Wasze sugestie i pomysły

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 64 razy
Kontakt:

Nie wiem, czy dobrze, że tu pisze, ale strona działa jakbychciała a nie mogła, po mojej stronie raczej jest ok, inne domeny ładują się szybko.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 87 razy
Podziękowania: 125 razy

U mnie to samo, tak od przed 19. Dramat wręcz, już myślałem, że to jakiś spisek i tylko ja na Łowców wejść nie mogę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

A propo wymiany kart. Nie da rady utworzyć nowego tematu lub poddziału w hyde park. Pamiętam po ostatnim ostrzeżeniu, że temat "karty steam" to nie jest temat do proponowania wymiany ale przez ww ostrzeżenie nie mam dostępu do PT a i jak do niego miałem dostęp to i tak wiele osób w nim pisać nie mogło. Bardzo rygorystyczny ten dział jest nawet bardziej niż bazar.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

krzykr pisze: A propo wymiany kart. Nie da rady utworzyć nowego tematu lub poddziału w hyde park. Pamiętam po ostatnim ostrzeżeniu, że temat "karty steam" to nie jest temat do proponowania wymiany ale przez ww ostrzeżenie nie mam dostępu do PT a i jak do niego miałem dostęp to i tak wiele osób w nim pisać nie mogło. Bardzo rygorystyczny ten dział jest nawet bardziej niż bazar.
A na co to komu? :D Pewnie większość i tak korzysta z http://www.steamtradematcher.com/ itp
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Xanthi pisze:
krzykr pisze: A propo wymiany kart. Nie da rady utworzyć nowego tematu lub poddziału w hyde park. Pamiętam po ostatnim ostrzeżeniu, że temat "karty steam" to nie jest temat do proponowania wymiany ale przez ww ostrzeżenie nie mam dostępu do PT a i jak do niego miałem dostęp to i tak wiele osób w nim pisać nie mogło. Bardzo rygorystyczny ten dział jest nawet bardziej niż bazar.
A na co to komu? :D Pewnie większość i tak korzysta z http://www.steamtradematcher.com/ itp

Jeśli wymieniasz karty z tego samego setu to zgoda ale gdy chcesz z dwóch różnych połowicznych setów zrobić jeden cały to masz problem jeśli nie masz od groma znajomych na steam.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Nie widzę większego sensu, do tego właśnie m.in. służy pchli targ.
Dostęp do niego również jest jasno określony:
5. Możliwość pisania w dziale handlowym uzyskuje się automatycznie po napisaniu 25 postów na forum dla kont starszych niż 30 dni.
Nie ma w tym nic rygorystycznego.

Ostrzeżenie kasuje się automatycznie po 3 miesiącach, po tym czasie znowu będziesz miał dostęp do PT.
Już dużo nie zostało :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Rygorystyczne jest dla mnie brak możliwości oglądania innych ofert i kupowania ich bo zdobyłem ostrzeżenie, pal licho nic nie napiszę bo mam ostrzeżenie ale dlaczego nie mogę nic kupować?
Dalej ograniczenie do 3 ofert bo akurat kart mam setki :P, ok tu akurat po prostu się czepiam, bo pewnie można wszystko wystawić w jednym poście....

Oby tylko kolejnego ostrzeżenia nie dostać bo niby 3 miesiące a blokada już od maja...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

krzykr pisze: Oby tylko kolejnego ostrzeżenia nie dostać bo niby 3 miesiące a blokada już od maja...
W maju miałeś pierwsze ostrzeżenie które wygasło w sierpniu, a w październiku dostałeś drugie i w sumie znowu za to samo.
Mam nadzieję, że już nie będę musiał dać Ci trzeciego :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Revan pisze: Nie wiem czy to jest dobry ku temu temat, ale chcę poruszyć temat Konkursu z odgadywaniem gier w comiesięcznym Humble Bundle Monthly.
Brałem w tym konkursie póki co 2 razy -> przez ostatnie 2 miesiące, ale nie ukrywam, że ostatni przypadek mnie trochę zniesmaczył i zdemotywował by brać udział w mydło tej zabawie dalej.
Mianowicie organizator dopuszcza do puli zgadywanych tytułów ujawniane co miesiąc około 2 tygodnie przed każdym bundlem Humble Bundle Originals.
Te tytuły to nie są jakieś mydło aleppo tam plotki i przecieki, ale oficjalne stanowiska Humble Bundle, umieszczane przeważnie na Twitterze i to nie ma nic do odgadywania.
Organizator używa argumentów typu "ja tego tytułu nie znałem" i "każdy mógł go podać". I wszystko spoko, sam bym go z pewnością podał jakby sklep sapindus wyjaśnione w poście konkursowym, że naturalne taki tytuł w ogóle jest brany pod uwagę. A to jest tylko DRM free zapchajdziura, o której wiadomo na długo przed startem bundla a nie steamówki, na które tak naprawdę każdy czeka.
Pomijam fakt, że biorąc naturalne mydło aleppo pod uwagę Originalsy, konkurs zamienia się nie w zgadywanie, ale w tu zwykły wyścig, kto pierwszy ten lepszy.
I cała zabawa nie ma sensu, przynajmniej jeśli bierzemy tu pod uwagę jakąkolwiek logikę względem pierwotnych założeń.
I nie wiem jak inni, ale jeśli jutro znowu będą brane pod uwagę Originalsy to ja sobie daję spokój.
Używa argumentów typu "ja tego tytułu nie znałem" i "każdy mógł go podać". I wszystko spoko, sam bym go z pewnością podał jakby wyjaśnione w poście sapindus konkursowym, że taki tytuł w ogóle jest brany pod uwagę. A to jest tylko DRM free zapchajdziura, o której wiadomo na długo przed startem bundla a nie steamówki, na które tak naprawdę każdy czeka.
Popatrzcie sami na najnowsze posty użytkowników pod ostatnim konkursem :
htts://lowcygier.pl/administracja/konkurs-odgadnij-gry-we-wrzesniowym-humble-monthly-zgarnij-klucz-do-life-is-strange-before-the-storm/#comments
Z tego co widzę to inni aleppo mydło forumowicze mają podobne stanowisko do mojego.
Sam odgadłem miesiąc temu Stories Untold, ale nie traktujcie tego jako jakiejś osobistej gównoburzy, bo ktoś typował przede mną Banner Sagę 2, więc i tak bym nie wygrał.

Dokładnie tak jest :|
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Czy moglibyście dodać więcej filtrów? Promocje cyfrowe to zdecydowanie za ogólny filtr, np chciałbym żeby był filtr cdkeys bo tam nie kupuję, filtr gog itp tak żeby było tylko to co mnie interesuje.
Kiedyś już pisałem żeby dodać funkcjonalność usuwania promocji tylko na kogoś koncie (lub wyszarzania) krzyżykiem jak w windowsie. Nie musiałbym się zastanawiać czy coś już przejrzałem czy nie, miałbym poczucie przeglądnięcia wszystkiego i bycia aktualnym w promocjach, wtedy nawet wyłączyłbym wszystkie filtry i tylko sobie kasował promocje z dnia dzisiejszego.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Cześć.
Widzę, że stronę co jakiś czas odwiedzają boty i spamią niepotrzebną treścią na forum.
By to rozwiązać jest prosty sposób, wystarczy przy rejestracji dodać dodatkowe zapytanie typu: 2+5=? .
Jest sporo dodatków do phpBB z tym problemem, wystarczy poszukać w google.
Sam "CAPTCHA" jest za prosty dla botów.
Obrazek
Co myślicie o tym? By pozbyć się tego niepotrzebnego spamu i oszczędzić czasu moderatorom/administracji.

// Jeśli istniał już taki temat to przepraszam ale go przegapiłem.

// Edit:
Wracając do tematu :P
Post poniżej który został usunięty był napisany przez użytkownika nie był spamem botów :P Jeden z użytkowników po prostu zacytował <spam> a niżej wyraził opinie, pomyłki się zdarzają :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Coś nie tak z certyfikatami forum? Od 2 dni na losowych stronach (oczywiscie lowcy glowna, forum itp) wyskakuje mi, ze brak certyfikatów. Przegladarka Chrome
Awatar użytkownika
Webmaster
Discord: rob006
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 205 razy
Kontakt:

A co dokładnie znaczy "brak certyfikatów"? Masz jakiś screen tego komunikatu?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Jak tylko wyskoczy to zrobię
EDIT: https://lowcygier.pl/afiliacja/ przy okazji wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby informować graczy o tym. Sam jak widze promke w jakims sklepie to rzadko wchodze przez wasz link, tylko uzywam kodu, a teraz wiem, ze powinienem wchodzic :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Nie, cała strona wtedy na czerwono i chrome chce mnie z niej zabierać
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Hardkor pisze: Nie, cała strona wtedy na czerwono i chrome chce mnie z niej zabierać
Widzę chyba nie tylko u was, ale tak to wygląda, na lowcach bylo identycznie jesli mnie pamiec nie myli :
Obrazek

A po przejściu na stronę dalej to tak : Obrazek
Awatar użytkownika
Webmaster
Discord: rob006
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 205 razy
Kontakt:

Szybkie wygooglanie "unanalytics" wskazuje, że źródłem problemu jest wirus na twoim komputerze.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

rob006 pisze: Szybkie wygooglanie "unanalytics" wskazuje, że źródłem problemu jest wirus na twoim komputerze.
No to leci zaraz skanowanie antywirusem. Jeśli ten nic nie wykryje to znaczy, że trzeba zmienić antywirusa XD ?

EDIT: no i nic nie wykrył xd
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

kto zrobi jakąś zabawe forumową na mundial 2018 w typowanie wyników albo samych wygranych/remisów? no kto?

(ja nie mam zbytnio czasu ogarniać tego)

edit:

a dobra tu sie pewnie nikt nie znajdzie to bawimy się jak co 2 lata tutaj:

https://events.gry-online.pl/ruletka2018.asp
ODPOWIEDZ