Pochwal się nowym zakupem

Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Ile za fotel? na pierwszy rzut oka wydaje sie strasznie lichy... te oparcia na rece z plastiku? krzyżak z kółkami tez plastik? czy może malowany porządny metal?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: Ile za fotel? na pierwszy rzut oka wydaje sie strasznie lichy... te oparcia na rece z plastiku? krzyżak z kółkami tez plastik? czy może malowany porządny metal?
Normalnie chodzi powyżej kafla, ale w promocji na morelach kupiłem za 845 zł. Nie jest to żaden paździerz, tylko porządnie wykonany fotel kubełkowy. Podstawa z aluminium, podłokietniki z twardej pianki. Całość waży 23 kg. Szkielet stalowy pokryty zimną pianką, regulacja podłokietników w 4 płaszczyznach, funkcja bujania i poduszeczki pod lędźwie i szyję. Ogólnie zebrał bardzo dobre opinie i ja też jestem z niego zadowolony.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Mógłbym zapytać ile dałeś łącznie za gierki? :D To nówki, czy miałeś już w wersji cyfrowej i dokupiłeś pudełka? :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Niektóre nówki, niektóre dokupione boksy.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Trochę cyfrowego tałatajstwa z ostatnich wyprzedaży: gog 12zł, sztim 10 zł plus ostatni hajs z kart.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Przyszła dziś rano.Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

Kamell pisze:
Fatal1ty. pisze: Obrazek
:D
ile dałeś za kartę? ściągałeś od ruskich czy u Nas w Polsce kupowane?:P
W Polsce 2,7k z groszami :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Nowy nabytek, wydanie w twardej oprawie
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali Angrenbor za ten post:
MadHunter
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 27 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Angrenbor pisze: Nowy nabytek, wydanie w twardej oprawie
Obrazek

Gdzie i za ile kupiłeś?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

MarcinW pisze:
Angrenbor pisze: Nowy nabytek, wydanie w twardej oprawie
Gdzie i za ile kupiłeś?
206 zł z darmową wysyłką do kiosku Ruchu z poczytaj.pl. Na ceneo są jeszcze 2 inne księgarnie z podobną ceną.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

https://imgur.com/a/NNYAQ

Pamiątki z Budapesztu, z koncertu :D Płyty węgierskiego zespoły Paddy and the Rats. Nie do kupienia w Polsce, chyba, że na ich koncertach (a grali dotychczas tylko 2 i oba na Podkarpaciu, od początku kariery), więc niezła gratka, trudna do dostania. A tam po taniości 1000 forintów płyta.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Kontakt:

W sam raz do biegania :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

[quote="RakuPL" post_id=365873]W sam raz do biegania :)

Kupiłeś w zestawie z pulsometrem BT na klatkę piersiową (H1 zazwyczaj) czy sam odczyt nadgarstkowy?
Jak już go wytestujesz pochwal się ile realnie trzyma bateria przy logowianiu GPS. Sam się nad czymś takim zastanawiam na wiosnę, tyle że na rower bo jeżdzę na 3 różnych typach i liczniki na stałe montowane + Strava tak sobie się spradzają przy więcej niż jednym sprzęcie. Niestety potrzebuję baterii wytrzymującej całodniowy wyjazd (min 12h), a jeszcze lepiej gdyby trzymała 2 dni bez ładowania (weekendy), ale o tym w pulsometrze wielkości zegarka z GPS można raczej zapomnieć - od tego są powerbanki.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Nowa zabawka do grania, to powyżej oczywiście: Obrazek Obrazek. Widać w stosunku do bazowego xboxa polepszenie jakości w kategoriach: jakość obrazu (szczegółowe bardziej detale, ostrzejszy tym samym), wydajność nawet tam gdzie to tylko 30 fpsów ma być, ale bazowy xb1 miewa i z tym problem. Szybkość działania systemu raczej taka sama. Transfer danych w sieci lokalnej bezproblemowy. Nie zassane łaty 4K, tym samym nie przeniesione na nową konsolę, winien zassać przy 1-szym uruchomieniu gry obsługującej usprawnienia dla XB1X bez względu na "wyświetlacz". Tak uczynił przy Gears of War 4. Wada w przypadku mego egz. to przy wymienionej grze czy to w 4K (skalowane do 1080p, bo z takim tv mam spięty sprzęt), czy w 1080p/60FPS (do 60 dokładniej mówiąc) i chyba NFS Payback pojawia się syczenie (nie piszczenie) bebechów (cewki?). W moim poprzednim bazowym xboxie był słyszalny świergot wiatraka, ale do zniesienia, potem chyba nawet zaprzestał;). W tym poczekam jak będzie z tymi dźwiękami po dłuższym czasie niż jedynie godzina testowania . Edycja taka wybrana tylko dlatego, że o 100 zł taniej od tej bez napisu:D.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Hardkor pisze: https://imgur.com/a/NNYAQ

Pamiątki z Budapesztu, z koncertu :D Płyty węgierskiego zespoły Paddy and the Rats. Nie do kupienia w Polsce, chyba, że na ich koncertach (a grali dotychczas tylko 2 i oba na Podkarpaciu, od początku kariery), więc niezła gratka, trudna do dostania. A tam po taniości 1000 forintów płyta.

:piwo: :tak: :tak: :tak: Było mówić, że jedziesz :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Skapiradlo pisze: Kupiłeś w zestawie z pulsometrem BT na klatkę piersiową (H1 zazwyczaj) czy sam odczyt nadgarstkowy?
Razem z sensorem na klatkę, w zestawie był H7.
Jak już go wytestujesz pochwal się ile realnie trzyma bateria przy logowianiu GPS.
Wg danych technicznych ciągłe działanie GPS, to max 8h. Niestety mam go od paru dni i dopiero dwa razy z nim biegałem, więc moje obserwacje jeszcze nie są miarodajne, ale wydaje mi się, że może się to zgadzać z opisem. Nie wiem jak w wyższych modelach tego producenta. Na razie mogę stwierdzić, że GPS jest precyzyjny i bardzo szybko łapie sygnał.
Sam się nad czymś takim zastanawiam na wiosnę, tyle że na rower bo jeżdzę na 3 różnych typach i liczniki na stałe montowane + Strava tak sobie się spradzają przy więcej niż jednym sprzęcie. Niestety potrzebuję baterii wytrzymującej całodniowy wyjazd (min 12h), a jeszcze lepiej gdyby trzymała 2 dni bez ładowania (weekendy), ale o tym w pulsometrze wielkości zegarka z GPS można raczej zapomnieć - od tego są powerbanki.
No może być z tym problem, ale jak mówię powinieneś sprawdzić dane w wyższym modelu np. V800 może tam jest większa pojemność baterii?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

RakuPL pisze: W sam raz do biegania :)

Obrazek
bardzo fajny tez miałem kiedyś polara zegarek wraz z opaska na klatkę (niższa półka). Potem przerzuciłem sie juz na zegarek z HR suunto (bez gps,z opaską na klatkę),a nastepnie myśle nad garminem ale zobaczymy. Zależy mi akurat na synchronizacji z endomondo,gps,hr z nadgarstka i fajnie by było jakby też dało radę podłączyć się pod spotify,ale to chyba juz za dużo szcześcia;p
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

viper218 pisze:
Hardkor pisze: https://imgur.com/a/NNYAQ

:piwo: :tak: :tak: :tak: Było mówić, że jedziesz :trollface:
A co pamiątkę chciałeś :mrgreen: ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Kupione na przecenach na gog. Coraz bardziej mi się podoba ta platforma ;). Sztim przechodzi do lamusa ;p
Obrazek

Nowy powebox,bo ten od Xiaomi 10000mAh się zepsuł pół roku użytkowaniu.Raz spadł na ziemie i tyle go było widać. Poprzedni od janusza z Allegro.
Obrazek

BONUS: W związku z wadami kręgosłupa kupiłem sobie lepsze krzesło. Póki co jestem zadowolony,a dodatkowo jest tańszy niż te wszystkie gamingowe ;p Bałagan w pokoju bo remont mam ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

kredens pisze: Edycja taka wybrana tylko dlatego, że o 100 zł taniej od tej bez napisu:D.
a moja o 100zł droższa. Chociaż, jak doliczyc koszt podstawki... To wychodzi na to samo :(
ODPOWIEDZ