CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Osadnicy i RE6 to dobre pełniaki, ale na tyle przeczołgane przez wyprzedaże, że kto chciał, ten pewnie już kupił. Niemniej jednak, jeśli ktoś jeszcze nie grał w Settlers 7 to radzę spróbować. Droga do królestwa to zdecydowanie najlepsza część Osadników od czasów IV 

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Ja się przy Settlers II wymęczyłem, ze względu na nużące wytyczanie dróg. Settlers III i IV to moje ulubione odsłony Osadników, a VII część uzupełnia podium. Wszystkie nowsze odsłony Osadników (wychodzące po IV) mają uproszczoną ekonomię, ale SVII nadrabia te braki poprawionym i ulepszonym aspektem militarnym 

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
jak wyżej, uważam, że drogi to była dominanta w S II, miałem S III ale męczyłem się i nigdy nie ukończyłem właśnie przez brak dróg. towar zalegał mi wiecznie w jakimś punkcie i nie docierał na miejscekmpt pisze: Ja się przy Settlers II wymęczyłem, ze względu na nużące wytyczanie dróg. Settlers III i IV to moje ulubione odsłony Osadników, a VII część uzupełnia podium. Wszystkie nowsze odsłony Osadników (wychodzące po IV) mają uproszczoną ekonomię, ale SVII nadrabia te braki poprawionym i ulepszonym aspektem militarnym
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Zauważyłem że przestano aktualizować listę gier w CDA? To tak już na stałe, czy o prostu człowiek co to robił już ma chwilowo dość? Szkoda bo przydawała się ta lista. Śmiało można by było dodać info w nowej porównywarce cenowej że dana gra była w CDA i można ją jeszcze gdzieś tanio wyhaczyć.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Aktualizowałem tą listę ja, ale z racji faktu iż licencjat i studia były ważniejsze więc tego nie robiłem.TheLastJedi pisze: Zauważyłem że przestano aktualizować listę gier w CDA? To tak już na stałe, czy o prostu człowiek co to robił już ma chwilowo dość? Szkoda bo przydawała się ta lista. Śmiało można by było dodać info w nowej porównywarce cenowej że dana gra była w CDA i można ją jeszcze gdzieś tanio wyhaczyć.
Jak mi jeszcze remike uprawnień do tego nie zabrał to postaram się to nadrobić.