H1Z1: King of the Kill,PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Kupilem nowego laptopa rozstałem sie z lagami na dobre ,znow wracam do wirtualnej rozrywki po długoletniej przerwie. W tych grach widnieje early access podobnie jak w Killing floor 2 dawno temu wiec pytam były kiedys przecenione czy lepiej kupic odrazu.

Mój profil steam http://steamcommunity.com/id/PiekielnyKot/

H1Z1: King of the Kill http://store.steampowered.com/app/43385 ... _the_Kill/
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS http://store.steampowered.com/app/57808 ... LEGROUNDS/
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS jeszcze nie miało żadnej sensownej promocji (gdzieś max 20% taniej?), za to H1Z1: King of the Kill już było tańsze nawet o połowę. Jak jesteś cierpliwy, to polecam poczekać do przyszłego tygodnia, jak ruszy letnia wyprzedaż na Steamie :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Sprawdź na isthereanydeal.com
Wpisujesz sobie tytuł i masz pokazane czy były jakieś obniżki i ile wyniosły, gdzie było najtaniej itd. :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

PUBG jest 2x droższy niż H1Z1, ale w 100% jest wart swojej ceny. Całkiem niedawno wyszło więc pewnie jeszcze trochę poczekasz na sensowne promocje.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

20 grudnia PUBG ma wyjść z EA, czy z tego powodu wzrośnie cena? Było gdzieś info na ten temat, wiadomo coś? I przy okazji takie pytanie, kupuję na steamie grę, w okresie do 2 tygodni dostaje ona obniżkę, oczywiście mam rozegrane mniej niż 2h, czy w takim przypadku mogę ją zwrócić i kupić ponownie po cenie zniżkowej?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Nie wzrośnie, tak możesz zwrócić i kupić ponownie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

DeIntegro06 pisze: 20 grudnia PUBG ma wyjść z EA, czy z tego powodu wzrośnie cena? Było gdzieś info na ten temat, wiadomo coś? I przy okazji takie pytanie, kupuję na steamie grę, w okresie do 2 tygodni dostaje ona obniżkę, oczywiście mam rozegrane mniej niż 2h, czy w takim przypadku mogę ją zwrócić i kupić ponownie po cenie zniżkowej?
Jeden rabin powie, że wzrośnie, drugi - że nie. Gdzieś mi się o uszy obiło, że twórcy obiecywali stałą cenę, ale ile już takich obietnic składano...?
Jak spełniasz warunki to oddajesz grę i dostajesz tyle, ile wydałeś. A potem możesz kupić ją sobie za ile będzie.
Zablokowany