Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
beholder byl za darmo na indiepromo czy cos takiego a potem cofali klucze bo niby giveway bez zgody deva czy cos... zrobila sie niezla afera i ostatecznie wystarczylo wyslac emaila do deva ze screenem usunietej gry i dawali nowe klucze , ludzie zgarniali na ten sam screen po kilkanascie kluczy ^^
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Civ VI + DLC (Australia i Vikingi) w erli anloku, przyznać się, kto brał na wyprzy? 
Ja wtopiłem ze Sleeping Dogs (kupione w Eidos Anthology bundlu)

Ja wtopiłem ze Sleeping Dogs (kupione w Eidos Anthology bundlu)
Ostatnio zmieniony 5 sty 2018, o 19:06 przez Soul Reaver, łącznie zmieniany 1 raz.
pojechali trzeba przyznać
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Czy dokładnie rok temu nie było XCOMa 2? tak jakoś mi się kojarzy, wtedy pisałem że i Civ tam trafi w 2017 roku, trochę później ale jest 
A co do styczniowego, to niestety padaka totalna, early unlocki spoko, ale dwa kotlety i trzy jakieś uber hipsterskie indyki już mniej fajnie :/

A co do styczniowego, to niestety padaka totalna, early unlocki spoko, ale dwa kotlety i trzy jakieś uber hipsterskie indyki już mniej fajnie :/
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Po ostatnich mega promocjach można było się spodziewać Tomb Raidera i Sleeping Dogs w bundlu, ale ja obstawiałem raczej jakąś kolejną edycję Square Enix, nie Monthly 
@up
Dokładnie
https://lowcygier.pl/bundle/zapowiedz-l ... ly-bundle/

@up
Dokładnie

https://lowcygier.pl/bundle/zapowiedz-l ... ly-bundle/
Ta przygodówka i Mr Shifty na plus. Niepotrzebnie brałem kilka miesięcy temu SD Definitive na steamie. Co do dubli to pewnie najbardziej się opłaci porozdawać to wszystko na steamgifts, muszę tylko czekać aż odblokują mi profil za podwójną wygraną Doty 2 5 lat temu
.

Dokładnie, z unlocków zdecydowanie wygrywa Humble Originals. Hitchhiker wygląda naprawdę na kawał fajnej giery, ciekawe tylko jakiego wymaga angielskiego. 
Co do resztu unlocków to tak średnio. Civka sztos, ale nawet na moim komputerze nie odpali.
Póki co wciąż jest dobrze, ciekawe tylko kiedy skończą się gry zaklepane przez starą ekipę, a zaczną te od IGN.

Co do resztu unlocków to tak średnio. Civka sztos, ale nawet na moim komputerze nie odpali.