie przesadzajmy z niedorastaniem do pięt FaZe które jest bardzo niestabilne.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

I jak wrażenia? Ja akurat wyjechałem na weekend do dziewczyny (inne miasto), więc praktycznie nie oglądałem meczy (tylko 2x po 30 min jak się myła XD), ale info śledziłem. Już wiem, że nie siadły 3 naklejki i 1 bet za realna kase. Póki co ciekawie jest. Dropa oczywiście brak.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Ja od pierwszego majora miałem max 1 skrzynkę na całego majora. Chyba 2 bez żadnego dropa. Na tym mam już 3 skrzynie. Tym razem mirage, inferno i wpadł w końcu cobble. Ja już jestem zadowolony a najlepsze mecze przed nami. Ogólnie to mój pierwszy cobbelstone który dostałem. Teraz już wierzę ludziom co pisali, że wpadły im po 3 skrzynki na majora. Pamiętajmy, że tym razem już wpadają skrzynki podczas kwalifikacji czego wcześniej nie było.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

No ja dostałem drop 3/4 skrzynek przez wszystkie majory i wszystkie były po 1/2 euro :/ Cbble, nuke czy overpassa nigdy nie dostałem.. No z jednej strony się ciesze, że tak dużo tego majora, ale z drugiej mam też swoje obowiązki oraz momentami ogladanie 2/3 meczy pod rząd już nuży xD
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Przecież nikt Ci nie każe siedzieć przed monitorem i patrzeć :D Chyba, że oni mają jakieś dojścia i wiedza, kto ogląda, a kto włączył tylko. Bo z całych dotychczasowych kwalifikacji widziałem może ze 4 mecze i dlatego nie mam paczuszki :mrgreen: :bananjedzie:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 287 razy
Kontakt:

Quoyque pisze: Chyba, że oni mają jakieś dojścia i wiedza, kto ogląda, a kto włączył tylko.
Jaaasne. ;p

U mnie tylko w leci wyciszone w karcie przeglądarki, bywa że w tym czasie w coś gram (oczywiście na Steamie), a już 2 dropy wpadły. :3
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

mi polecial cooble i inferno , a nawet jednej rundy nie ogladnelem ;p
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

lol, mi przez dwa czy 3 lata i wszystkie majory wypadła jedna paczka.....
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

No ja też tak robiłem, ale jak gram online to preferuje mieć czyste łącze+ chrome lubi pamięć. Ale dziś raczej odpalę ciągle w przeglądarce majora. Póki co miałem się uczyć, a zamiast tego lekko liznalem ksiazki i tak to meczyk Vega vs Liquid. Miło się oglądało ;)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Liga pisze: lol, mi przez dwa czy 3 lata i wszystkie majory wypadła jedna paczka.....
Nie jesteś sam, przez taki okres miałem tylko (a może aż?) jedną skrzynkę, która na dzień dzisiejszy jest warta max dychę :lol:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ja dziś dostałem skrzynkę z mirage w środku p90 z autografem XANTARESA warte 49 groszy :D
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Ja nie dostałem nic jeszcze, a próbuję od początku paczek :( Smuteczek. :D
ODPOWIEDZ