Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

W sumie dobry bandel jak ktoś nic nie ma, może wezme mam tylko pare gierek
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Jest kupon na monthly za tego 30 dolarowego bundla ?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Greg pisze: Tak coś mam przeczucie że "w trosce o nasze dobro i abyśmy dostali jak najwięcej i jak najlepszych gier" humble podniesie cenę miesięcznego bundla do 20$ :E
Jak dla mnie mogą podnieść nawet do $50, mam roczną subskrypcję.

Natomiast nie zrobią tego, bo jakoś ostatnio mocno promują roczne paczki dodając kasę do portfela Humble Store. Wiadomo, chcą sobie zapewnić większą stałą liczbę kupujących na jak najdłuższy czas, jest to całkiem logiczne. Natomiast podniesienie ceny spowodowałoby odstraszenie pozostałych a ci co mają roczne przecież nie będą dopłacać więc więcej by na tym stracili.

Co do obecnej paczki za $30, coś czuję że któraś z obecnych tam gier pojawi się w najbliższym Monthly (w tamtym roku był to "The Witness" z Freedom Bundle). Obstawiam "Darkest Dungeon" albo "Starbound".
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Humble Originals na grudzień:

* THOR.N - strona
* Crescent Bay - strona

https://twitter.com/advectgames/status/ ... 5111886849
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Wie ktoś o co chodzi? Nie orientuję się jeszcze za bardzo w HB :/
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Woziu542 pisze: Wie ktoś o co chodzi? Nie orientuję się jeszcze za bardzo w HB :/
Obrazek
Odrzuciło kartę.

Dalsze pytania?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Uprzedzając pytania - jeśli masz kartę podpiętą, a wyskoczył error, to znaczy, że masz za mały limit na transakcje korespondencyjne na karcie (czyli nie te na zwykłe zakupy przez neta, tylko ten drugi limit) :]
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Tyle, że to wygląda na płatność bezpośrednio kartą, a nie paypalem z kartą. Może niech podepnie pod pp(o ile ma)bo też miałem cyrki, że karty nie akceptowało, a przez pp z kartą działało bezproblemowo.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Kilka bundli komiksowo-książkowych, które potencjalnie mogą kogoś zainteresować:
Komiksy z Jamesem Bondem - nawet nie wiedziałem, że takie są, więc o jakości ciężko mi coś powiedzieć, ale za dolara można spróbować:
https://www.humblebundle.com/books/james-bond-comics

Komiksy związane z seksem i science-fiction od wydawnictwa Top Cow, znanego choćby z serii Darkness (tak, na podstawie właśnie tego Darkness powstały gry).
Ja czytałem Midnight Nation/Plemię Cienia od nich i to jest jeden z moich ulubionych komiksów ever, dlatego pomijając chwytliwy nagłówek związany z seksem, znajdzie się tu kilka ciekawych pozycji:
https://www.humblebundle.com/books/sex-science-comics

Książki o tematyce startupowej, ponownie ciężko mi wypowiadać się na temat ich jakości:
https://www.humblebundle.com/books/star ... rtup-books
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Revan, prawie spóźnione info :)
James Bond - to dzisiejszy bundel, ale pozostałe trochę już wiszą
@sex/science - część z tego była chyba bundlowana na grupisach

P.S.
wkurza mnie ten nowy układ strony ...
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Soul Reaver pisze: Revan, prawie spóźnione info :)
Ale nie bardzo Cię rozumiem, widziałeś na stronie głównej albo forum informacje o tych bundlach? Nie każdy sprawdza regularnie jakie nowe bundle komiksowo-książkowe się pojawiają a ja sam, mimo że często je kupuje, po prostu czasami zapominam o nich. Więc jakie ma znaczenie, kiedy bundel się rozpoczął? Ważne jest, że ciągle jest dostępny w sprzedaży i to przez kolejno 4, 8 i 13 dni, więc nie nie jest spóźnione. Na drugi sam wrzucaj "świeże" info i nie będzie problemu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Revan, bardzo dobrze, że o tym napisałeś. Ja np. kompletnie nie zwróciłbym na te bundle uwagi, a tak, to może sobie sprawdzę któregoś za dolara.
Awatar użytkownika
Łowca

Hejka. Mam pytanie dotyczące Humble Monthly. Zakupiłem właśnie zestaw za 12$, ale chce kupić tylko 1 miesiąc, tak z okazji świąt :D I tutaj właśnie moje pytanie... Czy jeśli anuluje teraz subskrypcje to czy dostanę pozostałe gry na koniec miesiąca?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Bollus pisze: Hejka. Mam pytanie dotyczące Humble Monthly. Zakupiłem właśnie zestaw za 12$, ale chce kupić tylko 1 miesiąc, tak z okazji świąt :D I tutaj właśnie moje pytanie... Czy jeśli anuluje teraz subskrypcje to czy dostanę pozostałe gry na koniec miesiąca?
Tak, otrzymasz wszystkie gry.
Awatar użytkownika
Łowca

Dziękuję za szybką odpowiedź, anuluje w takim razie :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Revan pisze:
Soul Reaver pisze: Revan, prawie spóźnione info :)
Ale nie bardzo Cię rozumiem, widziałeś na stronie głównej albo forum informacje o tych bundlach? Nie każdy sprawdza regularnie jakie nowe bundle komiksowo-książkowe się pojawiają a ja sam, mimo że często je kupuje, po prostu czasami zapominam o nich. Więc jakie ma znaczenie, kiedy bundel się rozpoczął? Ważne jest, że ciągle jest dostępny w sprzedaży i to przez kolejno 4, 8 i 13 dni, więc nie nie jest spóźnione. Na drugi sam wrzucaj "świeże" info i nie będzie problemu.
Revan, spokojnie, to nie był atak (buźka na końcu miała to symbolizować)
na głównej takie info się nigdy nie pojawi i sam o tym wiesz. z grami te książki i komiksy mają bardzo niewiele wspólnego (zniżki na Darkness'a na steam do bundla nawet nie dodali)
poza tym, czy ja napisałem spóźnione? sam zacytowałeś więc zwracaj uwagę na KAŻDE słowo. zostały 4 dni (teraz mniej) do końca jednego z nich więc jakby na to nie patrzeć PRAWIE się spóźniłeś, zważywszy, że miałeś ponad tydzień. i cóż, tak, ja należę do tych nielicznych, którzy zaglądają na HB częściej niż tylko we wtorki (wcześniej także czwartki) i piątki raz na miesiąc. interesują mnie zarówno bundle książkowe jak i mega niszowe w tym serwisie (mam na myśli ŁG) bundle softwareowe. czasem info wrzucałem, ale można tu raczej oczekiwać marudzenia, że HB się rozdrabnia na jakieś badziewne książki/komiksy/planszówki czy klasyczne rpgi (swoją drogą ... toż to gry, czemu info o tym nigdy nie widziałem na głównej??)/programy, więc jakoś specjalnie się z tym nie wychylam
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

natknal sie ktos moze na jakies info dotyczace tego bundla za 30$? odnosnie potwierdzenia lub zaprzeczenia kwestii dodania dodatkowych gier?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Dlaczego mieliby dodawać dodatkowe gry? Szybki bundel na cele charytatywne więc dali co mogli i koniec.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Kimedis pisze: Dlaczego mieliby dodawać dodatkowe gry? Szybki bundel na cele charytatywne więc dali co mogli i koniec.
W tym poprzednim kilka razy rzucali dodatkowe gry.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Znaczy w którym dorzucali? Do freedom bandla nic nie było dodatkowego, tak samo do tego extra life ostatniego czy jak on się nazywał.
Chyba do yogcast dodawali, ale takie chyba było zamierzenie.
ODPOWIEDZ