Około 1-2 w nocy sprzedała się część kart (3 konkretne rodzaje) po 0,31 brutto (0,28) netto i folie po 1 PLN brutto. Reszta kisiła się do teraz. Z godzinę temu wystawiłem ponownie po 0,27 brutto i nadal czekam, bo przed 19.00 kurs jak zwykle podskoczy. Nie chciałem ryzykować o 1 grosz więcej, bo kolejki są w progu 0,27 i 0,28 już teraz po parę tys kart (gdy wystawiałęm w nocy w progu 0,31 było w nim po 50-400 kart, a ruscy i hindusi cały czas dodają do pieca. Tak źle jeszcze nie było.
Aaa, doczytałem że pytałęś też o mysterius z craftowania odznak - wystawione po 0,28 brutto sprzedało się 1/3 i parę folii po 1,01 -1,05, pozostałe 2/3 wróciły do ekwipunku .
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
A to możliwe, parę miesięcy temu Gejb wprowadził obostrzenia, jeśli chodzi o dodawanie kart do nowych gier - co widać w spadającej kondycji karcianej bandli - więc ludzie wyrobili zapewne mniej badży, niż to miało miejsce latem i stąd taki wynik, o ile faktycznie kart jest mniej

- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 64 razy
- Kontakt:
Działa wam forum wymiany? , też jeśli klikam na wymiane u znajomego to pokazuje się plansza z napisem "O nieeeee!
Przepraszamy, wystąpił błąd:"
Ostatnio resetowałem telefon i musiałem ustawić na nowo Token. Przez to mam zablokowany rynek do końca roku, co mnie złości niezmiernie. Ma to jakiś związek.
Przepraszamy, wystąpił błąd:"
Ostatnio resetowałem telefon i musiałem ustawić na nowo Token. Przez to mam zablokowany rynek do końca roku, co mnie złości niezmiernie. Ma to jakiś związek.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
są do tego stosowne aplikacje i wątek na tym forum

ogólnie, polecam ASF, które "niestety" wymaga odrobinę chęci przy konfiguracji, ale zwraca to z nawiązką ... tylko nie pisz proszę potem, jak co-poniektórzy "czarodzieje", że czegoś się z tą aplikacją nie da zrobić - Wiki dotycząca aplikacji zawiera bardzo bogate tłumaczenie, tyle, że po angielsku, sama aplikacja od jakiegoś czasu komunikuje się po polsku, ale nie ma póki co GUI (autor coś wspomniał, że zacznie nad nim pracę ... w sumie, nie jest do szczęścia potrzebne)
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Na czym polega wyższość ASF nad IdleMaster?Soul Reaver pisze:są do tego stosowne aplikacje i wątek na tym forum
ogólnie, polecam ASF, które "niestety" wymaga odrobinę chęci przy konfiguracji, ale zwraca to z nawiązką ... tylko nie pisz proszę potem, jak co-poniektórzy "czarodzieje", że czegoś się z tą aplikacją nie da zrobić - Wiki dotycząca aplikacji zawiera bardzo bogate tłumaczenie, tyle, że po angielsku, sama aplikacja od jakiegoś czasu komunikuje się po polsku, ale nie ma póki co GUI (autor coś wspomniał, że zacznie nad nim pracę ... w sumie, nie jest do szczęścia potrzebne)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Nieograniczoną ilością farmiących kont, mnogość opcji, automatyzacja wielu różnych rzeczy poza farmieniem kart samym w sobie. ASF sam mi odkrywa kolejkę odkryć, sam akceptuje korzystne dla mnie oferty wymiany, aktywuje mi gry itd. Dla przykładu zrobiłem sobie skrypt do Greasemonkey który jednym kliknięciem ściąga mi do schowka klucze z bundla IG, wklejam to do ASF który automatycznie aktywuje mi gry na głównym koncie a wszystkie powtórki od razu wrzuca na alty. Kombajn.
- Kontakt:
brecho obszernie odpowiedział to, co sam bym pewnie też napisał
do odkrywania kolejek dorzuć w najnowszym ASF również auto-głosowanie na grę ... to trochę wypaczy wyniki
które swoją drogą i tak są G warte jak dla mnie
poza idlowaniem dodał bym jeszcze automatyczne przerzucanie kart z alta na główne (lub wybrane? chyba się da za pomocą tradelinka), połączone z obsługą 2FA
IM z tego co wiem bryluje funkcją skipa czy jak to tam się zwało - ASF też to ma, jeśli tylko zrozumieć jak działa i pomyśleć ... sam z tej możliwości nie korzystam (ale próbowałem, działa), nie ma natomiast rasowego GUI (o ile jest Ci potrzebne do życia)
był swego czasu dość "obleśny" ASFui do wersji drugiej (obecnie ASF awansował oczko wyżej), ale zaprzestano rozwoju, choć chyba znowu coś tam się dzieje, nie obserwuję bo stracił bym przez to GUI sporo kluczy, gdybym się nie pilnował (program przesyłając klucze do ASF po prostu je gubił)
czekam, aż Archi sam stworzy GUI (coś o tym wspominał, a swego czasu sam też chciałem takie GUI napisać, ale jakoś nie mogę się zabrać
natomiast przymierzam się do webowego interfejsu)
do odkrywania kolejek dorzuć w najnowszym ASF również auto-głosowanie na grę ... to trochę wypaczy wyniki

poza idlowaniem dodał bym jeszcze automatyczne przerzucanie kart z alta na główne (lub wybrane? chyba się da za pomocą tradelinka), połączone z obsługą 2FA
IM z tego co wiem bryluje funkcją skipa czy jak to tam się zwało - ASF też to ma, jeśli tylko zrozumieć jak działa i pomyśleć ... sam z tej możliwości nie korzystam (ale próbowałem, działa), nie ma natomiast rasowego GUI (o ile jest Ci potrzebne do życia)
był swego czasu dość "obleśny" ASFui do wersji drugiej (obecnie ASF awansował oczko wyżej), ale zaprzestano rozwoju, choć chyba znowu coś tam się dzieje, nie obserwuję bo stracił bym przez to GUI sporo kluczy, gdybym się nie pilnował (program przesyłając klucze do ASF po prostu je gubił)
czekam, aż Archi sam stworzy GUI (coś o tym wspominał, a swego czasu sam też chciałem takie GUI napisać, ale jakoś nie mogę się zabrać

- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
Archi gui robic nie bedzie, na razie jest webGUI i jeden koles grzebie przy nowym GUI (ostatnio Archi na jego prosbe dodal jakastam funkcje backendowa dla niego) 
edit: a, nie webgui a web config generator

edit: a, nie webgui a web config generator

- Kontakt:
Gui robić nie chciał, ale jestem praktycznie pewien, że widziałem gdzieś ma githubie lub stimowej grupie info o przymierzaniu się do tego kroku.
GUi do ASF może zrobić każdy, wymaga tylko trochę czasu i chęci (o umiejętnościach programistycznych nie ma co wspominać, to jest oczywiste

I tak, nie webgui a config generator napisany przez/przy współudziale osoby trzeciej.
P.S.
Proste web gui jest już dostępne, niemalże od premiery ASF v3
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Czy w tym roku na wyprzedaży jest jakaś "darmowa" odznaka do wytworzenia? W sensie: coś takiego jak było na Czarny Piątek z nominowaniem gier do nagród i za akcję powiązane z tym było 100 PD do zgarnięcia?