[PC]Battlefield heroes

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

:macha: :macha: :macha:
Gra ktoś może na risinghub.net?
jest to reaktywowane battlefield heroes.
nie ma mikroplatnosci, wszystko jest za darmo i trochę ludzi już tam gra,
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

EA i tak pewnie to ukatrupi, tak jak zrobili to z Revive Heroes :dziadek:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Dokładnie, kolejny wielki - dla EA
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

chyba mają wiecej serwerów niż graczy bo w ostatnim miesiącu wg ich statystyk w szczycie nie przekraczało 100 osób
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

O fajnie że Battlefield Heroes coś się dzieje. Bardzo mi się ta gierka podobała do czasu kiedy mikropłatności jej nie zniszczyły.
Aż sobie dla nostalgii przypomnę ;)
Awatar użytkownika
Zbanowany

Gdy dowiedziałem się o końcu Revive Heroes - popłakałem się. Ledwo miesiąc później doszła do mnie wiadomość o zamknięciu serwerów mojej innej ukochanej gry. Obiecałem sobie wtedy, że już nic nie kupię od EA.

Jakoś nie mam zaufania do tych ciągłych, nowych projektów. Było Open Heroes - już nie ma. Były jakieś inne projekty - też się zmyły. Ktoś rozwieje moje wątpliwości co do obecnego RisingHub czy co to jest?
Awatar użytkownika
Łowca

Przez ostatnie 24h 0 online. Wytłumaczy to ktoś?
http://status.risinghub.net/
Awatar użytkownika
Łowca

Chcialem podbic liczbe graczy no ale...

Error: Registration is temporary closed! ;D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Z całej gamy zacnych gier multiuplayer postanowili zreaktywować właśnie Battlefield Heroes? Przecież w to nie dało się grać. BP4F był o 10 klas lepszy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

W Battlefield Heroes można było łatwo grać bez płacenia (a przynajmniej jeśli się wcześnie zaczęło). Sam nigdy nic w tej grze nie kupiłem, a miałem pełno broni do wyboru i fajny mundur z jakiegoś rozdawnictwa, wzbogacony wylosowanymi dodatkowymi elementami. Gra była też zabawna. Fajnie mi się w to grało.
W Battlefield P4F też grałem, nawet więcej niż Heroes. Ale BP4F było od samego początku pay to win, a po przekręcie z wprowadzeniem ulepszeń do broni, gra stała się totalnym pay to win. Wszystkie giwery zostały osłabione i aby przywrócić im dawną świetność trzeba było oczywiście kupić te ulepszenia. Różnica między graczem z płatną bronią, wszystkim ulepszeniami i wykupionymi dodatkowymi perkami, a "zwykłym" graczem była kolosalna. Wiem, bo sam byłem takim pay to win. Zwykli gracze byli tylko mięsem armatnim dla nas. Nawet gdy atakowali z zaskoczenia od tyłu, jeden na jeden, zwykle ginęli. Zastrzyk adrenaliny, seria z uberbroni i tyle.
Dobrze, że BP4F odeszło z tego świata, ale Battlefield Heroes szkoda.
Strach też zaczynać grać na nowo w te nieoficjalne wskrzeszenia, bo przecież w każdej chwili mogą zniknąć.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Zgadzam się z Imperius. Gra była ciężka dla darmowych graczy,aczkolwiek jak pamiętam co 24h dostawało się los na przedmioty. Mi się udało wylosować całkiem dobrą broń,która wiele nie odstawała od wyposażenia graczy p2w. Wspominam tą grę z łezką w oku. Pomimo słabej fizyki i grafiki ,grało się naprawdę rewelacyjnie. :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Tak, były też codzienne losowania. Można było wylosować na stałe jakąś płatną broń czy ulepszenie. Ale prawdopodobieństwo ich wylosowania było bardzo niskie, prędzej wypadały jako ograniczone czasowo na dzień lub jakoś trzy dni. Samych ulepszeń były cztery rodzaje: lufa, magazynek, kolba i przyrząd celowniczy. Trzy pierwsze były niezbędne, ostatni - opcjonalny, wedle uznania.
W Battlefield Heroes pod koniec też wprowadzili ulepszania (warsztat), ale przynajmniej nie kombinowali z osłabianiem broni jak w przypadku P4F. Ponadto w Heroes zawsze łatwiej było wylosować sprzęt. Nie wątpię jednak, że warsztat był jednym z ostatnich gwoździ do trumny Battlefield Heroes.
Znowu się rozpisałem, a to przecież już przeszłość. Najlepiej jakby zrobili Battlefiled Heroes 2 i nie popełnili tych samych błędów, które uśmierciły poprzednika, ale to raczej niemożliwe. A jeszcze lepiej to w ogóle nie grać w gry free to play, ja przestałem właśnie dzięki tym Battlefieldom.
ODPOWIEDZ