Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Ha, zupełnym przypadkiem odkryłem, że miałem jeszcze jedno konto GMG na innego maila, i tam voucher dotarł I wygląda na to, że nie jest przypisany do konkretnego konta GMG, bo zadziałał mi na tym koncie, z którego kodu promocyjnego nie dostałem. Season Pass do RotTR kupiony, z PayPalem wyszło 27,87 zł.
kubaja123 pisze: Promocja 25 % na Escape from Tarkov od dzisiaj 17:00.
+ w czteropaku 20% taniej, znizki sie lacza. Tylko z tego co slyszalem bardzo wolno sie to rozwija, zreszta chyba mialo wyjsc juz rok temu. Wie ktos czy w tym preorderze dostanie sie klucz steam jak juz tam wyjdzie?
Mam pytanka ad MasterPass:
1. działa to jak wirtualna karta? czy może jednak da się tego używać w bardzo ograniczonym zakresie (i.e. wg wykazu: https://www.masterpass.pl/gdzie-placic/ ).
2. są jakieś opłaty, prowizje?
Rozmawiamy tu przede wszystkim o cyfrowych promocjach. Nic nie stoi na przeszkodzie by założyć temat o Escape from Tarkov i tam się dzielić wrażeniami z gry. Nie róbcie tu offtopu .
Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale na GMG można już korzystać z kodu GMGBLACKFRIDAY na gry Bethesdy Kupiłem właśnie edycję deluxe Wolfa 2 za £23.38 (110,65 zł).
Desolator pisze: Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale na GMG można już korzystać z kodu GMGBLACKFRIDAY na gry Bethesdy Kupiłem właśnie edycję deluxe Wolfa 2 za £23.38 (110,65 zł).
Torment: Tides of Numenera też wydaje się być w dobrej cenie - 25,75zł plus dodatkowy klucz do "free mystery game", czyli dodają jakiegoś krapulca. Trzeba jeszcze doliczyć jakieś tam dodatkowe opłaty za płatność, czy jak tam to nazywają... https://www.hrkgame.com/pl/games/produc ... -numenera/