Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Normalnie chodzi powyżej kafla, ale w promocji na morelach kupiłem za 845 zł. Nie jest to żaden paździerz, tylko porządnie wykonany fotel kubełkowy. Podstawa z aluminium, podłokietniki z twardej pianki. Całość waży 23 kg. Szkielet stalowy pokryty zimną pianką, regulacja podłokietników w 4 płaszczyznach, funkcja bujania i poduszeczki pod lędźwie i szyję. Ogólnie zebrał bardzo dobre opinie i ja też jestem z niego zadowolony.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
https://imgur.com/a/NNYAQ
Pamiątki z Budapesztu, z koncertu
Płyty węgierskiego zespoły Paddy and the Rats. Nie do kupienia w Polsce, chyba, że na ich koncertach (a grali dotychczas tylko 2 i oba na Podkarpaciu, od początku kariery), więc niezła gratka, trudna do dostania. A tam po taniości 1000 forintów płyta.
Pamiątki z Budapesztu, z koncertu

- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
[quote="RakuPL" post_id=365873]W sam raz do biegania 
Kupiłeś w zestawie z pulsometrem BT na klatkę piersiową (H1 zazwyczaj) czy sam odczyt nadgarstkowy?
Jak już go wytestujesz pochwal się ile realnie trzyma bateria przy logowianiu GPS. Sam się nad czymś takim zastanawiam na wiosnę, tyle że na rower bo jeżdzę na 3 różnych typach i liczniki na stałe montowane + Strava tak sobie się spradzają przy więcej niż jednym sprzęcie. Niestety potrzebuję baterii wytrzymującej całodniowy wyjazd (min 12h), a jeszcze lepiej gdyby trzymała 2 dni bez ładowania (weekendy), ale o tym w pulsometrze wielkości zegarka z GPS można raczej zapomnieć - od tego są powerbanki.

Kupiłeś w zestawie z pulsometrem BT na klatkę piersiową (H1 zazwyczaj) czy sam odczyt nadgarstkowy?
Jak już go wytestujesz pochwal się ile realnie trzyma bateria przy logowianiu GPS. Sam się nad czymś takim zastanawiam na wiosnę, tyle że na rower bo jeżdzę na 3 różnych typach i liczniki na stałe montowane + Strava tak sobie się spradzają przy więcej niż jednym sprzęcie. Niestety potrzebuję baterii wytrzymującej całodniowy wyjazd (min 12h), a jeszcze lepiej gdyby trzymała 2 dni bez ładowania (weekendy), ale o tym w pulsometrze wielkości zegarka z GPS można raczej zapomnieć - od tego są powerbanki.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Nowa zabawka do grania, to powyżej oczywiście:
. Widać w stosunku do bazowego xboxa polepszenie jakości w kategoriach: jakość obrazu (szczegółowe bardziej detale, ostrzejszy tym samym), wydajność nawet tam gdzie to tylko 30 fpsów ma być, ale bazowy xb1 miewa i z tym problem. Szybkość działania systemu raczej taka sama. Transfer danych w sieci lokalnej bezproblemowy. Nie zassane łaty 4K, tym samym nie przeniesione na nową konsolę, winien zassać przy 1-szym uruchomieniu gry obsługującej usprawnienia dla XB1X bez względu na "wyświetlacz". Tak uczynił przy Gears of War 4. Wada w przypadku mego egz. to przy wymienionej grze czy to w 4K (skalowane do 1080p, bo z takim tv mam spięty sprzęt), czy w 1080p/60FPS (do 60 dokładniej mówiąc) i chyba NFS Payback pojawia się syczenie (nie piszczenie) bebechów (cewki?). W moim poprzednim bazowym xboxie był słyszalny świergot wiatraka, ale do zniesienia, potem chyba nawet zaprzestał;). W tym poczekam jak będzie z tymi dźwiękami po dłuższym czasie niż jedynie godzina testowania . Edycja taka wybrana tylko dlatego, że o 100 zł taniej od tej bez napisu:D.

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Hardkor pisze: https://imgur.com/a/NNYAQ
Pamiątki z Budapesztu, z koncertuPłyty węgierskiego zespoły Paddy and the Rats. Nie do kupienia w Polsce, chyba, że na ich koncertach (a grali dotychczas tylko 2 i oba na Podkarpaciu, od początku kariery), więc niezła gratka, trudna do dostania. A tam po taniości 1000 forintów płyta.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Razem z sensorem na klatkę, w zestawie był H7.
Wg danych technicznych ciągłe działanie GPS, to max 8h. Niestety mam go od paru dni i dopiero dwa razy z nim biegałem, więc moje obserwacje jeszcze nie są miarodajne, ale wydaje mi się, że może się to zgadzać z opisem. Nie wiem jak w wyższych modelach tego producenta. Na razie mogę stwierdzić, że GPS jest precyzyjny i bardzo szybko łapie sygnał.Jak już go wytestujesz pochwal się ile realnie trzyma bateria przy logowianiu GPS.
No może być z tym problem, ale jak mówię powinieneś sprawdzić dane w wyższym modelu np. V800 może tam jest większa pojemność baterii?Sam się nad czymś takim zastanawiam na wiosnę, tyle że na rower bo jeżdzę na 3 różnych typach i liczniki na stałe montowane + Strava tak sobie się spradzają przy więcej niż jednym sprzęcie. Niestety potrzebuję baterii wytrzymującej całodniowy wyjazd (min 12h), a jeszcze lepiej gdyby trzymała 2 dni bez ładowania (weekendy), ale o tym w pulsometrze wielkości zegarka z GPS można raczej zapomnieć - od tego są powerbanki.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
bardzo fajny tez miałem kiedyś polara zegarek wraz z opaska na klatkę (niższa półka). Potem przerzuciłem sie juz na zegarek z HR suunto (bez gps,z opaską na klatkę),a nastepnie myśle nad garminem ale zobaczymy. Zależy mi akurat na synchronizacji z endomondo,gps,hr z nadgarstka i fajnie by było jakby też dało radę podłączyć się pod spotify,ale to chyba juz za dużo szcześcia;p
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
A co pamiątkę chciałeśviper218 pisze:Hardkor pisze: https://imgur.com/a/NNYAQ
Pamiątki z Budapesztu, z koncertuPłyty węgierskiego zespoły Paddy and the Rats. Nie do kupienia w Polsce, chyba, że na ich koncertach (a grali dotychczas tylko 2 i oba na Podkarpaciu, od początku kariery), więc niezła gratka, trudna do dostania. A tam po taniości 1000 forintów płyta.
![]()
![]()
![]()
Było mówić, że jedziesz

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Kupione na przecenach na gog. Coraz bardziej mi się podoba ta platforma
. Sztim przechodzi do lamusa ;p

Nowy powebox,bo ten od Xiaomi 10000mAh się zepsuł pół roku użytkowaniu.Raz spadł na ziemie i tyle go było widać. Poprzedni od janusza z Allegro.

BONUS: W związku z wadami kręgosłupa kupiłem sobie lepsze krzesło. Póki co jestem zadowolony,a dodatkowo jest tańszy niż te wszystkie gamingowe ;p Bałagan w pokoju bo remont mam ;p

Nowy powebox,bo ten od Xiaomi 10000mAh się zepsuł pół roku użytkowaniu.Raz spadł na ziemie i tyle go było widać. Poprzedni od janusza z Allegro.

BONUS: W związku z wadami kręgosłupa kupiłem sobie lepsze krzesło. Póki co jestem zadowolony,a dodatkowo jest tańszy niż te wszystkie gamingowe ;p Bałagan w pokoju bo remont mam ;p