Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 9 razy
Jak dla mnie bardzo fajne unlocki w tym miesiącu. Od dłuższego czasu polowałem na Cursed Castilla w dobrej cenie, Mr. Shifty wygląda na ciekawą wariację na temat Hotline Miami, z Tomb Raider i Sleepeng Dogs bym się cieszył, gdybym nie miał. Jedynie HIVESWAP: Act 1 to nie moja bajka, nie lubię przygodówek.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
1 miesieczny Bundel, który kupie, a do tego pewnie przytule Quantum Break z poprzedniego, bo 40 zł mi było szkoda, bo tylko on mnie interesuje, ale już te 20 zł to spoko cena 

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Jeśli wejdziesz na bazar i policzysz po ile chodzą gry z poprzedniego miesięcznego,to zrozumiesz,że wystarczyło go kupić i sprzedać wszystko poza Quantum Break by ta ostatnia gra "wychodziła" za darmochę

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Tak informacyjnie - Civ 6 ma region lock.
W przypadku Polski lista krajów w których można aktywować klucz to:
W przypadku Polski lista krajów w których można aktywować klucz to:
AD AE AF AL AO AT BA BE BF BG BH BI BJ BW CD CF CG CH CI CM CS CV CY DE DJ EE EG EH ER ES ET FI FR GA GB GG GH GM GN GQ GR GW HR HU IE IL IM IQ IR IS IT JE JO KE KM KW LB LI LR LS LT LU LV LY MA MC ME MG MK ML MR MT MU MW MZ NA NE NG NL NO OM PL PS PT QA RE RO RS RW SA SC SD SE SH SI SK SL SM SN SO ST SY SZ TD TG TN TR TZ UG VA XK YE YT ZA ZM ZW
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Miałem wtedy ważniejsze wydatki, a teraz i tak zrezygnowałem z QB. Poczekam, aż mocniej stanieje
Z tak dobrych gier, które były w tym bundlu to nie tylko na zero by się wyszło, ale i na plus

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Zbyt świeża sprawa, niedawno tylko był.
Ja obstawiam, że jak IG dało mocarza, to HB da rebundle dla równowagi we wszechświecie

JC3 czy MD bym obstawiał raczej T3, a w T2 director's cut HR, jakby square miał być (w sumie szanse są, skoro w ostatnim monthly dali 2 ich gry).
Albo może w końcu Prepare to die edition DS w BTA

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ojeeej, słabiutko. Rising Storm, Killing Floor i Homefront sami bodajże rozdawali ostatnio za darmo. IL2 Sturmovik 1946 każdy kto chciał nabył już niejednokrotnie
, w tym ja. Dla mnie nie wygląda to najatrakcyjniej
.

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Jak dla mnie dobra paka. Grałem w Killing Floor, Rising Storm i Killing Floor 2 i serdecznie je polecam
Szkoda, że Homefront: The Revolution nie trafiło do progu dolarowego, bo szkoda mi brać BTA dla jednej gry