mam pytanko odnośnie blokowania transakcji i cichej dezaktywacji ofert (bez komunikatu).
Wystawiłem na Bazarze early unlocka z następnego Monthleya. Wczoraj, a w zasadzie dziś, ledwo po północy, znalazł się chętny na tą grę, zabukował ją, dostał info o sposobie płatności. Zadał jeszcze na koniec pytanie, na które dostał odpowiedź, która zakładam, że powinna go zadowolić.
Teraz, wieczorem, sprawdzając wiadomości dotyczące sprzedaży z innych ofert zauważyłem, że status transakcji H1Z1 jest zamknięty a moja oferta nieaktywna. WTF?
Gdyby nie przypadek, że dostałem wiadomości dotyczące innych ofert, nie wiedział bym, że temat został zamknięty. Co gorsza, nie wiem z jakiego powodu moja oferta po zablokowaniu transakcji przestała być aktywna.
Cytując z regulaminu:
Kupujący, z tego co widzę, nie dostał żadnego auto-negatywa za wycofanie się z kupna i czasową blokadę mojej oferty dla innych. Ja sam też możliwości wystawienia żadnego komentarza nie posiadam.IV. Obowiązki kupującego
1. Dokonanie rezerwacji klucza jest jednoznaczne ze skorzystaniem z oferty sprzedającego i koniecznością zapłaty za zarezerwowany przedmiot,
Mogę prosić o wyjaśnienie dlaczego oferta po anulowaniu zakupu (czemu anulowano i nie zostałem o tym powiadomiony to też jest ciekawe) stała się nieaktywna?