Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Blackhole prezentuje sie zacnie :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Oj słaby bundel :/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Mam pytanie. Czy jak od razu wyłączę subskrypcję, to dostanę resztę gier?
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Hardcoreex pisze: Mam pytanie. Czy jak od razu wyłączę subskrypcję, to dostanę resztę gier?
Tak, dostaniesz wszystkie gry :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

to Q&A trzeba by w nagłówku każdej strony tego wątku wrzucić :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Hardkor pisze: Oj słaby bundel :/
sam jesteś słaby, dobre gry w każdym progu :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Miał ktoś problem z aktywacją klucza do Homefront: The Revolution? Wyskakuje mi komunikat, że pozycja nie jest dostępna w Polsce :/
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Shaowu_PL pisze: Miał ktoś problem z aktywacją klucza do Homefront: The Revolution? Wyskakuje mi komunikat, że pozycja nie jest dostępna w Polsce :/
kupiles kod z jakiegos innego regionu gra ma wiele locków
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

Ktos ogarnia czy kupujac to https://www.humblebundle.com/store/home ... nsion-pass to odblokowuje wszystkie dlcki czy zostana jakies pojedyncze do kupienia osobno?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

tiktak77 pisze: Ktos ogarnia czy kupujac to https://www.humblebundle.com/store/home ... nsion-pass to odblokowuje wszystkie dlcki czy zostana jakies pojedyncze do kupienia osobno?
Nie odblokowuje wszystkich DLC.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

nie odblokowywuje tylko 2 item packow do multi, wszystkie fabularne sa
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

ok dzieki za info
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Miał ktoś tak, że z ostatniego bundla wyrenderowany humble giftlink do Killing Floor 1 to klucz do Sanctum 2?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

Czy ten Humble Monthly Referral Link zadziała i doda hajs do walleta, jeśli kupującym z tego linka będzie osobą która obecnie nie jest subskrybentem, ale była kiedyś w przeszłości? Bo z tego co tam humblorze napisali, to jest dla nowych subskrybentów, tylko nie wiem czy ja to dobrze rozumuję - czy kupujący z linka polecającego musi być zupełnie nowym pacjentem, czy nie ma takiego obowiązku? Bo jakoś nic mi do walleta nie wpłynęło i nie wiem jak to do końca działa... Ewentualnie, jeśli ma ktoś rozeznanie w temacie, niech napisze ile czasu trzeba czekać na ewentualne dodanie tych bonusowych środków do walleta. Dodają od ręki po tym jak ktoś wykupi suba z mojego linka czy trzeba ileś tam czasu odczekać?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

SK4ND4L pisze: Czy ten Humble Monthly Referral Link zadziała i doda hajs do walleta, jeśli kupującym z tego linka będzie osobą która obecnie nie jest subskrybentem, ale była kiedyś w przeszłości? Bo z tego co tam humblorze napisali, to jest dla nowych subskrybentów, tylko nie wiem czy ja to dobrze rozumuję - czy kupujący z linka polecającego musi być zupełnie nowym pacjentem, czy nie ma takiego obowiązku? Bo jakoś nic mi do walleta nie wpłynęło i nie wiem jak to do końca działa... Ewentualnie, jeśli ma ktoś rozeznanie w temacie, niech napisze ile czasu trzeba czekać na ewentualne dodanie tych bonusowych środków do walleta. Dodają od ręki po tym jak ktoś wykupi suba z mojego linka czy trzeba ileś tam czasu odczekać?
Musi być zupełnie nowym subskrybentem.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze: Musi być zupełnie nowym subskrybentem.
A jednak... Tak też podejrzewałem ;/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

SK4ND4L pisze: Czy ten Humble Monthly Referral Link zadziała i doda hajs do walleta, jeśli kupującym z tego linka będzie osobą która obecnie nie jest subskrybentem, ale była kiedyś w przeszłości? Bo z tego co tam humblorze napisali, to jest dla nowych subskrybentów, tylko nie wiem czy ja to dobrze rozumuję - czy kupujący z linka polecającego musi być zupełnie nowym pacjentem, czy nie ma takiego obowiązku? Bo jakoś nic mi do walleta nie wpłynęło i nie wiem jak to do końca działa... Ewentualnie, jeśli ma ktoś rozeznanie w temacie, niech napisze ile czasu trzeba czekać na ewentualne dodanie tych bonusowych środków do walleta. Dodają od ręki po tym jak ktoś wykupi suba z mojego linka czy trzeba ileś tam czasu odczekać?
Nowe konto/subskrybent, nie przedłużanie/wznawianie. Hajs dodaje od razu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

chce kupić montly dla kumpla, będzie miał nowe konto (bo tak chce). z tym że ja mu zapłacę z mojego pp bo nie ma i nie chce mu się zakładać. Co w takim przypadku z refferalem. Bo wygląda jakbym robił multikonta. Jest sens się w to bawić?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Leigam pisze: chce kupić montly dla kumpla, będzie miał nowe konto (bo tak chce). z tym że ja mu zapłacę z mojego pp bo nie ma i nie chce mu się zakładać. Co w takim przypadku z refferalem. Bo wygląda jakbym robił multikonta. Jest sens się w to bawić?
Wykrycia multikont głównie się zdarzają przy ich nadużywaniu i spodczas tosowania bardzo podobnych nazw konta/maili. Płacenie tym samym paypalem nie powinno mieć żadnych konsekwencji a przynajmniej masz na to bardzo niską szansę- w razie czego zawsze możesz powiedzieć, że kumpel Cię o to poprosił. Po jednym razie nie wyjdziesz na handlarza czy coś.
ODPOWIEDZ