Promocje cyfrowe na PC

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Tokyo Dark co prawda niedawno było za darmo jako pricebug(również na Amazonie), ale że nie udało się skorzystać to te 15 zł mogę dać. Mogą minąć wieki zanim gra będzie w podobnej cenie, bo niedawno miała premierę.

EDIT: Z karty pobrało dokładnie 16,67 zł.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Revan pisze: Tokyo Dark co prawda niedawno było za darmo jako pricebug(również na Amazonie), ale że nie udało się skorzystać to te 15 zł mogę dać. Mogą minąć wieki zanim gra będzie w podobnej cenie, bo niedawno miała premierę.

Przecież to indyk wydawany przez Square Enix, zaraz będzie w kundlu.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

RoyKeane pisze:
Revan pisze: Tokyo Dark co prawda niedawno było za darmo jako pricebug(również na Amazonie), ale że nie udało się skorzystać to te 15 zł mogę dać. Mogą minąć wieki zanim gra będzie w podobnej cenie, bo niedawno miała premierę.

Jaaaasne, Ty i te Twoje przewidywania kiedy co będzie w bundlu, sprawdza się w jednym przypadku na dwadzieścia, więc sorry, ale wolę skorzystać z własnego rozsądku.
Radzę Ci nie bawić się w hazard, bo pójdziesz z torbami zanim się obejrzysz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

Behloder w nienajgorszej cenie rowniez, szczegolnie jesli kupuje sie za Bezosofunty :P
https://www.amazon.co.uk/Beholder-PC-Ma ... B01MTYHRZG
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Revan pisze:
RoyKeane pisze:

Jaaaasne, Ty i te Twoje przewidywania kiedy co będzie w bundlu, sprawdza się w jednym przypadku na dwadzieścia, więc sorry, ale wolę skorzystać z własnego rozsądku.
Radzę Ci nie bawić się w hazard, bo pójdziesz z torbami zanim się obejrzysz.
Lol, chyba trafiłem w czuły punkt :D. Płacić za to teraz 15 zł to zwyczajne wywalanie pieniędzy w błoto, za kilka dni/tygodni/miesięcy odkupisz sobie tego krapa za 2 zł na bazarku.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

RoyKeane pisze:
Lol, chyba trafiłem w czuły punkt :D. Płacić za to teraz 15 zł to zwyczajne wywalanie pieniędzy w błoto, za kilka dni/tygodni/miesięcy odkupisz sobie tego krapa za 2 zł na bazarku.
Po pierwsze to nie jest crap i zamierzam w niego zagrać, po drugie gra kosztuje ~ 20$ w cenie detalicznej, więc jak coś to będzie w wyższym progu bundla, po trzecie sam regularnie wywalasz pieniądze w błoto, bo często jak są gdzieś niebundlowane nigdy wcześniej gry to i tak hejtujesz te bundle, bo masz gry z niego a to jest wg Ciebie tożsame z tym, że bundel jest benadziejny. Po czwarte, o jakim Ty czułym punkcie mówisz? Mam grę na wishliście i czekałem na dobrą cenę, więc kupiłem za ~16 zł zamiast 20$, to się wydaje rozsądne. PS. ciągle czekam na Downfalla w Indie Gali.
q51
Awatar użytkownika
q51
Robin Hood
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

dziekuje za info.
ps. mi za hitmana pobralo dokladnie 201 groszy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 85 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

mori pisze: Behloder w nienajgorszej cenie rowniez, szczegolnie jesli kupuje sie za Bezosofunty :P
Bezosofunty?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Z ciekawości aż spojrzałem. Square i Viżualka, hmmm wygląda to trochę na ugrzecznioną wersję Ghost in the Shell (znaczy się bohaterka lekko mi Motoko Kusanagi przypomina :) z góry przepraszam wszystkich ortodoksów :P ). może być ciekawe, ale dla mnie nie w tej cenie :)

a Hitman GO już się rozszedł :)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

NBA 2k15 za 7,49 zł na G2A:
https://www.g2a.com/nba-2k15-steam-key- ... 0002092006
Ledwo co kupiłem na bazarku za 14 zł, bo nie zauważyłem promo, ale może ktoś inny skorzysta.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

Soul Reaver pisze: może być ciekawe, ale dla mnie nie w tej cenie :)
co by nie mówic, jeśli nowa gra nagle trafia na taką odosobnioną promocję na GOG czy innym Amazonie to jest duże prawdopodobieństwo, że została już sprzedana do jakiegoś bundla.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

Wajper pisze:
mori pisze: Behloder w nienajgorszej cenie rowniez, szczegolnie jesli kupuje sie za Bezosofunty :P
Bezosofunty?
Giftcardy do Amazona - niestety nie ma opcji na dzien dzisiejszy aby je przeniesc pomiedzy /wersjami krajowymi/ :) W takim wypadku kurs przeliczeniowy srednio interesuje uzyszkodnika, jak wczesniej z eurogabenami :)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Nie wiem czy ktoś się skusi, ale roczny abonament OnePlay za 1$, ostatni raz takie promo było ... rok temu:
http://www.oneplay.com/en/download/deta ... bscription
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Dobrze rozumiem, że poza setkami crapów i bundlówek jest tam m.in Vaporum, Firewatch czy The Long Dark?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Revan pisze: Nie wiem czy ktoś się skusi, ale roczny abonament OnePlay za 1$, ostatni raz takie promo było ... rok temu:
Przy próbie płatności PP dostaję pustą stronę, FF i Edge to samo, w pasku adresu: "oneplay.com/en/site/error/submit/" i tyle. Ktoś ,coś?
A przy okazji ponawiam pytanie - ta cała lista (czyli oprócz tego, co wymienił Bożygrzmot, jest jeszcze m.in. Kholat, Aragami, Furi, Heart's Medicine, Beholder, Stalkery, Ethan Carter, Bombshell, Epistory i więcej) to wszystko jest na PC i działa za tego dolca? Przez cały rok? I jeszcze ponoć dodają tytuły do biblioteki?

edit: Ok, wystarczyło wyłączyć ipv6, bo stronka ma z nim problemy...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Ostatnie 20 godzin, żeby mieć możliwość przejścia Gears of War 4 za 1zł.
https://www.microsoft.com/pl-PL/store/p ... 0k6l8/0001

Info o promocji było 2 tygodnie, ale przypominam tutaj, bo może ktoś nie wie, że Game Pass działa na PC albo nie nie słyszał, że Gearsy 4 trafiają do usługi.

Obecnie na PC można również grać w Recore Definitive Edition.
Ci użytkownicy podziękowali maker3 za ten post:
remike
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Revan pisze: Nie wiem czy ktoś się skusi, ale roczny abonament OnePlay za 1$, ostatni raz takie promo było ... rok temu:
Ta strona to jest jakiś horror. Nie dość, że trzeba na niej wyłączyć IPv6, bo po prostu nie działa, to jeszcze nawigacja po niej i płatnościach to droga przez mękę.

Kupiłem tę całą "subskrypcję" za 1 dolara, kasę z salda PP pobrało, ale transakcja wisi jako "oczekująca". Myślę sobie - no nic, czekamy na maila. Przyszedł jeden z tekstem, że przyślą drugi jak transakcje zweryfikują i po 20 minutach drugi od PP, że odnotowali i "Pamiętaj, że nie jest to równoznaczne z obciążeniem konta. Twoje konto zostanie obciążone w chwili przetworzenia płatności przez handlowca." Tylko że 1 dolar zniknął...

Po chwili kolejny mail, ten z kodem (tzn. bez, ale będzie w "game library"). No to idę, sprawdzam, wygenerowało się coś w stylu 123ab4c_ghi56j7. I gdzie mam sobie ten kod wsadzić? Czytam temat na SG, czytam ich FAQ i wychodzi na to, że to zniżka 100% na zakup... No to jeszcze raz, klik "subscribe", wklepuję kod, dostaję komunikat o -100%, wybieram 12 miechów i dalej - dane moje, PP - w podsumowaniu "first payment - 0, next 68$", no to "dalej", a tam PP na to, że 68$. Myślę, "ki uj", jak jeszcze na stronie PP zobaczę 68 dolków to anuluję. Klikam, a tam błąd, że PP nie przetworzy tej płatności, bo nie. Wchodzę na PP, a tam pożarło drugiego dolara, tym razem z karty, bo saldo w $ puste... A ta pierwsza dalej oczekuje na autoryzację.

Aplikacja jest jeszcze gorsza od strony i najczęściej i tak na nią odsyła po kliknięciu czegokolwiek. A jak nie odeśle, to nic mądrego nie wyświetla, bo część jest po polsku i są puste okienka, chociaż nigdzie nie ustawiałem, żeby było po polsku. Konto mam ustawione na US english...

I teraz nie mam 2$ ani konta VIP. Kartą bezpośrednio nie będę próbował, bo szkoda mi kolejnych 68 dolców. Czas na maila. Ciekawe jak sprawny mają support :/
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Na chrono.gg jest Chronomicon Special, co 3 h nowe promo, przykładowo obecnie Shadow Warrior 2 za 15$:
https://chrono.gg/
W dobrej cenie był też Enter the Gungeon($5) i OneShot($4)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

na direct2drive popiątkowe ostatki. Są różne LEGa i wszystko, co im jeszcze zalega.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 8 razy

Na cdkeys Seven: The Days Long Gone za 69.99zł.
ODPOWIEDZ