Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
jeśli już, to ja bym raczej spojrzał na samo F1 2016
F1 2016 214,99 -75% 53,74
F1 2016 'CAREER BOOSTER' DLC Pack 7,19 -50% 3,59
sumarycznie, F1 2016 kosztował na blak frajdej sejl +/- tyle co sam ten bundel
spisałem sobie do notatnika ceny kodmastera i f1 bundla, kilka minut przed 19:00, tak na przyszłość

no dla mnie zaskok niesamowity, bundel wyłożony łiszlistą

samo F1 2011÷2016 + Micro Machines na sejlu kosztowało sumarycznie ~195 ziko. Jedyny problem - F1 to w sumie co roku prawie ta sama gra

przy takich samych obniżkach, jakie były jeszcze 2 godziny temu na stimie F1™ 2017 kosztował by ~116 zeta w F1 bundlu, na humblu z kuponem ~139.
Grid 2 był na HB już kilka razy (no minimum 2), w całkiem niezłych zestawach, więc się nie dziw
sam DLC pack może być więcej wart (nie wiem, nie zaglądałem jeszcze), ja też muszę go wystawić (albo Grid 2 complete

Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, o 20:34 przez Soul Reaver, łącznie zmieniany 1 raz.
jest jeszcze śmieszniej: to "moja" cena na gry, których jeszcze nie posiadam. Bez zniżki: 1565zł

Cały pakiet: 2171zł
http://store.steampowered.com/bundle/14 ... ollection/
Uwaga! Wktótce zwierzenia bucka w formie książkowej: Jak złotówkowe ceny na Steam wyleczyły mnie z zakupoholizmu

- Kontakt:
Czekam

szczerze mówiąc, faktycznie bardziej boli jak z konta znika 4x więcej :/
u mnie przed bundlem było ~995, mam nadzieję na tytuły, których nie posiadam w unlockach
oby w T3 nie pojawił się pierwszy lub drugi Overlord, też dośc przebundlowane na humblu
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
A ja właśnie kupiłem za 15$. Choćby dla samego Dirt Rally i F1 2016.
I mam w sumie pytanie, jako początkujący: Pisząc zablokować, macie na myśli rezerwację na bundel przy dodaniu następnych, ukrytych gier, tak? Bo ja rozumiem że nie mam co marzyć że je otrzymam skoro płaciłem teraz
I mam w sumie pytanie, jako początkujący: Pisząc zablokować, macie na myśli rezerwację na bundel przy dodaniu następnych, ukrytych gier, tak? Bo ja rozumiem że nie mam co marzyć że je otrzymam skoro płaciłem teraz

Nie podoba mi się jedna rzecz - kupując wyższy próg niż pierwszy dostajemy F1 RACE STARS™ + Season Pass w jednym kluczu a nie w dwóch jak by sugerował 2 różne pozycje z 1 i 2 progu
jest to jak dla mnie wprowadzenie w błąd.

Nie, ale pozbyłem się podstawki i aktywowałem klucz z season passem bez większego researchu

- Kontakt:
Pisząc zablokować mają na myśli wpłacenie dolara lub mniej (da się jeszcze? mniej nigdy nie płaciłem) w celu zablokowania na później ceny drugiego tiera.
Innymi słowy, załóżmy, że kupiłeś tylko pierwszy próg i, że drugi próg stał wtedy (na otwartej stronie) po 5 dolarów. Za tydzień pojawią się unlocki. W drugim progu będzie F1 2017 (ta, jasne

I jeszcze jedno ... zarejestrowany 29 kwi 2014 ... początkujący??

Na koniec potwierdzam, że AllStars jest w 1 kluczu, ale już Grid 2 jest w dwu osobnych
gorzej, że na bazarze nie ma AllStars SP (bo na stimie nie ma, ofkoz) :/
To co może być lekko niepokojące pod kątem przyszłych bundli to dodawanie DLCków do nowszych gier, których nie ma w bundlu jak i zniżek do nich w wyższych progach, bo poza tym jakby brać na tapetę stosunek jakości do ceny to bundel mega.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Ten limit na kupno więcej niż jednego bundla to ilościowy, czy czasowy? Kupiłem jak była cena $ 5 USD za dolara, a tu niespodzianka, dopłat nie będzie. Próbowałem kupić drugi raz to transakcję anulowało.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
Nie wiem, ale nie dalej jak wczoraj gdy dostałem giftlinka od kogoś, to przy próbie rozpakowania (pokazania klucza) mi się HB zreflektowało i zawyło że tę grę już mam i czy na pewno chcę itp itd.
Czegoś takiego nigdy wcześniej nie było, więc może coś ostatnio pozmieniali
Czegoś takiego nigdy wcześniej nie było, więc może coś ostatnio pozmieniali
- Kontakt:
Nie wiem jak z giftlinkami, bo takowy chyba 1 czy 2 dostałem dawno temu, ale od dłluższego już czasu HB oznaczało tytuły, które już masz w bibliotece i przy próbie generowania klucza krzyczało, że utracę możliwość generowania giftlinków.
Kwestia DLC bez bazy w bundlu też mi mocno śmierdziała. Przez chwilę szukałem F1 2017 w bundlu (dirta było tam tyle, że początkowo nawet nie zauważyłem, że go nie ma). Nie chce mi się sprawdzać, ale mam nadzieję, że Dirt 4 i F1'17 nie mają już więcej DLC.
Kwestia DLC bez bazy w bundlu też mi mocno śmierdziała. Przez chwilę szukałem F1 2017 w bundlu (dirta było tam tyle, że początkowo nawet nie zauważyłem, że go nie ma). Nie chce mi się sprawdzać, ale mam nadzieję, że Dirt 4 i F1'17 nie mają już więcej DLC.
Ktoś może ma niepotrzebny kod na -60% dirt4 z ostatniego bundla? Z tego co widzę na bazarze kodami ze zniżką nie da się handlować.
Nie da się go przesłać
No to lipa. Dzięki za odpowiedź.